באסה.. אבל נתגבר

tusik5

New member
למה לזרות מלח על הפצעים?

חוץ מזה שלב ב' בשנקר עוד לא היה.

p e r per

New member
אני יודעת שלא היה ...?!

חשבתי אולי אתה יודע כמה עוברים מה יהיה בשלב הזה בדיוק? אבל כנראה שלא. בהצלחה בבצלאל.

icetea

New member
למישהו יש מושג

מה יהיה בחולון ו/או שנקר הרעיון הוא גם לבנות משהו להציג אותו וראיון אישי? (בבצלאל היה ראיון או שזה שלב נוסף?) האם יש חשיבות לשלב הראשון או שכבר לא נניח אם בשנקר היה לי תיק עבודות ממש טוב ונפלתי בקטע הזה...

אני לא מאמינה שלא עברת!!!

אחרי שיצאתי מההלם על זה שאני לא עברתי (כן, כן, זה נכון, מה לעשות?
...), נכנסתי להלם על זה שאתה לא עברת!!!! הקערת פירות שלך היתה מצויינת בעיניי (כמעט כמו הקערת פירות שלי
) מה הם מחפשים לעזאזל?? יש לכם מושג אולי? ממש היה מעניין אותי לדעת למה לא עברתי, ולא מתוך חוסר השלמה עם המציאות, אלא פשוט באמת מעניין אותי לדעת!! וחוץ מזה, אז מה התוכניות שלך עכשיו? נרשמת לעוד מקומות? תרשם לעוד מקומות? תפרוש לאי בודד?

moded22

New member
דובשניה לא נורא הפסד שלהם

לא יודע למה לא עברתי דווקא חשבתי שהבאתי משהו אחר אבל אני לא כל כך מתבאס יש לי אחלה עבודה קרוב ל-5 ספרות (כלומר 4 אפסים) בחודש על מעט שעות עבודה ביום ואני גם לא מטומטם .. נראה לי שאעשה פסיכומטרי ואהיה רופא :) זהו... אני לא חייב אותם כדי להצליח מצד שני יכול להיות שיבוא לי לנסות שוב מתישהו :) דובשנייה אל תקחי קשה-יהיה בסדר. בהצלחה לכככככככככולם.

ברור שיהיה בסדר,

הרי הכל לטובה, לא? פשוט הפתיעו אותי, ואפילו מאוד, וכשראיתי שאתה לא עברת בכלל נדהמתי, כי ממש התלהבתי מהקערת פירות שלך ואני ממש ממש לא מתלהבת בקלות מדברים. בכל מקרה, בהצלחה עם ה-4 אפסים ובהצלחה בכלל......... ודרך אגב, מצחיק שאתה אומר שההפסד כולו שלהם כי זה בדיוק מה שאני אמרתי כשאמרו לי שלא עברתי....

למעלה