באפי דוחה בחורים?

shokoklit

New member
באפי דוחה בחורים?

אני לא יודעת,אחרי שריילי עזב זאנדר אניה ווילו ספייק... דיברו על זה כאילו באפי לא יכולה להחזיק בחור וכו'.. כאילו...בחורה בת כמה?22?שהיו לה שתי מערכות יחסים מ-מ-ש רציניות (אם מתעלמים מפרקר ודומיו שלא נחשבים כ"כ...) זה בד"כ כן נחשב לדבר טוב, גם אם עכשיו היא רווקה...אז לדעתי הם קצת נסחפים...קצת הרבה... במיוחד שאל תשכחו שאנג'ל והיא נפרדו מכורח הנסיבות ולא בגלל אחד מהם,או שניהם... ובקשר לריילי, גם אם זה כן היה באשמתה, סו וואט? הרבה פעמים מערכת יחסים של איזה שנה נגמרות..ממשיכים הלאה לדעתי כל השיחת זאנדר אניה על ה"דפוס התנהגות שלה" וכל הנאומים של ספייק על זה שהיא לא מצליחה "להחזיק גבר" סתם מיותרים ואני לא מבינה מה ג'וס דחף אותם! צודקת?

Schnickelfritz

New member
ספייק סתם עשה את זה

כדי להציק לה. ומתי אניה וזאנדר דיברו על זה

shokoklit

New member
אחרי ש..

ריילי עזב מתי שאניה אמרה לו שהיא תרצה הזהרה אם הוא יעזוב והכל... אז הם דיברו על דפוס שלה לעזוב בחורים והכל... ולמרות שהמסקנה הייתה שזה לא דפוס לה אני לא מבינה על מה היה הדיון המטוטמטם מלכתכילה.. וחוצמזה,ברור שספייק עושה את זה כדי לעצבן אותה,אבל היי,אנחנו ממממש לא מדברים רק עליו,כולם דיי תקפו אותה בקטע של ריילי :) בכלל,אני לא סובלת את איך שווילו מתנהגת בעונה החמישית,אטומה כזאת,ממש לא תומכת ונחמדה...

למעלה