באמת שנמאס.

lee E

New member
באמת שנמאס.

חזרתי מצילום כליות שכאן זה דומה ל אמ אר איי....צילמו וצילמו..אהה...הצילום כדי לבדוק את מצב האורטר החדש והכיליה..בקרת נזקים.. אז מצלמים..אחרי כמובן שהיו צריכים להביא מישהו מיוחד למצוא לי ווריד...סט ראשון של צילומים, לא טוב, הרופא רוצה עוד..סט שני....בסוף הרופא .....ואמר לי שהוא לא מצליח לראות את האורטר...טוב, גם ככה יש לי הרגל לאבד אברים בגוף...אבל הכיליה לא נראית במצוקה ואין בה צבירת נוזלים...שמחתי מאוד אז הוא היה חייב להרוס לי ולומר שלא בטוח שזה סימן טוב כי ייתכן שהוא לא מתפקדת...אבל מצד שני ייתכן שהוא פשוט לא רואה את אורטר החדש כי יש לי שם המון רקמות צלקת...עכשיו מחכים לראות מה יהיה לאחר שעוד אורולוג יבדוק את הצילומים. הודעתי להם שפשוט אין סיכוי שאני נכנסת לעוד ניתוח..נראה לי שהפעם אצטרך לבוא לארץ כדי לברוח מעוד סכין...לדעתי הגזמתי. ולא.....עדיין אין לי מצב רוח...כנראה שגם אותו כרתו שם בשוונג... אח"כ נסעתי לסופר לקנות מאכלים שאסור לי לאכול....

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מקווה שהאורולוג השני יגיד שהכל בסדר ! די זה כבר מוגזם כל מה שאת עוברת

galim29

New member
תקשיבי לי טוב גיברת../images/Emo194.gif../images/Emo26.gif

למה את מתעקשת להציק לרופאים המסכנים האלה? תעזבי אותם לנפשם. הם גם ככה לא יודעים חצי מהזמן מה הם עושים. את תהרסי להם את מעט הידע שיש להם שם בארה"ב עם כל ה-
שיש שם. אין להם חוש הומור בכלל... מה את בכלל עושה שם? צריכות אותך פה ליהוש. עכשיו ברצינות: מה קורה איתך? אני רוצה שיהיה לך קצת שקט בתוך הגוף. מה פתאום עוד ניתוח. את סומכת עליהם שם? אולי תבואי לביקורון פה פסוריאנו שיעשה לך קצת סדר עם כל האיברים?

lee E

New member
../images/Emo3.gifקודם כל..אני והוא...

לא חברים טובים..דבר שני, האברים שסוריאנו מתעסק איתם...כבר הלכו להם לדרכם.

galim29

New member
ליהוש, אל דאגה../images/Emo25.gif

הוא ימצא איברים חדשים לטפל בהם. ואחרי שאתגבר על התקף החרדה שאופף אותי ברגעים אלו יהיו לי עוד הערות אופטימיות....

lee E

New member
מצחיק שאת מזכירה חרדה....

כי להבדיל מהחרדה שהיתה לי לפני הניתוח האחרון...המחשבה על עוד אחד, מעלה בי רק זעם עצום...כנראה שכבר סיימתי את מלאי החרדות ללייף טיים.

האם נתנו לך לעשות בנתיים בדיקות

תפקודי כליות... קריאטנין......לחץ דם......רמת מלחים בדם.... אני כאן

lee E

New member
למזלם...לא.

הם צריכים לשבת על צילומים. בדיוק מה שחסר לי עכשיו....עוד בדיקות.

בדיקות דם ...קטן עלייך

הבדיקות האלה יכולות להעיד על בעייה בכליות אם יש תבקשי....בלי קשר לישיבה שלהם

זואילי

New member
הסיפור שאינו נגמר ../images/Emo10.gif

ואני חשבתי שניתוח כמו שלך הוא "המנוחה והנחלה". אז אומר שוב. מחלה ארורה.

מה???? ../images/Emo2.gif ליהי..../images/Emo12.gif

זה לא נגמר? אני לא מאמינה! חשבתי (וצר לי שלא הספקתי לכתוב לך) שאחרי הניתוח (האחרון היה לא?) זה נגמר! כל הסכינים על הגוף שלך נגמר... אוף, מקווה שהכל יהיה בסדר

למעלה