באסה....

Anna Karenina

New member
באסה....

הצלחתי להירדם רק בסביבות 06:30, וגם זה אחרי שגיליתי שבאמת אין יותר מה לראות בטלויזיה. קמתי ב-08:15, נמנמתי קצת ואז ב-09:00 התעוררתי סופית לעוד יום עמוס. באופן מפתיע? אני בכלל לא עייפה, וזה לא חדש. השרידים של מחלת הנשיקה עדיין טבועים בי, כנראה, ויש ימים שאני עייפה לחלוטין ולא מסוגלת לזוז, ויש ימים שאני נמרצת לחלוטין, בלי טיפת שינה. כן, אני מוזרה קצת. כן, הגוף שלי מסרב לשמוע לי. וכן, היום בלילה אני בטח אשפך למיטה, הרוסה מעייפות, וכרגיל - לא אצליח להרדם בקלות.
מתסכל קצת, אפילו...

shaiush4

New member
גם לי יש לילות כאלה...

לפעמים קורה לי שאני ישנה נורמלי לילה כן - לילה לא, לילה אחד אני ישנה שלוש שעות, ולילה אח"כ אני הולכת לישון ב-8 בערב כבר (לא שאני מצליחה לישון יותר מדי כי יש פה מלא רעש). וגם הלילה אני כבר רואה שאני לא אשן משהו כי אני צריכה לקום מחר ב-7 וחצי. יגיעו לתקן את הפיצוץ בצינורות סוף סוף... אנחנו כבר יומיים בלי מים!

דנטל

New member
אז תאכל

אח שלי קנה משקה אנרגיה ואני יודעת שאסור לי לשתות דברים כאלה לפני השינה, אבל לא התאפקתי. תכף אלך למיטה ואראה עד כמה זה מתנקם בי. מקוה שלא.

gavrik

New member
בסוף אכלנו ../images/Emo13.gif

בשר על האש... וואי זה היה כזה טוב אבל כל הזמן רציתי עוד אז בסוף החלטתי זהו אחרת עד הזריחה הייתי מסיים את מלאי האוכל של השבוע

gavrik

New member
וגם היום...

זה היה אחד מימי ההולדת היותר טובים השנה

gavrik

New member
ידידה

20 אגב, שלא חחשבו שאני סתם אומר שהמקום האפל אפל... תקלטו את החתולות האלה!! משרתי האופל

gavrik

New member
יאפ

ושלא כמו פעם קודמת, הפעם לא היו אנשים רעים שהפריעו לי להינות... ותודות לה ועוד, אני חדור מוטיבציה להעלות את ההתערבות לממוצע של 90. המבחן במד"ח מחר ממש מתעקש להכשיל לי את זה אבל אני חושב שאני אצליח להתגבר עליו

get low

New member
../images/Emo6.gif

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
כל פעם אותו סיפור...

דנטל

New member
../images/Emo99.gif כולם ג'ינג'ים

מה שאומר שסבירות מאוד מאוד נמוכה לנקבות... אז איך הם מתרבים?

gavrik

New member
אנערף

זה הטכניון חוקי הטבע הרגילים לא חלים פה... רגע, זאת אומרת שכמעט אין ג'ינג'ים נקבות?

לא אמורות להיות

יש אבל ג'ינג'יות-לבנות לפעמים, אבל כשזה ג'ינג'י מלא זה בד"כ זכר..

gavrik

New member
vחתולות האלה משוגעות אני אומר לך

תראי מה תפסתי אחת עושה. מזוכיסטית!!

gavrik

New member
או זה

או שיכול להיות שזה שבט של חתולות קניבאליוית והלילה פשוט היה התור שלה

get low

New member
מה השתנה?

זה הטכניון, למה עוד אפשר לצפות? סבירות גבוהה לנקבות?

למעלה