באנר פלאש

מיני20

New member
באנר פלאש

שלום לכולם. נתבקשתי לייצר באנר פלאש לפרסום בפורטל גדול וידוע. הבעיה היא שעל הבאנר לשקול לא יותר מ-30K. מאחר ויש תמונות רבות, תנועה ו-2 סצינות לבאנר, המשקל שלו עובר את ה-70K אפילו מגיע ל-100! ניסיתי הכל - הורדתי רזולוציה בפוטושופ, בפלאש, כלום לא עוזר. גם גודל הבאנר משפיע פה אם אני עובדת עם טעינה מהחוץ Loader אז אין בעיה. אך הבעיה שלי מתחילה בהיכן אפשר לאחסן את התמונות הטעונות. האם אפשר לאחסן אצלי בשרת כאשר התעבורה היא רק 20GB? מה עושים על מנת לפתור את זה ללא הוצאות מיותרות. תודה מראש

pulse11

New member
זה בדיוק המקום בו תמיד נופלים הקמצנים

פונים לאיזה חאפר (סליחה, אל תיעלב) ומשלמים שקל שלושים וחמש בשביל באנר. ואז... הופה, אין שטח אכסון... הופה, אין שרת אנליטיקס... הופה, אין שרת שמסוגל לשאת בעומס (מגבלת תעבורה לא קשורה לרוחב הפס בעומס). בקיצור - לצערי, מיני... למדת בדרך הקשה שעל מנת לתת שירות כזה יש צורך בתשתית ראויה. או שתמצאי חברים שמוכנים לארח את הבאנרים שלך, או שתיאלצי לשלם, או שתיאלצי להתמודד מול הלקוח עם הסוגיה. בהצלחה.

מיני20

New member
פששש איזו תגובה חיובית... אני מניחה

שאתה עוזר כך לאנשים רבים והם מאד מעריכים את העזרה שלך....

yoe66

New member
לפני שאת בודקת אופציה של אירוח

בדקי שמי שמציג את הבאנר מאפשר טעינה חיצונית הרוב לא מאפשרים

flashdani21

New member
בדרך כלל

באנר לא אמור לשקול יותר מידי במקרה וזה כן קורה השימוש בלודר הוא חובה את חייבת שרת שיהיה מסוגל לשאת בעומס לא ניראה לי שהשרת שלך בנוי לזה...

gil14

New member
שרת

תבדקי עם החברה בה השרת שלך מאוחסן אם הם בנויים לתעבורה כזו, אם זה שרת חינמי אל תטרחי לבדוק... בכל מקרה זה סוג הדברים שצריך לחייב את הלקוח. מקווה בשבילך שלא השתמשת בפונטים או בתמונות שלא רכשת.

מיני20

New member
נו, באמת שהגזמתם

אני לא גרפיקאית מאתמול.... ציינתי שבניתי באנר שמשקלו כבד מהרגיל. עד היום באנרים שעיצבתי רצו באתר הלקוח וזה לא פגע באיכות התצוגה שלו. הבאנר הנוכחי פשוט יושב באתר גדול מאד שלא מאפשר לאחסן אצלו. אינ לא מחפשת חינם מאחר ואני לא בסגנון והזה ואני מקבלת שכר עבור עבודותי.... זה שחלק פה מזלזלים בי וחושבים שאני "חאפרית" זו מחשבה שלהם בלבד. תודה למסייעים

gil14

New member
מתנצל אם נשמעתי מזלזל אבל...

א. 70 K ואפילו מאה זה ממש לא משקל כבד לבאנר הכנתי אפילו באנרים במשקל מגה שרצו בוואלה ובווינט בעמוד הראשי. אבל חייבים להריץ את הבאנר על שרת מתאים. אפשר גם לאחסן קמפיין בודד בשרת ייעודי על בסיס חד פעמי. איך את רוצה שנענה לך בצורה מקצועית? לא ידוע איפה את מאחסנת את הבאנר, באיזה אתר הוא עולה. לא ברור אם את רוצה עצות איך להקטין את משקל הבאנר, אותו לא ראינו, או שניתן לך אישור שהשרת שלך מספיק כדי להריצו. בקיצור תשאלי בצורה עניינית ונשתדל לענות לך בצורה סופר מקצועית.

מיני20

New member
מסגננת את הבעיה שוב

נבנה באנר בגודל של 728X90 PX והותאמו עוד בנארים לפי העיצוב הקיים. הבאנרים אמורים לרוץ באתר מאקו MAKO ועליהם לשקול (כ"א) לא יותר מ-30K בהוראות הסגירה לו צויין כי אפשר / אי אפשר להכיל טעינה חיצונית אך מאחר והבאנר הראשון שנבנה שקל מעבר ל- 30K (הגיע אף ל-100) עמדתי בבעיה מה לעשות וניסיתי למצוא פתרונות אחג מהם היה לבנות אותו עם טעינה חוצונית אך מפה אין לי רעיון איך להתגלגל עם זה. להקטין את התמונות אין אפשרות מעבר למה שהקטנתי יש סה"כ 2 סצינות בבאנר אך מי שעיצב את הבאנר הכיל הרבה אלמנטים לדרישת הלקוח. עהודה לצערי כבר ירדה מהפרק אבל אני לא מתכוונת לוותר על האופציה לפתרון לפעם הבאה - בטח אם זה רק עניין טכני. אין לי בעיה להשקיע כסף במשהו שמצדיק (שרת גדול יותר) לי אישית יש מס' שרתים בחברת אפ (הוסטמסטר) למי שמכיר אך לא נראה לי שהם יכולים לספק לי מענה לצורך זה. איך לדעתך מפה אני יכולה להמשיך ? לתשובות ענייניות מודה מראש!

pulse11

New member
בלי קשר לחאפריות העניין

חובה שרת אכסון שמאפשר לא רק מגבלה חודשית אלא גם יכולת לעמוד בעומס, על אחת כמה וכמה כשמדובר בפורטל גדול. אין מנוס אלא לרכוש שרת ייעודי המתאים לעומסים כאלו. לא תצליחי להתחמק מזה - זה א"ב. אם אין לך אפשרות להשיג אירוח שכזה: שני את העיצוב למשהו מתחת ל-30K או שאפשר לשכוח מהעלאת הבאנר הזה. אין פתרונות אחרים ואין טריקים ואין שטיקים.

gil14

New member
אני עובד עם חברה בשם אקספים

יש לי שרת רגיל לאחסון אצלם, שמשמש אותי רק לסקיצות ללקוחות ולאתר הפרטי שלי. אותה חברה מאחסנת גם קמפיינים ואתרים ענקיים לחברות האינטראקטיב הגדולות, כמובן בתשלום אחר. במקרה הצורך הם מגדילים את רוחב הפס לטובת קמפיין גדול במיוחד או כבד מאוד. אם את מעוניינת אתן לך את הפרטים שלהם (אין לי מניות שם לצערי)

מיני20

New member
תמיד שמחה לשמוע ולהכיר

למעלה