כמה מטרים?
בסופרלנד זה בערך 1.5 ק``מ....אהההההההה כשהייתי שם המתקן היה סגור, אז לא עשיתי. אבל עם פחד הגבהים שיש לי באמת עדיף שחסכתי לעצמי התקף לב בגיל כל כך צעיר (``את עדיין ילדה...לה לה לה``) שעת סיפור- עם נעמה באותו יום בדיוק, כשהלכתי עם חברותיי לסופרלנד, קרה משהו מאוד מבעית... מה המתקן הראשון שעשינו? סירת הפיראטים! עכשיו בואו ותעשו הכרה עם המוח המעוות של נעמה..: הדקו לנו את החגורות (זה היה מעין מושב כזה עלינו, משהו מוזר), ואני- במחשבה מאוד, אבל- מאוד, חכמה, פשוט הזזתי את זה קצת קדימה. כי זה לחץ בטירוף! אז אני עם חגורה רופפת, ו..אממ..אם מישהו כאן עודלא היה בסופרלנד, אז- כאן, שלא כמו בת``א, הסירה עושה סיבוב שלם. סיבוב? 8 לפחות! ולא סיפוף חפיפניקי כזה, אלא סיבוב סיבוב- עם קושי מסויים לרדת! עולים עולים עולים, עוצרים למעלה, כשפניינו לרצפה (רצפה? כל ראשון לציון היתה מתחתי!!), ובערך לשלוש שניות, ורק אז נזכרים לסגור סיבוב! ושוב, אני מזכירה- הייתי עם חגורה לא הכי הדוקה.. באותו המתקן שברתי שיא בקללות (כוס אמק תורידו אותי אההההה), בצרחות, וכמעט שנפלתי אל תוך הסורגים (היי, מעניין אם אז היו עוצרים את זה...). בהמשך היום, חברותיי עלו על זה עוד שלוש פעמים. אני ויתרתי. עד העונג הבא, נעמה.