באסה! אפשר לשתף?

באסה! אפשר לשתף?

סתם רציתי לספר לכם שאני בבאסה... הקדמה קטנה: כמו שאתם יודעים, אני עובדת במוקד של בנק ויש אצלינו המון חבר'ה צעירים דרך כוח אדם אבל יש גם לא מעט עובדים שהגיעו מהסניפים והם כמובן עובדי בנק. תיכף תבינו את הקשר... ביקשתי לקחת 3 ימים חופש בסוכות. אני 3 חודשים בעבודה וזאת פעם ראשונה שאני מבקשת ממש חופש של כמה ימים. בקיצור, אצלינו מביאים את זה לראש צוות והיא מעבירה למנהלת שלה שצריכה לאשר. אז כבר כשהבאתי לה היא אמרה שכדאי שאני אדע שבחופשים יש עדיפות לעובדי בנק כי הם מבוגרים יותר אז לרובם יש ילדים והם צריכים להיות איתם ובלה בלה בלה. בקיצור, אחרי כמה שעות היא מודיעה שאין אישור... שאני אבין, בגלל שאני לא עובדת בנק ובגלל שאני עוד לא נשואה עם ילדים לא מגיע לי חופש??? אני בנ"א, אני צריכה להתאוורר!! במיוחד כשטוחנים לי חצי מהיום את השכל שיש לנו עמלות יקרות ושזמני ההמתנה ארוכים ושככה ושככה
(ברור שיש גם הרבה לקוחות נחמדים אבל נו.. אתם יודעים איך זה.. מספיק שבשעה יש אחד מגעיל והוא יכול להשכיח את כל הנחמדים שהיו באותו יום) אוף!!!
זה מעצבן. תבינו שעובדי בנק מהצוות שלי לקחו עכשיו חופשים - כל אחד שבועיים, שלושה שבועות... ואני באמת מפרגנת ואני שמחה שכל אחד מהם נהנה באילת או בחו"ל או לא יודעת איפה, אבל אני רציתי רק 3 ימים! אני מרגישה כמו ילדה בת 5 שלא מקבלת צעצוע וסליחה שהצקתי לכם.. אם קראתם עד לפה אתם חמודים!
יו, הייתי צריכה לפרוק את זה... שיהיה לכם ערב מהמם!

את צודקת בהחלט

מה זה אמור להיות "יש עדיפות לעובדי בנק" - חופש מגיע לכל עובד בלי קשר לסטטוס האישי שלו. אני חושבת שכדאי שתשאלי בפורום דיני עבודה ופנסיה מה עושים במקרה כזה כי אין ספק שמגיע לך חופש ושנעשית כאן פגיעה בזכויות שלך.

רורי יקירתי

אל תתבאסי - יש אנשים במצב יותר גרוע - אני קיבלתי חופש למבחנים באוניברסיטה ועכשיו אני משועבדת למוקד!!! אין לי סיכוי לקבל דקת חופש עד התקופת מבחנים הבאה ואפילו לא נותנים לי חופש מספיק למועדי ב'!!! בנוגע לעדיפות לעובדי בנק זה לא נכון בהכרח יש קובץ חופשות שבכל יום נתון יש כמות מסויימת של אנשים שיכולים להיות בחופש ואם הימים האלה מלאים לא יוסיפו אותך - זה פשוט אנשים שביקשו חופש לפני הרבה מאוד זמן!!! תנסי למצוא פתרון בצוות שלך (לפי מה שהבנתי מרגרט או גילה) - תנסי לדבר עם אחד מהאנשים שיוצא לחופש - אולי זה לא משהו שדחוף לו דווקא בתאריכים האלו והוא מסכים לוותר. ואם זה מאוד מאוד דחוף תנסי להציק לראש צוות שלך - ושהיא תציק לרימונה - לפעמים זה עובד. ואם לא, אז תהיי חולה!!! (סתם, סתם......)

YARIT2222

New member
ממש מבינה לליבך , גם אני עובדת

במוקד בנקאי , לפני שהתחלתי אמרו לי שישנה התחשבות בסטודנטים וניתן לעבוד 5-4 בשבוע , לאחר שסיימתי את הקורס ונכנסתי לשירות , הלכתי כמובן להזכיר להנהלה שאני סטודנטית ולא יכולה לעבוד 6 משמרות בשבוע כמו אקדמאים במוקד, להפתעתי הרבה הם טענו שאין להם משרות לסטודנטים ולא ניתן ליבוד 4-5 משמרות , אלה לפי האילוצים שלהם בלבד וזה אומר 6 פעמים בשבוע, אז אני ממש מבינה לליבך , פשוט לא מתייחסים לעובדים "קטנים" כמונו וזה עצוב !!

למעלה