באפי הסרט

• פותח הנושא risha
  • פורסם בתאריך

risha

New member
באפי הסרט

האם אתם יודעים שבסרט לא שרה מישל גלר היא באפי אלא קריסטי סוונסון (kristy swason). דרך אגב מי ראה אותו כבר?

Goodboy26

New member
זה די ידוע למי שהתעניין...

והסרט פשוט זוועה...עלילה מטופשת עם תסריט נוראי...כל כך נוראי שהוא בחלט יכול להפוך לסרט פולחן. אבל דבר אחד טוב יצא ממנו...:) וזה כולנו יודעים מה..:)

RIPPER

New member
מה באאאאאאאאאאאאאאאאאאאמת

נו על תעבוד עלי

RIPPER

New member
אני יודע

זה היה צחוק עם לא הבנת אם נעלבת או משהו קבל את התנצלותי

Lizz

New member
ידידה שלי טוענת

שראיתי איתה את הסרט לפני שנים ואני פשוט לא זוכרת. לדעתי הייתי זוכרת כזה אירוע, אבל... מי יודע? :)

peace and Mor

New member
כמו שאמרתי....

הסרט גרם לי לראות את הסדרה... אני לא יודעת מה כל-כך קרץ לי בו, אבל ממש אהבתי אותו... שזה דבר מוזר... אבל זה גרם לי לראות את הסדרה, אז נודה לו.... :)

אשמה

New member
איזה סרט:)

ראיתי את הסרט הזה בערך 7 פעמים - כזה סרט חמווווד:))))) אז אוקיי, ג´וס התכוון לעשות סרט רציני על בלונדה שפעם אחת נלחמת חזרה במקום למות כמו בכל הסרטים האחרים ויצאה לו מעין פארודיה משעשעת על סרטי איימה - לא נורא. אחד הקטעים הכי מצחיקים והכי ידועים ממנו הוא הקטע של המעודדות שלמי שראה את מאחורי הקלעים של "אני יודע..." ראה את שרה וג´ניפר לאב היואיט רוקדות אותו - קטע קורע! חוצמזה מעבר ללוק פרי (דילן מ"בברלי") יש שם עוד שחקנים מוכרים כמו דיוויד ארקט (השוטר מ"צעקה" וגם בעלה של קורנטי קוקס מ"חברים") ואפילו ריקי לייק בשנים השמנות יותר שלה כמלצרית בדיינר. יש המון קטעים שמקשרים בין הסידרה לסרט כמו הסיבה שבגללה באפי עברה לסאנידייל - האולם שהיא שרפה - זה באמת קרה - בסרט, או ה- WATCHER הקודם שלה שמת בסרט - מריק. מעבר לזה גברת סוונסון שנפל בחלקה התענוג של לשחק את באפי בפעם הראשונה עשתה את התפקיד באופן לא משכנע ולא רק זה, היא וויתרה על האפשרות לשחק בסידרה...אני יודעת שאני לא מצטערת על זה לרגע אחד אפילו...

למעלה