באנסקו שלום מישהו היה לאחרונה בבנסקו ויכול לעדכן מה מצב השלג.
ח חיים 12121 New member 18/3/15 #3 בגלל ש... אני רוצה לטוס בימים הקרובים אז אם מישהו היה שם לאחרונה והשלג טוב אני יטוס.
מ משהZ New member 18/3/15 #4 בלי לבדוק לא הייתי נוסע באמצע/סוף מרץ גם כך השנה איכות השלג לא בשמים האתר קיבל מעט משקעים אז לנסוע בסוף סוף עונה? בתאריכים כאלו (באירופה) רק אתר גבוה עם קרחון
בלי לבדוק לא הייתי נוסע באמצע/סוף מרץ גם כך השנה איכות השלג לא בשמים האתר קיבל מעט משקעים אז לנסוע בסוף סוף עונה? בתאריכים כאלו (באירופה) רק אתר גבוה עם קרחון
C Cמן רשום New member 19/3/15 #5 אפילו 3-4 ימים יכולים לעשות הבדל בין שלג טוב לסלאש בוצי מה היה זה לא מדד. תבדוק מה צפוי בשבוע הבא באתרים כמו j2ski ו- snow forecast.
אפילו 3-4 ימים יכולים לעשות הבדל בין שלג טוב לסלאש בוצי מה היה זה לא מדד. תבדוק מה צפוי בשבוע הבא באתרים כמו j2ski ו- snow forecast.
M marceloros Member מנהל 20/3/15 #6 דבר עם נתי נסע לאתרים שם בספרד בקירה/פורמיגל לא יודע מה, מעל 3 מטר שלג, חיכה וחיכה תנאים אופטימליים ונסע. אם מתאים לך במקום בנסקו, טיסה לברצלנו ומשם אוטובוס. זה דיווח טרי טרי.
דבר עם נתי נסע לאתרים שם בספרד בקירה/פורמיגל לא יודע מה, מעל 3 מטר שלג, חיכה וחיכה תנאים אופטימליים ונסע. אם מתאים לך במקום בנסקו, טיסה לברצלנו ומשם אוטובוס. זה דיווח טרי טרי.