באפיסט חדש?

באפיסט חדש?

היי. חלקכם אולי זוכרים אותי כשקפצתי לביקור לפני כמה חודשים, ושאלתי היכן אני יכול להשיג פרקים של באפי. הגורל האיר פנים, וכמה חודשים אחרי קיבלתי הצעה מאוד מפתה; העונה הראשונה של באפי (מקורי, משומש) ב-30 ש"ח! הייתי חייב לקפוץ על ההזדמנות. הסקרנות לא עזבה אותי, ועכשיו אני פה, כותב הודעה בפורום של הסדרה. אז למה סימן שאלה אחרי האמירה 'באפיסט חדש'? בינתיים נחמד לי לראות, אבל אני עוד לא "שקוע" עמוק בעולם הזה, אבל אני מוכן לנסות. סיימתי את רוב העונה הראשונה. ראיתי את פרקים 1-3, 7-12. דילגתי על חלק כי נשמעו לא כל כך מעניינים והשגרה של מפלצת השבוע נהפך לקצת מתישה. זה, והייתי נורא סקרן לראות מי זה אנג'ל.
אבל כמו סמולוויל (שאני נורא אוהב), וזינה (שהתחיל באופן צולע במיוחד אך כיום הסדרה האהובה עליי), גם כאן אני מוכן לקחת את הסיכון ולהאמין לביקורות שאומרות שהסדרה מוצאת את חוש הקצב והיצירתיות שלה בעונה 2. אז הזמנתי את עונה 2, ובקרוב היא אמורה להגיע בדואר, ונתחיל בדיווחים היומיים לגבי הפרקים. אני אתן ביקורות והכל ואני אשמח לשמוע תגובות ולראות איך הוותיקים רואים את הפרקים האלה. אני רק מבקש, בלי ספוילרים לפרקים שלא ראיתי עד כה (בשרשור הזה, כמובן). שלכם, [באפיסט עתידי?] רז.

matanbu

New member
העונה הראשונה באמת קצת חלשה

שמחה לשמוע שיש לך תקווה, ושתראה את העונה השניה. סוף העונה השניה באמת מכניסה את באפי לליגה אחרת (מהפרק "הפתעה/תמימות"). חכה בסבלנות ותזכה לגדולה. מהעונה השלישית כבר אי אפשר לעזוב את הסדרה.

k R I P s

New member
ברוך הבא לעולם של באפי. ../images/Emo13.gif

אל תדאג, אם זה תלוי בבאפי, הסימן שאלה ירד לך מאוד מהר. אז כמו שאמרו פה לפני, נכון, העונה ה-1 היא נורא צולעת... תיקים באפלה משהו לדעתי... אבל עם הזמן אתה רק מתאהב יותר ויותר ועוד שנה תמצא את עצמך מדבר בכל משפט שני על "באפי" והולך עם חולצות "שגרירות סאנידייל בישראל" (שזאת האגודה של חובבי באפי בישראל) והולך למסיבאפי וכו'. זה כיף! ובהחלט, אתה מוזמן ורצוי שתשתף אותנו בתהליך ההתמכרות שלך. זה כיף לראות אנשים חדשים מתאהבים בבאפי. ואו, צריך לאשפז אותי... אני מדבר כאילו זה סם או משהו. בכל אופן, ברוך הבא לפורום ולקהילה.

אני מקנאה בך

קודם כל, שתדע, זו סדרה מדהימה שמכניסה אותך לעולם שלה ואני מבטיחה לך שתתאהב. אח"כ אני מאוד מאוד ממליצה לא לפספס אף פרק.קודם כל הסדרה מלאה באיזכורים מפרקים קודמים ואם תפספס, זה יצור לך פער בהמשך, חוץ מזה, הרבה פרקים שאולי אתה לא תחשוב מראש מהם מעניינים, יפתיעו אותך. עונה 2 מדהימה, ולמעשה אהבתי מאוד את כל העונות חוץ מעונה 6 שהיתה לי מאוד קשה לצפיה בפעם השניה (מיותר לציין שראיתי באפי לפחות 3 פעמים). אני לא אקלקל לך ובטח שלא אספר לך כלום, רק שתרוץ לראות כל מה שלא ראית ושוב...שאני מלאת קנאה. תהנה.

פלאפאל

New member
אני מקנאה בך יותר.

כי ראיתי רק את העונה הראשונה ואין לי איך להשיג את השאר ואני בכלל לא באפיסטית ואין לי מה לעשות בפורום בגלל זה
הא הא, אני הכי מסכנה! *חוזרת לפורומים שיש לי מה לעשות בהם, שזה לא זה כי אין לי אין להשיג את באפי ואני מוי רוצה*

יש!! ../images/Emo9.gif

קודם כל, תודה על הקבלת פנים החמה. מי כמוני יודע איזה כיף זה לגלות סדרה חדשה ופשוט לזרום איתה ולראות את ההתפתחות של הדמויות ברצף. אחד הדברים הכיפיים. אז קיבלתי הודעה בדואר שהגיע חבילה, מקווה שזה זה! אם כן מחר אני מוציא את זה מהדואר, וביום שישי מתחיל לצפות! עדכונים בהמשך.

קניתי מאמאזון בריטניה

אחרי הורדת מכס + משלוח זה עולה בסביבות ה-16 פאונד (140 ש"ח +-). לא רע אם אתה שואל אותי... משלוח זול מגיע תוך שבוע.

. . . . . . .

When She Was Bad - (צדקתי לגבי השם?) הפרק הראשון של העונה. התחלתי לראות... מאוד מבטיח! הולך עכשיו לראות את השאר
עדכונים + דעות בהמשך

k R I P s

New member
אממ, באפי חוזרת לסאנידייל

היא סוג של BITCA. חבורת ערפדים רוצים להחזיר את המאסטר בעזרת העצמות שלו.

k R I P s

New member
אני כבר צריך לבקש ממך כסף

אני מרגיש כמו הרמקול הזה שמשכירים במוזיאונים כדי לקבל הסברים. סתם, בכיף!

למעלה