באסה של אחרי השחרור

באסה של אחרי השחרור

שלום לכולם אני מרגישה קצת אבודה כל החיים שלי עסקתי בדברים ותמיד ההיתי הרבה מעבר למה שכולם עשו (בספורט, בצבא, בכיתה) אני בחורה בת 22 את הצבא אהבתי במיוחד..ההיתי מפקדת והרגשתי הכי טוב שיכול להיות אני כבר 3 חודשים משוחררת מרגישה לבד פתאום יש לי מלא זמן להשתעמם ולהרגיש שאני לא עושה כלום..לא מתקדמת. התחלתי לעבוד, אני מתאמנת בחדר כושר גם..אני מעסיקה את עצמי אבל עדיין משהו חסר..אני מרגישה ריקה...אין לי לאן להתקדם, אין לי אתגרים לנסות להגיע אליהם אני מרגישה כאילו אין לי יעד..מטרה...משהו שיעניין אותי אני אוהבת להיות עסוקה בדברים ופתאום יש לי מלא זמן הרבה אמרו לי שאחרי שמשתחררים מקבלים "כאפה" ולוקח זמן לחזור חזרה.. מתחילים לעלות בי שאלות של "למה לא חתמתי קבע" "מה היה קורה אם?" זה הורס אותי אני מרגישה שהחיים סתם זורמים בלי כל מטרה

sad man

New member
אני לא מבין אותך..

למה את בבאסה...?? לפחות את עובדת, יש לי הרבה חברים שהשתחררו ולא מוצאים את עצמם, מה לעשות ! לך לפחות יש עבודה ! אם הבעיה שלך זה שאת רוצה להיות יותר טובה מהשאר, "תמיד הייתי הרבה מעבר למה שכולם עשו".. אז זאת בעיה רצינית, אל תהיי כ"כ תחרותית, תסתכלי על עצמך לא על השאר ! ובקשר לחתום קבע, לא יודע איפה שירתת בצבא ובאיזה תפקיד, אבל רוב החברים שלי שחתמו קבע, התחרטו וניסו לקצר את השירות.. לעומת זאת לא זכור לי מקרה של חבר שהתחרט על שלא המשיך בצבא ! אני לא מנסה לתקוף אותך רק שתסתכלי על דברים בצורה אחרת.. זה אולי נדוש לומר אבל "תחשבי טוב יהיה טוב"...תצחקי על החיים, או שהחיים יצחקו עלייך ! שבוע טוב.

Haunted

New member
היי

תראי.. זה הדבר הכי קיצ'י להגיד, אבל מה שאת מרגישה זה טבעי. את משוחררת סה"כ 3 חודשים, לרובנו לוקח הרבה יותר זמן למצוא את עצמם. אני אישית מצאתי את עצמי אחרי שגרבצתי בבית 8 חודשים, וכל הזמן הזה הרגשתי בדיוק מה שאת מרגישה. דבר שני, זה מאוד תלוי בצורה שמסתכלים על הדברים. אם בשבילך להתקדם זה ריגושים, אז טוסי לחו"ל. תרחיבי אופקים, תפגשי אנשים, תעשי שטויות. זאת חוויה שאין כמותה, שבלי ספק תספק לך את כל הריגושים בעולם. אם תמשיכי בגישה של "מה אני אעשה" "אני לא מתקדמת" "אין לי אתגרים", זה סתם יכניס אותך לדכאון. במקום זה, תחשבי על איך את מתגברת על כל התסכולים האלה. עכשיו כשאת משוחררת יש לך את כל הזמן שבעולם לעשות את כל הדברים שתמיד רצית לעשות.

למעלה