באסה...

זה הפאזל שהגיע

שהוא גם חמוד, אבל לא כמו הראשון :( עכשיו עשיתי חיפוש באתר של החברה ומה מסתבר- שאין להם בכלל פאזל כמו זה שהזמנתי, ז"א לא קיים פאזל כזה פניתי למוכר ואני מחכה עכשיו לראות מה הוא יענה לי. זה עדיין לא קרה לי באיביי ובלי קשר לתקלה המבאסת, איזה חמודים המרים האלה??? גדלתי על הספרונים שלהם והם הכי מקסימים בעולם

טוב קיבלתי תשובה מהמוכר ותקשיבו טוב

אין דברים כאלה בארץ. דבר ראשון הוא בדק מול היצרן ומסתבר שהפאזל שמפורסם באייבי זה אימג' של פאזל ישן שכבר לא מיוצר. היצרן החליף את תמונת הפאזל בלי לעדכן אותם והשתמש באותו ברקוד ומכאן הטעות. הבאסה הרצינית- אין לו אפשרות לשלוח לי את הפאזל שרציתי- הפאזל לא קיים יותר! אבל הוא מציע לי אחת משתיים- לשלוח לי על חשבונו פאזל אחר מהחנות שלו לפי בחירתי ללא תשלום (ותשמעו יש לו בחנות פאזלים משגעים) האפשרות השנייה- הוא יחזיר לי את הכסף שהפאזל עלה לי. מבחינתי שירות מעולה- אני גם שומרת את הפאזל שקיבלתי שהוא מקסים וגם מקבלת עוד אחד! אני הולכת לפשפש ברשימה שלו ולבחור אחד אחר...איזה כייף תבינו איזה שירות נותנים באייבי בשביל לא לאבד את השם הטוב.

וואו! באמת שירות מדהים

הפאזל שקיבלת חמוד ביותר (מסכימה שהראשון יותר נחמד) אבל סוף יצאה לך עסקה שווה ביותר

Elia4

New member
באמת אין כאלה בארץ

הפאזל שקיבלת מקסים מקסים. תעלי תמונה אחרי שתסיימי.

טוב הלכתי בסוף על בטוח

למוכר הזה יש למעלה מ-2000 פאזלים למכירה, לרבות של כל החברות בארץ וגם של חברות שאין בארץ כמו שמידט ומאסטרפיס. היו כמה פאזלים שחשבתי לבקש ממנו, אבל בסוף החלטתי לקחת פאזל שאומנם יש בארץ (ולכן הבחירה שלי היא אולי שמרנית) אבל זה פאזל במילא התכוונתי לקנות כשיהיה מבצע אז נחסך לי. זה הפאזל... והחלק הכי טוב מאחר שהפאזל שבחרתי הוא 1000 חלקים בעוד שזה שהזמנתי הוא 500 חלקים יש הפרש במחיר, אז שאלתי את המוכר אם אני צריכה להוסיף כסף בשביל ה-1000 חלקים והוא ענה לי "ממש לא" (רק באנגלית כמובן...) שירות מעולה ואני הכי מרוצה.

קוראים למוכר ketivof

הוא לא נחשב להכי זול, אבל אני בדר"כ קונה ממנו 2 פאזלים כל קנייה ואז המחיר של המשלוח יוצא שווה. לדוגמא (ואני סתם זורקת מספרים, יש לו מחשבון לחישוב משלוח של כמה פאזלים)- משלוח של פאזל אחד עולה 20$ ומשלוח של 2 פאזלים ביחד עולה 18$. ואז זה יוצא אחלה. במיוחד שיש לו פאזלים שאין בארץ (גם של חברות שכן יש בארץ כמו רוונסבורגר יש לו פאזלים שפשוט לא מגיעים לארץ)

למעלה