באסה :-(

metalgirl

New member
באסה :-(

הזמן:יום שישי המקום:העיר אריאל הארוע:הבאסה הרצינית הראשונה שלי אתם מכירים את הימים האלה שהכל לא הולך כמו שצריך והכל נדפק והכל על הפנים????פשוט ימים שכל מה שבא לכם זה לומר פאק ושיט בכל מילה שנייה או פשוט לצטט את לימפ ביזקיט????(its a fucked up world its a fucked up place every body judged by the fucked up face) פשוט ימים שהכל הולך לא נכון. ובכן גם לי זה קרה.וזה לא שאף פעם לא הייתי מבואסת פשוט הכל אבל הכל הלך על הפנים. מה קרה???נראה בבוחן שהייתי אמורה לקבל בו 100 קיבלתי רק 88. כרגיל המוגבלים הציקו לי אבל איךשהוא זה פשוט העלה לי ת`ג`ננה. המנהלת נאמה לנו משהו על להגן על ארצנו ועל לא לוותר לערבים וזה משהו שאני ממש תומכת בו ברמח איבריי אבל הטון שלה והדיבור שלה וההקשר שלה פשוט גרם לי לרצות להביא לה סתירה. בצהריים פיגוע בראשון. אף אחת אבל אף אחת מהחברות שלי לא רצתה לצאת אתמול (היה פורנייט בערוץ הסרטים). בערוץ יס לא היה משהו מעניין לראות. חברה שהייתה אמורה להביא לי דיסק (him) שכחה ועוד כמה אירועים קטנים ומעצבנים לאללה. למישהו יש תרופה לבאסות????? אורית שפשוט יש לה חשק לצטט לימפ ביזקיט אז הנה לכם fuck just the word and its all fucked up this is one of the days u dont want to wake up every thing is fucked every thing is sucks 8-(

N0

New member
אל תקחי את זה כל כך קשה...

נכון זה בעסה שהיית אמורה לקבל 100 וקיבלת 88, אבל ככה זה ו88 זה ציון מצויין, אני בכלל לא מבין למה את נותנת לאנשים להציק על ציון כזה... ורק שתדעי שאם המנהל שלנו היה אומר כזה דבר לא משנה באיזה טון, רוב הסיכויים שהוא היה חוטף כפה... N0

rastotman

New member
מווווו?

מי מרביץ לו? הוא מיסכן וניראה כמו אוגר, איך בכלל מרביצים למנהל? ואולי בעיקבות זה שהוא לא חוטף מכות משיכבה שלי, כל סוג של טקס גורר אצלנו שלושה עמודי פוליו על המצב בארץ, וקריאות אווו... עצובות מיציע הערסים.

N0

New member
לא מרביצים לו...

אבל אם הוא היה אומר את זה רוב הסיכויים שהיו מרביצים לו (למרות שעם האנשים בבית ספר שלנו יכול להיות שמרביצים לו גם סתם ככה...) מה שכן דן שגיב למד שצריך לנסח את עצמו טוב מאוד בכיתה שלנו אחרי שחצי שנה התווכחנו איתו כשהוא אמר ש``הערבים שחיו בארץ עזבו `` והתווכחו איתו שהם לא עזבו אלא ברחו. N0

.

דן שגיב = המורה לאזרחות? סתם ניחוש. ובאמת, הכל ניחושים משום מה אני מצליחה. חולמת בהקיץ.

luka

New member
לא פלא

לגור במקום שנקרא אריאל ואז שהמנהלת תצהיר לכם הצהרות על לא לוותר לערבים... ובכלל, אריאל זו עיר? ממתי?

leeloo

New member
לזה את קוראת ``באסה רצינית``?

נו באמת, את יודעת שיש דברים בחיים שהרבה יותר מבאסים מבוחן עם ציון של 88, וזה שלא קיבלת את הדיסק או לא יצאת ביום שישי. באמת. צריך לקחת את החיים בפרספקטיבה. תאמיני לי, שבציון הסופי, הבוחן הזה יהיה שווה 2% אם לא פחות... לימודים בכלל, זה לא דבר שצריך להיחשב כבאסה רצינית. כמובן שלא צריך להיות שאננים כלפיי הלימודים, צריך ללמוד ולהשקיע כי התקופה הזו לא תחזור על עצמה, אבל לא צריך להיחסף ולהתבאס בגלל בוחן מסכן. תחשבי על זה, שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלך

WC

New member
אני מסכים במאה אחוז

לימודים לא צריכים להביא אותך לבאסה-במיוחד לא 88 צריך להשקיע אבל חברה גם להנות כי זאת התקופה הכי קלה שתייה לנו אחרי זה צבא אוניברסיטה עבודה ושאר החרא אז תהנו ומה זה הפורנייט הזה שכולם מדברים עליו

למעלה