באנר

velmont

New member
באנר

אני צריך באנר לאתר, אין לי הרבה ידע בפלאש, מה לעשות?

the1andtheolny

New member
יא ****ות

אתם האנשים הכי חריפים שאני מכיר, אני סתם לפעמים בא ורואה מה אתם רושמים... אפילו המנהל שלכם דומה לפרה....: "למתחיל זה בסדר" "למתקדם זה חרא" רוצים לחפש?, זה מה שהוא אמר. "לך תלמד פלאש" אין לך משהו אחר להגיד\ פחות חריף כמו: זה ארוך אין לא כוח ללמד אותך אולי אחר כך אבל קודם תנסה לבד. בסוף יסגרו את הפורום המטומטם הזה(סליחה על המילים) , זה פורום! יש אנשים שרוצים ללמוד מהמתקדמים! . למנהל כך את זה ברצינות שלא ראיתי מנהל שרמת הנדיבות שלו היא 2 מתוך 20 ..... אתם לא עוזרים בכלום.! הדבר היחיד שאתם עוזרים זה למתקדמים! אני למשל נכנס לפורום תכנות(ידע אפסי) אם אני רואה משהו שאני יכול לעזור אני עזור לא כמוכם!. אני מקווה שתלמדו את מה שאמרתי, כי אני לא יעבור בשתיקה אם זה ימשיך ככה! דרך רגב אני יודע שיש כמה אנשים שעוזרים, להם מגיע לנהל את הפורום לא למנהל הקיים. קחו את המילים ברצינות אני הולך לדבר אם הנהלת הפורמים

orioriori

New member
ממש גרמת לי לצחוק

אנשים פה להוטים לעזור אחד לשני. לאף אחד פה אין שום דבר נגד אף אחד. כולם מנסים לעזור כמיטב יכולתם. כשאדם בא לפורום ושואל מה הוא יכול לעשות כדי לעשות באנר בפלאש, התשובה המתבקשת כמובן היא - ללמוד פלאש. כמו שאומרים: "תשובה מתחכמת לשאלה מטומטמת". השאלה פה אמנם מאוד במקום. אולי לא הבנת את הניסוח כמו שצריך. אם כותב ההודעה היה מבקש שניצור לו באנר, זה כבר משהו אחר. אבל הוא בא ומבקש לעשות לוגו. ובנוסף לכך, הוא רוצה לעשות אותו בפלאש. קיימת תשובה אחת ויחידה במקרה הזה, והיא כמובן, ללמוד פלאש. אין פה קיצורי דרך, ואגב, לימוד דברים חדשים רק תורם ועוזר. אני לא יודע מה איתך, אבל אנשים שמתחננים כל חייהם ומצפים רק לעזרה מאחרים ולא מנסים להתקדם קצת בעצמם, לא יגיעו לשום מקום. ודרך אגב, אם הפורום הזה לא נראה לך, אתה מוזמן לעוף מפה. תודה ושלום.

the1andtheolny

New member
אתנ מוזמן לעוף מפה?

תחפף לפני שאני נותן לך מכות!, בכל מקרה הנה דברים שאנשים אמרו עליכם: אבל שאלתי אם מישהו מוכן לעזור לי לכתוב מדריך פוטושופ לאתר שאני בונה, זאת אומרת מבין הרבה נושאים שיהיו בו שיהיה בו גם מדריך פוטושופ, אבל אני יודע רק את הבסיס של פוטושופ אז אם מישהו יכול לעזור לי. אז היו כאלה שראו את ההודעה, לא רצו לעזור (וזה בסדר) אבל הם פשוט היו חייבים להגיב. אז הם פשוט ירדו עלי, שאני מחפש מישהו שיבנה לי את האתר, שאני עצלן וכו´ וכו´ וכו´. ואני חוזר: לא שרציתי לבנות אתר על פוטושופ וחיפשתי מישהו שיבנה לי אותו, אלא זה אתר על נושא קצת יותר כללי (מחשבים) והם לא הבינו את זה.... פשוט רוע לב, שם ובפורום עיצוב גראפי בכלל.... -freak2100 הפורום של הגרפיקה סתם פורום דפוק עם המנהל הדפוק שלהם- מלך המשחקים אני הולך להתלונן ואיתי עוד כ-20 שעיצבנתם!

orioriori

New member
חה חה חה

ועוד כ-20? שעצבנתם? למה אתה מכליל? לא כולם פה עיצבנו. כולם (לפחות הרוב) מנסים לתת ביקורת/תשובה כמה שיותר קולעת ועניינית וכמובן גם בהתאם לאופי השאלה. אם מישהו מבקש:"תנו לי באנר", אף אחד כמעט לא יענה לו, בגלל הגסות והעלבון וחוסר הכבוד העצמי שיש לו. אני אשמח מאוד לראות רשימה של 20 איש שעיצבנו. בינתיים ראיתי רק 2 או אולי 3. לך, לך, תתלונן אתה לא מפחיד פה אף אחד.

orioriori

New member
אוי ותראה איזה קטע!

אחד הילדים מהשרשור הדפוק שלך, בפורום משחקים ש"התלונן" עלינו (הפריק הזה), כתב תגובה למישהו בפורום בוני אתרים. בתור אחד שהתלונן על אופן השירות פה, הוא ענה באופן די דומה. אני מצרף תמונה וגם קישור כדי להוכיח. נראה אותך, הלא אין לך אומץ להודות בטעויות הילדותיות שלך, לך נראה אותך כותב לו הודעה כמו שכתבת פה. מה שהוא כתב זהה במדויק (חוץ מהנושא כמובן) למה שפלאשדני כתב. הוא הפנה אותו ללמוד את הנושא.

FourAces

New member
אמאל´ה... מפחיד נורא

איך קראת לעצמך? the1andtheonly... נראה לי יותר כמו the1andthelonely אתה כל כך משועמם מעצמך שזה מה שיש לך לכתוב? תתחפף לפני שאני נותן לך מכות??? נראה לי באמת שאתה האחד והיחיד... האחד והיחיד שמסוגל להעלות במוחו משפט דבילי כזה ועוד לכתוב אותו, האחד והיחיד שלא מוכן לקבל ביקורת בונה וחושב שכולם נגדו (המונח הרפואי הוא סיכזופרן), האחד והיחיד שחושב להאיומים שלו מזיזים למישהו, האחד והיחיד שהוא מספיק עיוור שלא להסתכל על המגרעות של עצמו, האחד והיחיד שאולי מאמין שהוא אחד ויחיד אבל טועה בענק. שיהיו לך חיים מאושרים שם בארמונות הדמיון שלך. נ.ב. האחד והיחיד שנראה לי שדי יתעלמו מקיומו בפורום.

yanivfel

New member
אני תמיד שמח לעזור כמו גם לתת לכל

מי שדורש את הביקורת המקצועית שלי. אם מישהו בונה אתר שאינו מרשים - אני כותב לו את זה באופן חד וחלק, כי היום אותו אדם מקבל תגובה לא ממש נעימה, אבל מחר, כשיגיע למכור את הכשרון שלו בבניית אתרים והלקוח יגיד לו: "לא מוצא חן בעיני, לא משלם" אז זה יכאב יותר. לכן, באם באים לפה אנשים ללמוד או לקבל ביקורת - אני שמח לסייע. אם אתה מחפש ריגושים בחייך ולא מוצא במקומות אחרים, אתה מוזמן ללכת עם זה הלאה ולדווח על אמינותי בפני כל מי שתחפוץ. אשמח לעזור ככל שאוכל. שיהיה בהצלחה.

yanivfel

New member
אז למה להלחץ? קרא את תוכן ההודעה:

בוא נראה איך אוכל לעזור לך... יש תוכנה שנקראת סוויפט. כנס לאתר הבא: http://www.swift3d.com או שתוריד אותה ישירות ע"י חיפוש של "SWIFT3D" מהאתר הבא: www.download.com התוכנה יודעת לעשות אפקטים יפים של טקסט בפלאש, ללא כל מאמץ. אתה יכול להוסיף תמונות וצלילים. זהו. תכין באנר ותשלח לי לראות איך יצא. מבטיח לא ליקטול אותך, אלא לתת לך עזרה בונה בלבד. הולך? בהצלחה!

yanivfel

New member
גם מנהלים מתבלבלים בשעות מאוחרות...

כתבתי לך בטעות על SWIFT3D שהיא תוכנה שיודעת להמיר או ליצור אובייקטים תלת ממדיים לפלאש, אבל למעשה התכוונתי לתוכנה בשם דומה - SWISH הורד אותה מהאתר הבא: אתר סוויש בהצלחה!

She Devil

New member
כנס לכאן

היי חוץ ממה שמנהל הפורום אמר יש אתר מדליק שנקרא פלש קיט יש פה הכל על פלש. עם תכנס ל Tutorials שם תוכל למצוא הרבה אפקטים לפי קטגוריות. מה שנותר לך זה רק למצוא מה מוצא חן בעיינייך ולעקוב אחרי ההסברים. ההסברים כתובים בשפה פשוטה עם צילומי מסך. עם יש לך ידע מינימלי בפלש אז לא תיהיה לך בעיה.

yanivfel

New member
כן גם זה מקור לגמרי לא רע והייתי

מוסיף - באותו אתר, כדאי להכנס ל-"LINKS" ולראות אתרים מקסימים שאנשים מוכשרים עם המון זמן פנוי או תקציבי ענק הכינו.

למעלה