באסה לי!!!!!!

באסה לי!!!!!!

אנשים...אתמול בלילה הייתה לי הזדמנות לחלום חלום צלול! אבל כרגיל פישלתי.. קודם כל אני יגיד שאני רואה בטלויזיה בעיקר את ערוץ AXN ורואה משם הרבה תוכניות..ודי מושפעת מהעניין! בקיצור.. חלמתי שהגיבורים של סידרה מסויימת (למי שמכיר "כוח מיוחד") היו איתי איכשהו ועוד מישהו..חיסלו פה ושם אנשים רעים והגענו למלון, ישבנו במסדרון ופתאום הגיע איזה מישהו והתחיל לירות בכולם..ורק אני נשארתי חיה..אז התחלתי לרוץ כמו שבחיים שלי לא רצתי..וההוא רדף אחרי, יצאתי מהמלון איכשהו..והמשכתי לרוץ, צעקתי לאנשים שמישהו רודף אחרי ושיקראו למשטרה..בקיצור הצליח לעבור איזושהי אבטחה בדרך ואני הסתובבתי אחורה קלטתי אותו...קלטתי שמשהו מסריח פה! והתעוררתי! כמובן שלא רציתי לחזור לישון, אבל הייתי עייפה והייתי צריכה לקום מוקדם לסידורים. אז חזרתי בלית ברירה לישון, והגעתי לכמעט אותו חלום..עם קצת שינויים, כמו אנשים נוספים..וכו´ ושוב כמובן שמישהו חייב לרדוף אחרי...אז רצתי בכל כוחי, שוב ירדתי מהבניין ולמזלי הרב השעון מעורר העיר אותי! אני יודעת שיכולתי לנצל את ההתעוררות בפעם הראשונה כדי לנסות MILD, אבל לא עשיתי את זה משתי סיבות: הייתי יותר מדי עייפה ולא חשבתי על זה בכלל! בזמן האחרון ירדתי מכל הקטע של החלומות הצלולים (עצלנות)...אבל אני יחזור לזה! מקווה שלא שיגעתי אתכם יותר מדי... ותודה למי שקרא! מצטערת אם יש טעויות ושגיאות כתיב (לא היה לי כוח לבדוק!) ביי ביי

galgal15

New member
לא נורא יהיהו עוד הזדמנויות אבל..

תקראי את ההמלצה שכבתבתי באחת ההודעות! זה עובד! הצלחה כמעט מובטחת!!

תודה...

כתבתי יומן חלומות לא מזמן...אבל הפסקתי מעצלנות! אני יחזור לזה..אני יודעת שזה עוזר בהרבה!!

למעלה