"כמה" דברים.... ../images/Emo13.gif
היי כולם...... במשך כמה חודשים (עד עכשיו) הייתה לי בעיה במחשב ולא יכולתי לרשום הודעות בפורומים אבל תמיד קראתי את כל מה שהייתם רושמים בפורום והאמת אין לי מה להגיד...אתם פשוט קורעים! כל פעם אני נכנסת לפה ונשפכת מצחוק מהדברים שאתם רושמים
... כל הכבוד לכם!
טוב בכל מקרה, רציתי לציין כמה דברים שלא מובנים לי בסדרה ושלא מסתדרים לי
(כן אני יודעת שכל פעם אתם רושמים דברים כאלה אבל אלה דברים חדשים): * אם ספיר כל כך עשירה וסנובית למה היא צריכה לעבוד בתור מלצרית?!? הרי היא כל כך תקועה בקטע ש "כאילו איכס עניים, אני עשירה ויש לי הכול" אז למה היא צריכה לעבוד?
איך היא התחברה עם כלנית
?? במשך כל הסדרה שמענו איך כלנית מדברת על העשירים שאכפת להם רק מכסף ושהם סתם אנשים מגעילים (עוד לפני שהיא התחילה להגיד את זה כל שניה לגידי כדי שיפסיק לחשוב על מאיה) ואיך שספיר מדברת על זה ש "אם הם לא היו עצלניים היה לכל העניים כסף" ושהם לא לרמה שלה... אז איך לעזאזל הם התחברו הבנות האלה???! מסתורין.... * שמתם לב שתמיד בקטעים של "גידי, מאיה ושאר החבר´ה" אחד מהם תמיד ישר נכנס לחדר ותמיד בקטע שהשני נמצא עם כלנית/אבנר (מחק את המיותר...)? הם לא דופקים בדלת?? ישר הם צצים בחדר? למשל גם אם אף אחד לא בבית וגידי נמצא עם כלנית בחדר, פתאום מאיה מופיעה לה מי יודע מאיפה.....חחחחחח! *ובהמשך לסוגייה המעניינת הנ"ל : שגידי צריך ללכת איפשהו הוא תמיד משאיר את מי שבא לבקר אותו בבית... נגיד שמאיה ביקרה אותו בפרק הקודם אז הוא הלך למשטרה ומאיה נשארת בחדר ובבית לבד.... זה תמיד ככה חחחחחחחחחחחחח... טוב, זה כל מה שהיה לי להגיד...לבנתיים
אשמח לקבל תגובות וכמו שחכמים אמרו כבר לפניי: "אל תשכחו לגעת באושר ולשתות לחיי האהבה"
מאחלת אהבה לכווווווולם! נטלי
היי כולם...... במשך כמה חודשים (עד עכשיו) הייתה לי בעיה במחשב ולא יכולתי לרשום הודעות בפורומים אבל תמיד קראתי את כל מה שהייתם רושמים בפורום והאמת אין לי מה להגיד...אתם פשוט קורעים! כל פעם אני נכנסת לפה ונשפכת מצחוק מהדברים שאתם רושמים