באסההה...

big bad g

New member
באסההה...

אני אחד שסובל מהרבה שיתוקי שינה.. וקראתי שאפשר לנצל אותם כדי להגיע לחצלול... אתמול נירדמתי בצהריים ופתאום התעוררתי במצב של שיתוק שינה בדרך כלל אני נלחץ הפעם נרגעתי וניסיתי להגיע למצב של חצלול...זה הצליח ולאחר 2 שניות התעוררתי וממש התבאסתי.... אחר כך בערב שהלכתי לישון נירדמתי ופתאום הבנתי שאני בחלום(אני לא וזכר מה גרם לי להבין שאני בחלום), אמרתי לעצמי אני בחלוםםםם, וממש התרגשתי הדבר הראשון שניסיתי לעשות זה לעוף, הצלחתי לעוף לכמה שניותת ואז התחלתי להרגיש שלאט לאט הכל מתחיל להיות שחור ואני יוצא מהחלוםםםםם... מה אני אמור לעשות במצב כזה??איך אני יכול לגרום לעצמי להישאר בחלום?!

c12chen12

New member
ישנן כמה שיטות

להגברת הצלילות ואתה יכול לקרוא עליהן באתר העברי שיש בלינקיה. לדוגמא שיפשוף כפות הידים זו בזו, קריאה בקול "הגבר צלילות".. הפעולות האלו עוזרות רוב הפעמים באופן משמעותי להמשיך את החלום. נסה.

hibuki1

New member
שיטות למניעת התעוררות בחלום צלול

ישנן כמה שיטות למניעת התעוררות בחלום צלול: ראשית (ברגע שגילית שאתה חולם), בצע בדיקת מציאות בכדי לאשש את העובדה שאתה אכן חולם. שנית, עליך להרגע מיד (התרגשות תגרור להתעוררות). בכל שלב בחלום תוכל להשתמש במתן פקודות קוליות כגון "הגבר צלילות" או בנוסח אחר שתרצה לנסח בו את הפקודה הקולית. במהלך החלום ניתן להזכיר לעצמך שאתה חולם לבל תשכח ותאבד את הצלילות (מעבר מחלום צלול לחלום רגיל). ברגע שתרגיש שאתה "מחליק" מן החלום (הרגשה שהספקת להתנסות בה) שפשף את ידיך זו בזו או הסתובב במקום במהירות והאמן שלכשתעצור עדיין תחלום, יתכן והמעשה יעצור את התהליך. ולאחר כל זאת-נותר רק לקוות.

big bad g

New member
תודה...

אני אנסה לעשות את זה בפעם הבאההה... מקווה שזה יעזוררררר....

DJDBPL

New member
שאלה

האם יכול להיות שחלמתי חלום צלול ולאחר מכן התעוררתי אל תוך חלום רגיל ובחלום הרגיל ידעתי שהתעוררתי מחלום צלול (לדוגמא הולך ברחוב ומספר לאנשים שהתעוררתי מחלום צלול)

limilu

New member
לי זה קרה.

ואז עצמתי את העיניים, כי ניסיתי לחזור לישון. טיפשה ><

קרה לי משהו דומה

גם אני קמתי בחלום וגיליתי שאני עדיין חולם. זה היה החלום הצלול הראשון שלי, (מלפני יומיים בערך, שיטת העין השלישית בניסיון השני), הגעתי לזירה אחת שאותה אני לא זוכר, ביצעתי בדיקת מציאות וגיליתי בשניה שאני חולם, בעיקר בגלל שהאנשים ששאלתי אמרו לי שאני כן חולם. לאחר מכן, כנראה מהתרגשות, קמתי, ואז חזרתי לשיון. מצאתי את עצמי שוב בחלום צלול, וכך פעם נוספת. רק שהתעוררתי והתחלתי לרשום ביומן הכל התבהר לי והבנתי שההתעוררויות שהיו לי היו "התעוררויות כוזבות", בהם עדיין הייתי באותו החלום! רציתי לפתוח נושא חדש לחלום הצלול הראשון הזה, אבל נראה לי שתגובה לנושא זה תספיק לבינתיים.

למעלה