מישהו שמע משהוא על הבאסים של Ibanez? איכות, מכיר, דברים כאלה וגם איפה אפשר להשיג כי לא ראיתי בשום מקום אני מחפש באס חדשה או משומשת ואני לא מוצא שום דבר מתקבל על הדעת
לפני כמה זמן קניתי באס חדשה ובאמת רציתי אחת שלהם, הבעיה התשלומים בכלי זמר.... בכלי זמר בתל אביב יש לפחות שלושה סוגים, בחנויות אחרות לפעמים מוצאים באסם של איבנז יד שניה, בגיטרכל למשל
אמח אישית לא אוהב את הבאסים של Ibanez. יש אחת בכלי זמר בנתניה שהיא גיטרה כוסית אבל היא לא נוחה בשיט.. לפני שקניתי את הגיטרה שלי (יד שניה Peavey-Rsb) יכלתי גם לקנות גיטרה Ibanez חדשה באותו מחיר וכל זת העדפתי את הPeavey.. אבל זה רק אני.... דרך אגב יש לך Ibanez גם בחנות וינטג´ ברחוב קינג ג´ורג´ 33 תל אביב..
שיט.. שם קניתי את הבאס וושבורן שלי לפני חודש ורציתי לקנות איבנז דווקא... הם היחידים שנתנו לי תשלומים בשקים... ואגב זה היה מקרה מיוחד רק שתדעו... למה לא יכולתי לחכות טיפה...
אני קניתי את הבס שלי בגינצבורג....ואת האמת עם הדיבור הנכון הצלחנו להוציא מהם גם כן תשלומים בצ´קים..... ודרך אגב חבר שלי קנה קצת לפני גיטרה וורוויק (אם אני לא טועה) מוינטג´ במחיר דיי זול....אבל הם לא סיפרו לו שהוא צריך לעשות כיוון צוואר שעולה דיי הרבה, אני לא זוכר בדיוק כמה... אני מקווה שזה היה מקרה נדיר...אבל אם לא אז תזהרו הם לא בדיוק השאירו אצלי תחושה טובה בקשר לחנות הזאת.