באפי- הסרט המצוייר

Marsha Figg

New member
באפי- הסרט המצוייר

למי שאין שום מושג על מה אני מדברת שיכנס לקישור הזה. עכשיו- למישהו יש מושג משהו בקשר לזה? תסריט אולי? תמונות? כי אני רואה פה שמשתתפים כאן גם אוז וגם דאון, כלומר שזה לא על תקופה מסויימת...הממ... אני זוכרת משהו פעם בבאפיגייד עם באפי מצויירת. ואולי זה עוד לא התחיל, כי כתוב במסג´ בורד של זה ציפיות לגבי מה שהוא חושב שיהיה -דיון על באפי, הסדרה המצויירת-
רחלי

Buffy1

New member
קראתי על זה פעם

הייתה כתבה בשער באפי במסך המפוצל, אבל אני חושבת שהסדרה עדיין בתיכנון. זה כל הקאסט? (באפי, זאנדר, ווילו, אנג´ל, אוז ודון) מה עם ג´יילס, קורדי וספייק? בכל מקרה, יהיה מגניב אם תהייה כזאת סדרה.

No tara?

no fair. if there is Oz there should be Tara מישהו יודע על זה? זה נראה משהו שנרצה לראות. ואל.

Buffy1

New member
אבל כתוב שזה בתקופת התיכון

לכן No Tara ו-No Anya בהתחלה לפחות. ואני מקווה שלא יעשו את זה ילדותי מדי, אולי ג´וס רוצה לפנות גם לקהל צעיר יותר?

Buffybot

New member
מוזר

גם אני שמעתי שזה על תקופת התיכון. אז מה דון עושה פה? וחשבתי ששרה (נראה לי שהיא, אם לא אז מישהו אחר) לא הייתה אמורה לתרום את קולה. ומה הקטע של הלפעמים סרט ולפעמים סידרה. זאת סידרה! אגב סדרות של ג´וס, מצאתי פרפרית יפה נורא וקראתי לה firefly (הסידרה החדשה של ג´וס וודון)!

אממ אולי...

אני לא יודע אם להזהיר על ספוילר לעונה חמישית עדיין או לא אבל בכל אופן- יש למטה ספוילר לעונה חמישית... אולי התכנית תהיה (בהקשר של דון) רטרואקטיבית? כאילו יראו את באפי ושות´ בתיכון עם דון - אולי נראה את הזכרונות שהנזירים השתילו להם ב"לייב" (לא המילה המתאימה אבל נחיה...)?

אה וכדי להבהיר

כשאני אומר "עם" דון - לא שהיא הולכת איתם לתיכון, אלא חיה אתים, ועושה את הדבר היחיד שהיא יודעת לעשות - להתקרצץ להם על הנשמה... הוספתי את זה כי אחרי שקראתי את ההודעה שלי זה נשמע כאילו אני מתכוון לזה שהיא לומדת איתם...

Idomania

New member
זהו אני שמעתי..

שזה דאון תהיה שם וזו תההי כאילו המציאות עם דאון וזה בכלל יהיה בתקופת התיכון וגם אנג´ל וקורדלילה יהיו שם

Marsha Figg

New member
זה גם מה שאני חושבת

הרי דון הייתה שם (רק כזיכרון, אבל בכל זאת נחשב שהיא הייתה שם, איפושהו בבית, ביישנית מאוד), גם בתקופת התיכון של כולם... מעניין באמת איך ישלבו אותה שם.
רחלי

bewiched

New member
firefly isnt mach, jos missed with

that,wich is strange becouse as far as buffy goes, he is brilient

למעלה