באסה.. אבל נתגבר

moded22

New member
באסה.. אבל נתגבר

בצער לא רב וביגון לא קודר אני מודיע כי לא התקבלתי לעיצוב תעשייתי בשנקר ובצלאל ידעתי שהייתי צריך להרשם לעיצוב גרפי :) בהצלחה לכל הממשיכים

חזק ואמץ ,שולחת ../images/Emo24.gif

אך לי קשה מאוד
;-
השקעתי את הלב והנשמה ומה קיבלתי , לא . איך , אבל איך ?! היו להם בטח אלפי תלמידים ואין אפילו משהו שיכול לתקן אותי על המיספור . ואך הם לקחו או פסלו אנשים ? איך מבדיקה של 18 שעות , באמת !! הכל היה כדי לקבל כסף על ההרשמה ולרצף את הבניין החדש !!!

icetea

New member
מעניין כמה ניגשו וכמה עברו. אני לא.

באסה. ליבי ליבי לכל שותפי שאמרו להם בחיוך: "מצטערים אבל לא עברת". עד עכשיו אמרתי לעצמי שנה הבאה עוד פעם אבל באמת למי יש כוח?

La la la 20

New member
עברתי שלב א' בשנקר ואתמול היה שלב

ב' בבצלאל!!! מודד רציתי לראות אותך אתי במיונים הקערת פירות היתה מרשימה לדעתי בהצלחה בעתיד

oritag

New member
גם אני

לא עברתי את שלב א' בשנקר וגם לא בחולון. הייתי אתמול בשלב ב' בבצלאל.... מתוחה למדי עד שתגיע התשובה.......

Sole Survivor

New member
נצלש

כבר קיבלתם תשובה לשלבא בשנקר לעיצוב גרפי /תעשייתי.? צריך להתקשר או שמקבלים מכתב?

icetea

New member
מישהו יכול לשתף מה היה בבצלאל?

איך הלכו המבחנים מה היה שם וכו'... בקיצור הכל!

oritag

New member
שלב ב' בבצלאל

היה לכל אחד תרגיל שונה. לי היה לעצב כלי להכלת קפה, תה, סוכר וסוכרזית. במהלך התרגיל נגשו אלי 3 מרצים (מורים) כל פעם אחד. ושאלו אותי שאלות לגבי התרגיל הנוכחי, לגבי התיק עבודות ובכלל שאלות שקשורות בנושא. בסיום התרגיל, כל אחד הציג את התרגיל שלו מול הכיתה והמרצים.

icetea

New member
כמה זמן היה לכם? איזה עוד

תרגילים היו? מאיזה חומר היה צריך לעשות את זה? מה שאלו פחות או יותר? מה זאת אומרת להציג מול הכיתה והמרצים? כמה היו בכיתה כמה כיתות היו בערך? המרצים היו בכיתה כל הזמן? איך הייתה האווירה? מלחיצה או סבבה כזאת? נתנו חומרים או שהיה צריך להביא מהבית? היה צריך לעצב ממש או סקיצות?

tusik5

New member
ובכן...

היה 4 שעות. קיבלנו חתיכת פוליאסטירן, חוט ברזל, בריסטול חום וקרב"צ. ביקשו קצת הסברים על כמה עבודות בתיק. היו 74 נבחנים ויום לפני כנ"ל. המרצים הסתובבו בין הנבחנים, קראו את הקו"ח ושאלו למה ע. תעשייתי? ושאלות על הקו"ח שקשורות למקצוע. אווירה היתה סבבה, לי לא! והיה לעצב ממש + סקיצות איך הגענו לרעיון. ובסוף מציגים לפני כל הכיתה יחד עם הבוחנים. (נורא) ואחרי שהולכים, הבוחנים בודקים את העבודות ללא נוכחות הנבחנים. ועוד יומיים שלושה, אני מקבל תשובה שלילית. ולכל השאר, הלוואי שתיכשלו. סתתם! בהצלחה לכולם!

icetea

New member
רגע,

מה זה פוליאסטירן? מה היה צריך לעצב? זה היה צריך לעבוד או להיות רק דגם? מציגים ממש פרזנטציה כזאת? צריך להכין את זה לקראת שמציגים? כלומר להציג הכל מסודר כזה? וואו כל כך מהר תשובות! שיהיה לך המון המון בהצלחה. ניסית בעוד מקומות? היה מלחיץ? היו אנשים שלא הספיקו? עוד שאלה, לאיזה תשובות נראה לך שהם מצפים כשהם שואלים למה תעשייתי? המון תודה על התשובות!

tusik5

New member
ובכן 2...

פוליאסטירן זה מעין חומר מוקצף שהיה בצבע צהוב כזה. כל אחד קיבל תרגיל אחר, למשל: אמצעי למדידת משקל, אמצעי לטיגון שניצלים, קיבול לפרחים, הגנה מהשמש, גיהוץ בגדים, הגנה מהגשם.. ועוד מהסוג הנ"ל. זה לא חייב לעבוד, אבל בקנה מידה יחסי. כלומר, אם זה דגם, עדיף לפרט מאילו חומרים זה אמור להיות. אמורים להציג גם סקיצות כך שאכן זה צריך להיות מסודר. היה מספיק זמן כך שנראה לי שכולם הספיקו. התשובות שהם מצפים להם לפי דעתי, צריכות לשכנע שאני בעל דיעות רציניות לגבי המקצוע, ואכן הקדשתי לכך מחשבה, ובכלל אם יש לי נתונים מתאימים. אני נלחצתי במיוחד מהראיונות. ואם אני עובר תעירי אותי, אני לא אוהב חלומות כאלה.

oritag

New member
מה היה עליך לעצב?

אני הייתי צריכה לעצב כלי שיכיל סוכר, קפה, תה וסוכרזית. עשיתי 2 סוגי כלים, 1 להגשה בשולחן והשני לשימוש יומיומי. זה של היומיומי: כלים קטנים שתלויים על החוט ברזל, ויש להם "דלת" ע"מ לפתוח ולקחת מה שרוצים ואפשר להגדיל את הסטנד (החוט ברזל בעצם) ולהוסיף כלים למערכת. זה של ההגשה בשולחן: עשיתי אותו מהחומר המוקצף הזה, וגרעתי צורות אמביות כאלה... ובתוכן שמים את הקפה וכו'...

icetea

New member
שאלה קצת מוזרה...

אם החומרים היו קרטון ביצוע חוט ברזל החומר הזה המוקצף... איך עשית מבד ועץ? עוד שאלה, מה צריך להביא למבחנים האלה חוץ ממה שהם כותבים להביא?

oritag

New member
יש עוד שאלות?

או שכבר ענו לך על הכל... כי ראיתי שכבר ענו לך.... אז אם יש עוד אפשר לשאול... ואענה

p e r per

New member
נבחנת גם בשנקר? יש לך מושג מה יהיה?

בשלב השני ב"יום פעילות" כמו שהם מכנים אותו כמו בבצלאל או שונה?...

למעלה