באמת...

גם אני D:

מהסתדרות המורים.. אבל חיפשנו באינטרנט ואין בתל אביב \= לא מצאנווו

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifגם אני יכלתי לקנות בהנחה..

יש לבת דודה שלי, אמא שלה עובדת בהוט.. אבל זה לא מקומות טובים בדרך כלל.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifנשבעת לך! באמת!../images/Emo6.gif

אחותי למשל מקבלת כרטיס ב-50 ש"ח בגלל אמא של בת דודה שלי שעובדת בהוט... כי אבא שלי לא הסכים לשלם לי 170 ש"ח על כרטיס, אז עשינו חצי חצי בכסף ואחותי לא הסכימה לשלם מהכסף שלה אז היא לוקחת בהנחה.. פשוט אני לא רציתי לקחת סיכונים כי שנה שעברה קניתי איתה מהוט והיה לנו שורה 17! וזה באמת יותר מידי יקר, אז מה אני אעשה?!

HADARYY1

New member
כן גם אני מקבלת בהנחה...

אבל אני מקבלת מחברת חשמל..אבא עובד שם..
למרות שנראה לי שגם אחרי ההנחה הכרטיס יהיה יקר..כי הגזימו עם המחיר

אני צריכה עזרה כולם להיכנס

יש לי שאלה חשובה לא מיזן ראיתי בטלויזיה שאמרו שהפסטיגל לא באה לדרום וזאת אומרת שהם לא באים לבער שבע אז רציתי לדעת עם הם גם לא באים לאשקלון כי אני תמיד הייתי הולכת רק לאשקלון אז בבקשה תבררו לי
עם את יודעים משהו תרשמו לי

מה הטלפון של

אני רוצה את הטלפון שאפשר לברר באמת באיזה הרים יש ואיך אפשר להזמין כרטיסים

RTur

New member
אני לא יודע..

אני יודע רק שהם מופיעים בחיפה, ת"א, אשקלון וירושלים.

HILA46

New member
תחדשי מותקק

אני כל שנה קונה מהמשטרה ב-60 שקל נראלי.. ודווקא אחלה מקומותת... ואני כלכךך מסכימה עם ארתור זה ממש אבלל ממש מוגזם 170 שקלל עם כל הכבודד.. חוץ מזהה שנה שעברה הייתי שורה א-ח-ר-ו-נ-ה וראיתי הכי טובב בארץץ אז ככה שלא משנה איפה יושבים כולם יוכלו לראות לא לדאוגג..

Stootz

New member
איך משיגים כרטיס??

למישו יש מושג??אפילו בלי הנחה..העיקר שיהיה לי כרטיס..אני פשוט לא רוצה שיקרה אותו דבר כמו שקרה לי שנה שעברה=\איזה שבוע אחרי שהפסטיגל עלה התקשרתי כדי להזמין מקום ומסתבר שאזלו הכרטיסים=[ אז מישו יכול לתת לי בקשה מספר טלפון, אתר אינטרנט, כתובת, משהו?!?! תודה=]

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifכנסי..

אני יכולה לומר לך.. את צריכה ת"א\חיפה\אשקלון\ירושליים??

למעלה