באנר 2

Hakarpad

New member
באנר 2

תגיד מה דעתכם? אני פשוט אוהב לעבוד בפלאש יותר...

Chakotay

New member
אני אוהב אותו מאוד

אבל בבקשה תעיף את השברונים המתעופפים! זה מטומטם! תעשים את אפקט המים למטה, תרחיב קצת את השער שיראו יותר למטה ואז שים אפקט מים.

Hakarpad

New member
הלוואי ויכולתי...

אבל זה מוגבל ל 335 על 50 פיקסלים שזה גם ככה קטן נורא

טים ג

New member
יש לי הערות על האתר

ראיתי בכתובת http://bb.1asphost.com/px784/index.asp?bc=dimgray את האתר. אני יוצא מתוך הנחה שה גירסתו האחרונה. הערות : * עיצוב: לא אוהב איך שהרקע משתלב עם תמונת כותרת (אדום בתמונת רצ"ב). אם זה FADE OUT אז לפי דעתי יהיה יותר יפה * עיצוב: אני לא אוהב את צבע הרקע. אני מאמין שניתן להגיע לתוצאות יותר טובות עם צבע רקע אחר או רקע כתמונה * עיצוב: תוכן האתר לא מסודר ישר תחת תמונה-כותרת (קו ירוק בתמונה רצ"ב) * קוד: תפריטים : אני לא משתמש במוצרים של מיקרוסופט. אני לא רואה תפריטים בדפדפן שלי (FIREFOX). בנוסף, אני מתקשה גם ללחוץ על תפריטים שהם כן עובדים ב-IE, הם בורחים לי.

Hakarpad

New member
אני מסכים לגבי היישור

והתפריטים קופצים ברגע שאני משתמש במסך מלא... (כשאני מקטין הם יוצאים בדיוק מתחת לתפריט (אולי קצת שמאלה) במיוחד בצחוקים שאז קשה ללחוץ על התפריט גם במסך מוקטן. אבל במוגדל אני לא יכול ללחוץ על התפריטיים היותר שמאליים בכלל.

kinspirit

New member
אולי תשובה

האם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה? אתמול בלילה אני וmorada תיקנו את הרזולוציה של 800X600 (אם אינני טועה). לשאר הרזולוציות עדיין צריך לערוך תיקונים. אתם צריכים להבין שבכל רזולוציה זה נראה אחרת, כך שעל מנת שזה יראה פיקס בהכל - אתם צרייכם ל"נדב" את זמנכם, לשבת עם morada ולעזור לו להבין היכן הכל ממקום על המסך שלכם.

טים ג

New member
מה בקשר לתמיכה בדפדפנים אחרים../images/Emo35.gif

יש לי חלונות אבל אני לא משתמש בהם כלל. אצלי בFIREFOX התפריטים לא קופצים. ל- morada אולי אל תעשה תפריטים קופצים והכי חשוב נראה לי שצריך לעשות תמונה כותרת ש"תגלוש" לרקע

morada

New member
תשובה חלקית בינתיים

אני מודע לכל הבעיות שהעלת. בקשר לדפדפן מוזליה/פיירפוקס אני יודע שהתפריט לא עובד בהם, ואני עדיין לא יודע למה (הקוד הוא ב-javascript ולא jscript, אז אני לא יודע מה הבעיה, בהמשך אני אנסה לפתור אותה) אם אתה עובד בלינוקס תעבוד בינתיים עם קונקי, האתר עובד בו בסדר (ואיתו גם אני עובד ובודק את האתר)

טים ג

New member
ועוד מהשהו:

אולי נעשה רקע לבן

morada

New member
בבקשה

תוכל לראות כאן איך זה עם רקע לבן (אחרי שתראה תגיד לי כדי שאני יוריד את זה). בקשר ללוגו - לא אני עשיתי אותו ואין לי את המקור שלו (נראה לי ש-TNT הכין אותו). לא הבנתי למה אתה מתכוון בפייד אאוט לרקע. לגבי הישור של העמוד (הירוק בתמונה שלך) - סידרתי את זה (אם זה עדיין לא טוב תגיד לי). לגבי עיצוב האתר בכלל - זה מה שהוחלט בינתיים ע"י כל מי שהגיב והשתתף בדיון על האתר, אבל עדיין אני מוכן לשמוע עוד הצעות (וכמובן בעיות שקיימות).

טים ג

New member
אוקיי, עוד הערות ועצות

תמונת-כותרת : (LOGO.JPG), מה שהתכוונתי (FADE OUT) זה שהמעבר מתמונה לרקע גס מדי. כלומר הנה אתה הולך על התמונה מגיע לקצה ובאח
מתחיל הרקע. אפקט השמש (או WIND - שנראה כיאילו יש מהירות) גורם לקצוות התמונה להשתנות בצבע ולכן התמונה לא משתלבת לרקע. אם לקחת את האפקת ולעשות כך שקרוב לקצוות הוא נהפל לבלתי נראה, ניתן לקבל מעבר יותר טוב מתמונה לרקע. תפריט : אולי לעשות תפריט בצד שמאל, וכאשר נלחץ על ראש תפריט (מדריך פרקים למשל) יפתחו תתי תפריטים אל מתחת וכל השאר יזוזו למתה.

morada

New member
שוב אותה תשובה..

לגבי התפריט - גם אני רציתי לעשות תפריט בצד שמאל (לא כמו שאמרת, אלא, שרשימת הנושאים תיהיה בצד שמאל ויהיו תפריטים קופצים), אבל העיצוב שהוחלט הוא זה שקיים באתר עכשיו (ולפי דעתי ההחלטה נכונה), אולי בעוד כמה חודשים/שנים/... כשימאס מהעיצוב הזה נחליף לאחר. לגבי התמונה - גרפיקה זה לא אני... - זה מה שהוחלט לשים.

טים ג

New member
ועוד משהו:

אתה יכול לעלות את הקובץ LOGO.JPG מהאתר שלך עם כל השכבות
אני רוצה לנסות עליו איזה משהו

morada

New member
תודה.

היום חשבתי איך האתר נראה ב'אופרה' (ואם מישהו בארץ משתמש בזה :))

open source

New member
morada

אני לא ממש משתמשת באופרה,פשוט ראיתי שעלה הנושא של דפדפנים אלטרנטיביים. מאחר ורוב האתרים בארץ לא תקניים, אז יש לי מבחר דפדפנים חופשיים: מוזילה, מוזילה פיירבירד, קונקי ואופרה. אם אתם צריכים טסט באחד מהנ"ל אז בכיף. אני יכולה לעבור גם לרזולוציה גבוהה יותר, אם צריך. אבל זאת רק ב"הזמנה מרוכזת" כי אז קשה לי לקרוא את המסך.

subatoi

New member
מישהו יכול לשים תמונה של הבאנר?

אני יודע, אני יודע, הוא זז, אבל אם מישהו ישים תמונה (או תמונות), אני אשמח, כי מהמחשב שלי לשבוע/וחצי הקרוב אני לא רואה פלאשים. תודה!

למעלה