באנג`י

Meddle

New member
באנג`י

באנג`י

שלום אנשים... וואו....הרבה זמן (המון, כשחושבים על זה...) לא הייתי פה. טוב שזכרתי את הדרך :) תגידו, יש לכם אולי מושג אם יש מקום בארץ שעושים בו ?

לא באנג`י, אבל קרוב...

על חוף הים בת``א, קצת אחרי הדולפינריום, יש כזה מתקן מגניב כזה שמניף אותך לגובה של 75-100 מטרים אם אני לא טועה, בתוך כדור כזה, ולא עשיתי את זה אף פעם, אבל אמרו לי שזה ממש ממש מגניב, וגם לא עולה הרבה - 50 ש``ח, ואם רוצים תוספת של צילום בזמן שאתה עושה את זה זה עוד 25 ש``ח, שוס, לא?? לא איטונג לא קונה מיכל נ.ב. מתה על הכינוי שלך!!!

פראיירית

הייתי בזה כשזה עלה מאה שקל עם צילום- נחמד אבל לא שווה את זה, המיתקן בסופרלנד יותר נחמד- ואם יש איפשהו באנג`י, אני אשמח לשמוע.

N0

New member
נראה לי שהיא התכוונה שהיא פראיירית

כמה מטרים?

בסופרלנד זה בערך 1.5 ק``מ....אהההההההה כשהייתי שם המתקן היה סגור, אז לא עשיתי. אבל עם פחד הגבהים שיש לי באמת עדיף שחסכתי לעצמי התקף לב בגיל כל כך צעיר (``את עדיין ילדה...לה לה לה``) שעת סיפור- עם נעמה באותו יום בדיוק, כשהלכתי עם חברותיי לסופרלנד, קרה משהו מאוד מבעית... מה המתקן הראשון שעשינו? סירת הפיראטים! עכשיו בואו ותעשו הכרה עם המוח המעוות של נעמה..: הדקו לנו את החגורות (זה היה מעין מושב כזה עלינו, משהו מוזר), ואני- במחשבה מאוד, אבל- מאוד, חכמה, פשוט הזזתי את זה קצת קדימה. כי זה לחץ בטירוף! אז אני עם חגורה רופפת, ו..אממ..אם מישהו כאן עודלא היה בסופרלנד, אז- כאן, שלא כמו בת``א, הסירה עושה סיבוב שלם. סיבוב? 8 לפחות! ולא סיפוף חפיפניקי כזה, אלא סיבוב סיבוב- עם קושי מסויים לרדת! עולים עולים עולים, עוצרים למעלה, כשפניינו לרצפה (רצפה? כל ראשון לציון היתה מתחתי!!), ובערך לשלוש שניות, ורק אז נזכרים לסגור סיבוב! ושוב, אני מזכירה- הייתי עם חגורה לא הכי הדוקה.. באותו המתקן שברתי שיא בקללות (כוס אמק תורידו אותי אההההה), בצרחות, וכמעט שנפלתי אל תוך הסורגים (היי, מעניין אם אז היו עוצרים את זה...). בהמשך היום, חברותיי עלו על זה עוד שלוש פעמים. אני ויתרתי. עד העונג הבא, נעמה.

luka

New member
הייתי...

הסופרלנד זה המקום הכי דפוק שהומצא עד היום בארץ ישראל, טוב אולי אני חושבת ככה בגלל שאני גרה בראשון, ואני גרה ממש ממש ליד הסופרלנד... את ה``בנג`י`` עשיתי.., לא משהו מלהיב, נראה לי שהמתקן בתל אביב הרבה יותר מגניב מה גם.., שהבנג`י עולה 50 שקל ובנוסף כניסה לסופרלנד שאין ממש מה לעשות שם מה שיוצא 120 שקל כל הסיפור הזה, אבל פעם ראשונה לעשות את הבנג`י זה סוף העולם...! הספינת פיראטים נחמדה, רק שאפשר להקיא בסוף... אני עכשיו בשאיפה לעשות את המתקן בתל אביב, בקרוב... יערה.

את בטח אומרת את זה כי

את היית שם המון פעמים. גם לי לפעמים נפלט: ``מי רוצה ללכת ללונה פארק תל אביב? זה כבר נדוש הייתי שם אלף פעם!`` אבל זה כייף כל פעם מחדש...בסופרלנד יש גם את הדבר הזה שאת יושבת בתוך סירת מים כזאת בצורת עיגול, ונוסעת במים...עם עליות וכאלה... זה יותר אטרקציה לגיל 7 אבל זה כייף ומעביר את הזמן-- חביב. המתקן בתל אביב- את מתכוונת לטופ ספין אקשן?? אני זוכרת, בקיץ שלפני שלוש ארבע שנים בערך, הביאו את שניהם בערך באותו השבוע ואז היתה מלחמה...*LOL* (בואו נראה מי גורם לנו להקיא יותר!) הטופ ספין נחמד הביותר. לאצורחים כמו בספינה שלל הסופרלנד, אבל בהחלט מקבלים חררה בלבלב! :) כייפי...! אה, ובנוגע לזה- עשיתי רק פעם אחת (זה, אגב, עולה רק 10 ש``ח, והכניסה בכלל נראית לי יותר זולה), וזה היה בסוף כיתה ה לדעתי..לא- בסוף כיתה ו. כן כן..הייתי עם פלטה כפולה בשיניים, שזה פלטה למעלה, פלטה למטה, ושתיהן מחוברות בדבק של טבעות. דהיינו- פי היה סגור רוב הזמן. היא כל הזמן היתה יוצאת לי בריצות וכאלה, מהבחילה, או אנערף.. בכל אופן- החזקתי אותה חזק כל כך ביד כי..פחדתי שבאמצע הסיבוב היא תיפול לי... ------------ כאן חדשות ערוץ שתיים- נראה כי נפל מהשמיים חפץ משונה! עב``מ..נראה כמו..פלטה כפולה, באיזור תל אביב. מיד נחזור! ----------- עד העונג הבא, נעמה.

למעלה