באסה

באסה

הכנתי לי מרק ירקות [אחר שבבוקר שמרתי יפה, מעדן 0% ובניים נס+2 עוגיות מחיטה מלאה] לילדים הכנתי מרק צח עם אטריות ושקדי מרק ותירס חם... לא רק שאכלתי גם מהמרק שלהם עם האיטריות גם אכלתי לפחות 7 כפות שקדי מרק אחכ שתיתי נס קפה [אחרי 4 בבוקר] וארוחת ערב [ב-18:00 בערך] אכלתי חצי בטטה+חצי תפו"א+שוק+3 יח' כבד+1 לחם קל+חתיכה אבוקדו+קפה שחור הבן זוג שלי הכין ושיגע אותי שנאכל יחד עכשיו לא רק שמרגישה באסה ונפוחה גם לא מסוגלת להכניס כלום לפה מלבד מים שאני חייבת כי בקושי שתיתי מים היום לא מצליחה לחזור... מצליחה יומיים כן יום לא... איך מחזירים את הרעל הזה והרצון החזק?

IAM20072007

New member
תבדקי עם עצמך, אולי לא אכלת טוב עד הצהרים

לי זה קורה שאני מגיעה לארוחת צהרים רעבה מידי, לכן אני משתדלת לאכול לאורך כל היום כדי לא להיות רעבה. ועוד משהו גם בעלי מומחה בלהרוס לי את הדיאטה . כל פעם הוא רוצה שנצא לרוחת ערב וכו'. רק שבוע שעבר סירבתי לו . מעדכנת: בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' ו2 זיתיים ביניים - נס קפה וקלמנטינה צהרים - כוס וחצי קינואה עם ירקות מאודים ושניצל + מים בטעם + מרק ירקות עשיר (סלרי, קולרבי, גזר, דלת , פטריות וקשוא ) ביניים - תה ו 5 פרכיות עלית 20 קל' ערב - שוב מהמרק ירקות וסלט ירקות עם חצי אבוקדו נשנוש - 10 בייגלה
עשיתי אופניים חצי שעה

יעל י

New member
בכל מקרה זה לא נשמע כ"כ נורא....

אם אני אוכלת מרק עם שקדי מרק(מתה על שקדי מרק) אז זו מנת הפחמימות שלי לצהריים כלומר זה רק מרק והשקדים והרבה ירקות וזהו.

למעלה