באמת פרויז סצודק

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifמור, טעות מרה בידך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מן הידועות והמפורסמות היא, שהפולנים הם רק חיקוי זול... של הפרסים!

פרויז1

New member
../images/Emo132.gif אהם.. אהם... כמי שנשוי לפולניה :

הולכת לישון - רק אחרי שכוווול הילדים שלנו (=2) יחזרו בלילה הביתה. אמרתי לה עזיזם ! הם כבר גדולים, אל תדאגי להם. הגדול בכלל, בן 18.5, עוד מעט נשלח אותו לשמור על החיים שלנו ועל גבולות המדינונת שלנו. סמכי שיהיה בסדר. אם אתן שמעתן אותי, גם אשתי שמעה. לזכותה ייאמר : שהיא יודעת בכל רגע נתון איפה הילדים, עם מי, מי החברים, ועם מי ראוי ללכת ועם מי ראוי שלא ללכת. צ'י צ'י בגם
לדעתי, אם נבודד את הרגש האמהי שאין שני לו בלי קשר לעדות, הפולניה שלי יותר ממוקדת בעיות. אמא שלי היתה יותר דאגנית. אבל כל האמהות מזדקנות אך ורק בגלל הילדים. האבות - פחות.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifאנחנו צריכים להתערבב ,לא../images/Emo35.gif

מיזוג גלויות מצדיק גם קצת בגידה במורשת - זה פועל יוצא, אם אין בבית מוסיקה פרסית., אם האישה לא מבשלת את הע'ורמה סבזי ההכי טוב במשפחה, ועוד. כל זה קיים במשפחה שלי.
אז,
הבגידה במורשת קיימת, אבל מינימלית. לא כך?

JUN JUN

New member
אני בעד ערבוב

זה טוב ובריא, גם גנטית לדור הבא ובכלל בריא למדינה כמה שיותר שונה אני בעד ! גם אני מצאתי משהו מהצד השני של העולם... כשאני רואה את הפרסים שעוד מתחתנים עם בני דודים שלהם (ומסתבר שיש עוד כאלה בארץ שממשיכים בדור שלי אפילו שנולד בארץ ) אני פשוט לא מבינה...חסר עם מי? מילא בפרס שיש אוכלוסיה יהודית מצומצמת אבל בארץ? למה ומדוע?

פרויז1

New member
נשואים בין בני דודים :

לדעתי, המינהג בפרס לא נבע מאוכלוסיה יהודית מצומצמת, אלא מתוך רגש תת כיתתיות . היתרון שזה העניק היה : קרבה יותר גדולה ל"משלנו", שמירת השייכות והארומה הפנימית. בינינו : איזה מקורות בידור היה להם? חסר היה להם איזה יהודי זר בתוך שגרת השלווה המשפחתית ? בטח ניתן להרחבה.

niya

New member
פרויז תמיד צודק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם כשהוא טועה

למעלה