באסה

Itamarro

New member
באסה

שלום לכולם, חזרתי עכשיו מהמיון צוות אוויר, נכנסתי לאתר של מודיעין וראיתי שלא עברתי את המבחן לאל-אופ. ניסיתי להתקשר ולערער או לבקש שישקלו מחדש ואמרו לי שאי אפשר. אז עכשיו נשארתי רק עם טייס גאמה ותלפיות, שתלפיות אני לא יעבור כי חרטתי במבחן. מישהו יודע על איזה סוג מסלול במודיעין שכדאי לבקש מיונים אליו, או האם הפעולה הזאת אפשרית בכלל?

אפשרית גם אפשרית.

אתה יכול להכנס לאתר של חמ"ן ולברור את המסלולים שמוצאים חו בעייניך. אתה גם יכול פשוט להתקשר לאיתור חמ"ן ולהביע בפניהם את רצונך לשרת בחמ"ן, ולבקש שיתדלו לתת לך מיון נוסף(או שניים) כראות עייניהם.

Itamarro

New member
זה אפשרי

גם לפרופיל 97? ויש לך המלצה אולי לאיזה מסלול שכדאי לי לבקש?

אז זה אפשרי, ואני מציע לך

לעשות את זה בהקדם האפשרי. בעייני מעניין, חוץ משחקים כמובן, זה עח"מ, אולי מופ"ת(אני לא יודע במה זה בדיוק שונה ממפענ"ח תצ"א בחה"א, אבל זה כנראה יותר מעמיק), וגם בבטחון מידע יש דברים שנשמעים לי מעניינים(אולי הכי מעניינים). בהצלחה.

Insidious

New member
בטחון מידע

אתה יכול לפרט קצת על זה? התפקידים שם דורשים ידע במדעי המחשב?

יש שם גם עיסוק במחשבים, אבל

אבל אני מתאר לעצמי שבשביל זה לוקחים אנשים עם ידע במחשבים. אה, אמרת שאתה מתמיין לגאמא... אממ, אני לא יודע אם אפשר להגיע ספציפית לב"מ על בסיס של נסיון במחשבים. אבל אני מתאר לעצמי גאמא זה שם כללי של מסלול, שאפשר להגיע ממנו גם למחב"ם.

Itamarro

New member
קיצר

ממש ממש התבאסתי שלא התקבלתי לאל-אופ, כי הייתי אחד מהאנשים שהלך להם הכי טוב במבחנים. וסביר להניח שאני לא אתקבל לגאמה, כי אני לא לומד 5 יחידות מחשבים, אלא 5 יחידות רובוטיקה (שזה משולב תכנות). אני יתקשר אליהם מחר שוב ואני אשאל בקשר למסלולים נוספים, חבר שלי עשה את זה ועכשיו הוא מתמיין ל7 מסלולים. אגב, זה אפשרי להתחיל את המיונים מההתחלה, במידה ואני אדחה את הגיוס? אם אני לא אראה מחר משהו טוב אני חושב שאני אחתום ויתור כדי שלא תדפק לי המנילה...

Insidious

New member
לגאמא עוד לא...

בעיקרון תהיה לי דחיית גיוס של שנה, אז אני מעדיף לא לבקש מהם זימונים לגאמא בזמן הקרוב (יכול להיות שהסיכויים לקבלה למשהו יותר אטרקטיבי יגדלו במרוצת הזמן.. חח) אגב, מה העובדה שקיבלתי מיונים לשחקים וחבצלות יכולה להגיד לי על הקב"א והדפ"ר ?

למעלה