באפי ברייטינג

i love tara

New member
באפי ברייטינג../images/Emo45.gif

ברייטינג כנראה קלטו סוף סוף שיש קהל מערצים גדול של באפי ברץ ואחרי בכתבה הגדולה לפני כמה שבעות הם כל שבוע מתייחסים לסידרה והפעם חדשות טובות בקשר לעונה השבעית. ןבחרו בשרה מישל גלר למאלך השבוע בטור של ירון טן-ברינק.

מינצו

New member
לא ממש קשור אבל...

יש אתר שנקרא- האם אני מעצבן והגולשים צריכים להצביע איזה סלב מעצבן ואיזה לא! איך זה קשור אלינו? כמובן ששרה נבחרה כלא מעצבנת אבל הקטע ההיסטרי הוא שמארק בלוקאס (ריילי) נבחר ע"י 79% כמעצבן!!! עכשיו זה רשמי!!!!

i love tara

New member
ריילי../images/Emo41.gifספויילר להמשך עונה 5

לא יודע אם הוא כל כך מעצבן. אבל הוא שחקן דיי רע. אני חושב שהרוב שמחים שהוא עזב בגלל שהוא יותר מדיי פשוט לבאפי שצריכה מישהו אם פלפל (עדיף ערפד) שמתווה לה. ולא נגרר אחריה כמו ריילי.

smgfan

New member
../images/Emo41.gif להמשך עונה 5!

מסתבר שגם ריילי הרגיש ככה ובגלל זה הוא "התכלב" והם נפרדו!

IDOffryn

New member
ניצול שרשור

תסתכלו איזו תמונה חמודה! זה מהפילוט או מהפרק הראשון???

smgfan

New member
נראה לי שמהפיילוט, נכון היא מזכירה

פה את אלישיה סילברסטון מ"קלולס"?? ומ:"רייטינג" גם השטן!

Donutz

New member
לא רק ברייטינג...

גם בראש אחד התחילו להתייחס לקוטלת עם קצת כבוד. קודם באפי קיבלה את המקום הרביעי בסדרות הכי טובות, אז היה אייטם שלם על זאנדר ,באותו עמוד שמו גם שאלה על גיימס ו"זה רק אנחנו או ש..." אנגל צריכה כבר להגיע לערוץ עשר. בגליון אחרי זה היתה כתבה קטנה על באפי (לא זוכרת על מה) והיום פתחתי את מלחמת הכוכבים והיה שרה מישל גלר נגד פרדי! שרה ניצחה כמובן! אז כנראה שגם ראש אחד הבינו את המסר...

Donutz

New member
ניצול שירשור...

תשמעו! אני יודעת שזה ממש לא קשור לבאפי אבל אתם די יצירתיים. אנחנו משחקים גמד ענק בבית ספר (אני יודעת שזה ילדותי אבל זה כיף) ופשוט אין לי רעיונות! אני צריכה להכין דברים שיעלו עד 5 שקל... יש לכם רעיונות? תודה מראש...

כן כן גם אני שמתי לב...

ראשד 1 חולים על באפי הם תמיד כותבים דברים לפני שבועיים נראה לי היתה כתבה קטנה על ניקולס ברנדון והשבוע על אליסון האניגן... חכמים קצת ראש1 האלה לא?:)

sour spirit

New member
וגם...

אתמול ראיתי במדור על הטליווזיה, איפה ששמו את זאנדר לפני זמן לא ידוע (לי) כתבה על ווילו שלנו!!! איזה חמודה היא!!!!!!!!!!! אגב, יש לי ילדה בשיכבה שממש דומה לה!!!!!!

morning deu

New member
נחמד אבל בלי קשר איך הם מעיזים

לכתוב כך על מדונה המושלמת? רעים מי יחליף את שרה בעונה השמינית אם תיהיה? הרי השם הוא באפי "there canb be only one"

bewiched

New member
כל מה שיש לי להגיד זה:

natural hair color להסביר- חברה שלי כתבה פנפיק עליה ועל ספייק לפני כשנה וכשבאפי מורידה לספייק את המיכנסיים היא מצחקקת- הוא שואל "what" והיא עונה "natural hair color"

Skunk On Wheels

New member
במעריב לנוער

יש בגליון האחרון משהו על כוכבים שבהריון, ונחשו תמונה של מי יש שם? קאריסמה קארפנטר (או איך שלא כותבים תשם שלה, שמשחקת את קורדיליה), וגם בכאלה שכנראה רק שמועות כתבו את שרה ופרדי, וכמובן שהסדרות באפי ואנג´ל מוזכרות שם .]

smgfan

New member
מישהו יכול לסרוק את הכתבות

שהזכרתם פה ולשים אותם בבקשה???

ניצלוש- נעלבתי אנשים!!!

אתמול מתישהוא בערב אני פה כתבתי הודעת עזרה ואפילו לא איש אחד עזר לי:( מה אני עז??? *אנשים מסויימים אל תגיבו לי משהוא שיגרום לי להכין ממכם מרק* והנה ההודעה המסכנה שלי שוב- היי אני צריכה עזרה.. בבקשה כמה שזה טיפשי *יעלוש ממוש* ככה אני צריכה אתרים עם גלריות יפות ונכבדות של באפי או אנגל או כל דמו אבל שהגלרייה היא כאילו תמחונות קטנות שנפתחות לגדולות- לא קטנות מדי ולא גדולות מדי. זה לעבודה כי אני צריכה אותן קטנות... בבקשה ממכם... *סניף-סניף* (דו-משמעותי:) תודה לכם על צומת לב..... אהם אהם...

פצקרשת

New member
גלריות תמונות

יש ב: buffyverse.de buffyworld.com buffyguide.com אלה שלושת אתרי באפי הקרובים לליבי, יש שם טונות של תמונות. ב- buffyverse יש הכי הרבה, נראה לי (והם כל הזמן מעדכנים ומוסיפים), ובאיכות טובה (בממוצע 50 KB לתמונה). האתר עצמו בגרמנית, אבל התפריטים באנגלית ואין בעיה להתמצא.

למעלה