באסעעע

שינוני

New member
באסעעע

טוב קיבלתי את הציונים בדואר וכל מה שאני יכול לומר זה שאני בחיים לא יעשה פסיכומטרי יותר לא משנה מה יקרה! :x :x :x פעם שלישית גלידה? לא הפעם פעם ראשונה - פעם שנייה - פעם שלישית אנגלית 126 119 124 מילולי 95 106 114 כמותי 130 144 148 סופי 587 635 668 בכמותי הלכתי בכל פרק לשירותים אחרי איזה 15 דקות של "עבודה קשה" והייתה לי שגיאה מעצבנת בתרגיל קל יחסית :x שאף דיברתי עליו בפורום כמה שעות אחרי הפסיכומטרי. התרגיל הגאומטרי הזה למי שזוכר מפרק 7 מספר 24. רציתי 150 :S

FuryUri

New member
באנה...

בס"ד. יש לך פוטנציאל לציון מטורף. עם 148 בכמותי, אתה יכול לחלום גבוהה... השקעת המון למבחן, ואתה פשוט לא מצליח במילולי ואנגלית, או שפשוט לא השקעת מספיק (ואתה טוב בכמותית
) ? אם לא השקעת, אז בן-אדם, אתה יכול להוציא 700 והרבה... לשפר את המילולי למשהו בסביבות ה 135-140, זו מטרה בהחלט הגיונית, ולהשיג פטור באנגלית, גם אפשרי מאוד. ועם פטור באנגלית, 135-140 במילולי, זה בהחלט ציון מעולה... כדאי לנסות עוד פעם ולא להתייאש (יש כאלה שעושים שש פעמים, ויש כאלה שאף הרבה יותר...) חבל סתם לא להשקיע. אני מכיר המון חברים שלי שניגשו מקורס קידום תיכון (שלא נכנס כאן לכמה הוא זוועתי ומזלזל) ופשוט ניגשו בלי להיות בכלל מוכנים, ואחר-כך מתפלאים למה הם מקבלים 600 ומשו(וזה במקרה הטוב) ולא 700 ומשהו...

שינוני

New member
פוטנציאל רק בכמותי כנראה

פעם ראשונה שעשיתי עם קידום תיכון הוצאתי 587 כמו שאתה רואה בפעמים הבאות חרשתי לבד. ובאמת חרשתי. אנגלית אני שונא, מילולי לא הולך לי מה לעשות. כמותי זה קלי קלות :p יש מישו עם 150 בפורום כדי שיהיה לי את מי לשנוא?

למעלה