באמת...

yuvush2

New member
באמת...

טוב תודה באמת על הירידות שלכם וזה בכלל לא מעליב שתדאו
אז באמת באמת תודה אני אפילו לא יומיים בפורום ואני עוזבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nuna19

New member
יובל...

אף אחד לא רוצה להעליב אותך... כל מה שמנהלי הפורום מבקשים ממך הוא לשרשר את ההודעות שלך למקום אחד ולא לפתוח כל הזמן הודעות חדשות לנושאים חדשים... אם את נורא רוצה לפתוח הודעה חדשה את מוזמנת לשים את הסימן
ואז ישרשרו את זה למקום המתאים. זה מה שעושים כדי שהפורום ייראה מסודר וכדי שאנשים לא יראו שחור בעיניים. מנהלי הפורום מבקשים את זה מכל אחד שנכנס ולכן אין לך מה להעלב (גם אני קיבלתי "על הראש" אבל בפורום אחר... מאז כבר למדתי...) אל תקחי את זה באופן אישי כי זה לא בא במטרה לפגוע. תחשבי על זה ושיהיה לך שבוע מצויין!

../images/Emo183.gif

את לא צריכה לעזוב....את לא הראשונה שלא ידעה לשרשר, גם אני לא ידעתי לשרשר. אם את לא יודעת לשרשר- כשאת רוצה להגיב להודעה את לוחצת על הוספת תגובה וזהו! את לא צריכה להעילב!

לולי 180

New member
=\

מה את נעלבת, המנהלים פשוט רוצים לשמור על סדר. את לא הראשונה ולא השניה ולא השלישית, ובטח שלא האחרונה שהם יגידו לה לשרשר. אז אל תפגעי זה לא אישי. מקווה שהבנת.

mic22

New member
ביי

סתם
אל תקחי את זה אישי, פשוט בזמן האחרון יש הרבה אי-סדר בפורום אז המנהלים מקפידים על שרשור נכון.. ולא הגבתי לך בשרשור ההוא אז ברוכה הבאה

את לא צריכה לעזוב

שמעי מזל שארתור מחק את כל מה שרשמו לי שלא ידעתי לשרשר את יודעת בהצחלה מזה התעצבנתי כולם רשמו לי תלמדי לשרשר תלמדי לשרשר בקיצור יום אחד התפוצצתי ואמרתי דיי נימעס לשמוע לשרשר לשרשר אז כולם יצאו עליו אמרו לי יפקצה עופי מפה אף אחד לא סובלת אותך תעמיני לי גם אני שקלתי לעזוב את הפרום אבל ארתור וצליל שלחו לי איך לשרשר ומי שירד עליו הוא דיבר איתם אז ביגלל טעות שכמעת כולם עושים את לא צריכה לעזוב את הפרום עם את רוצה....... אייסי: 314828781

יובל..../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

באמת , אבל באמת שאף אחד לא התכוון לפגוע בך. זה סתם מעצבן שילדים חדשים בדרך כלל לא יודעים לשרשר , אז אנחנו מנסים ללמד אותך (ותאמיני לי את לא הראשונה שלא יודעת) וזה בסדר , כי כל מי שהתחיל לכתוב בתפוז הודעות לא ידע לשרשר (חוץ ממני
)... אז אל תעלבי! ואם נעלבת , אנחנו מבקשים סליחה.. אבל בבקשה בבקשה תלמדי לשרשר!! ענבל

מתוקה שלי,

אם זה ששרשרו את מקבץ ההודעות המפגרות שלך לשרשור אחד נקרא "ירידות", אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היתי מגיבה לך

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifכמו שכולם אמרו...

זה שכוונה לפגוע בך, פשוט יש חוקים מסויימים בפורום שאוסרים לפתוח הודעה על כל דבר קטן, צריך לשרשר... אז לא צריכה לעזוב בגלל זה..

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo207.gifאני שורה 1 בפסטיגל!!

היום קניתי את הכרטיס, אחרי ששיגעתי את אבא שלי שיזמין מהר, כי רציתי שורה ראונה בגלל לירז! שורה: 1 כיסא: 39 [זה באמצע] תאריך: 17.12 שעה: 13:15 בת"א..

RTur

New member
אז הם יאלצו לחכות להזמנה שלי..

מה זה 170 שקל?! עם כל הכבוד, זה ממש ממש ממש מוגזם! על מה 170 שקל? על לראות אנשים עושים ליפסינג? עד שלא תהיה הנחה אני כנראה אוותר על זה.. כרטיס ליציע של "ברנשים וחתיכות" עלה 170.. ואין בכלל מה להשוות בין שתי ההפקות האלה..

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifאני השגתי שורה ראשונה

במעבר שהם עוברים בו
אם אין לך משהו טוב לומר פשוט תשתקי
[ובמקרה הזה את תהי אילמת
]

למעלה