באמת פרויז סצודק

באמת פרויז סצודק

אמרת אמת איפוא ש הלב שמח שם טוב אבל ישלך עצה איך לגרום ללב שיהי שמח ? ברגע שאנחנו רואים כל המובטלים . שבוים כמו גילעד שליט והורים של השבוים שאין להם יום ולא לילה.

פרויז1

New member
../images/Emo112.gif כן ! יש לי עצה !!!

את מובטלת? את שבויה? את הורי שבוי? קודם כל וראשית כל תהני ממה שיש לך בהישג היד שלך. ותודה לאל : יש לך ! פרנסה, חום ואהבה, ילדים ונכדים, חברים ועוד ועוד ועוד. במקביל, במסגרת רגשי ההשתייכות שמפעמים בקרבך ויוצרים בך כמו כל אדם נורמלי, להט לאומי יוקד כאש, ומלהיט את הרגש הלאומי יהודי שלך., אם יש בידך לסייע בתחומים שקרובים ללבך - תני סיוע מעשי - במגבלות היכולות הטכניות והמעשיות שלך, וכפי שינדבך לבך . לקחת את הבעיות הלאומיות, לשים אותן 24 שעות ביממה על לבך ולגרום ללב הקטנטן הזה שעובד 24 שעות ביממה בלי שום הפסקה, לבכות ולדמם מכאב, זה מה שרצוי לך? זה מה שרצוי לנו שתעשי? זה יחזק את החוסן הלאומי שלנו? זה יתרום תרומה לכיוון הפתרון? או שזה רק יזיק לנו? למובטלים יש מנגנוני קיום, וליגאל שליט יש ממשלה עם כל העוצמה הלאומית, תמיכה עממית ובינלאומית ויכולת פעולה. אם יחליטו, נשלח את הבנים שוב, והבנים והבנות של כולנו ישימו את נפשם בכפם וילכו אם צריך, עד לקצה השני של העולם, במטרה לחלץ את יגאל ויחזירו אותו הביתה.
עד אז, תירגיעי חברה שלנו
.
שבת שלום

JUN JUN

New member
אתה אפילו לא יודע

כשכתבת "תני סיוע מעשי" כמה דליה חנום תורמת לאומה ולחברה... אם רק היית יודע דליה עוזרת לכל מי שמתקרב. ובכלל היא כוכבת , כבר אמרנו?

niya

New member
../images/Emo41.gifכוכבת כוכבת,../images/Emo41.gif

אבל אנחנו עוד לא ראינו במו עינינו...

JUN JUN

New member
תעשו

תעשו מפגש תזמינו את דליה חנום ותראו כוכבת אמיתית רצוי לארגן בסודיות שלא יבואו הפפארצ'ים

פרויז1

New member
סודי ביותר !

אם היא כל כך טובה, שתציע בעיר שלה, שתקבע מועד - נייה ואני נבוא !

פרויז1

New member
רונית ! ידעתי שאת פרסיה אמיצה.

איזה מיקום נתתי לך בתרגום השיר, אה?
איך אני בשבילך?

niya

New member
אין לך בושה, מה?../images/Emo8.gif

קודם הכפשת את שמי, עכשיו אתה מתחנף?

פרויז1

New member
זה בשביל להגיד לך שזה היה מאהבה../images/Emo23.gif

עובדה : בדריו הפרסי יש בדיוק עכשיו שיר אהבה שהוא שר בשבילה. מה, זה אכבר הוכחה

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifועל זה נאמר...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחוק אחוק, באזרחות הכל מחוק

פרויז1

New member
הנה עוד הוכחה :

כל השירים שהגרלתי מהזמר סטאר שדובר בו כאן - הכל הכל על אהבה. רו-אה
מי צדק
זה היה הדגמה של הגישה האהבלית שתמיד מצליחה להרגיז אותי. ניה, אולי תתני לנו ניתוח אנתרופולוגי של העדה הפרסית/אזרחי אירן. רק אם בא לך.

JUN JUN

New member
יפה שהזמנתם עצמכם אל דליה

אבל השאר תלוי בחנום עצמה שאגב מכינה שארבט מעולה למבקרים אצלה בארמון

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo73.gif בוינה' ג'ון ג'ון ../images/Emo70.gif

אנחנו נקום וניסע לדליה חנום ! את מעצימה את הסקרנות לגביה

פרויז1

New member
טוב, אני התכוונתי שלא תאכל ת'לב, כי

זה לא עוזר ושזה מעמיס עליה ואם כולם יסתכלו בחלק הריק של הכוס, המוראל ייפַּגע - וזה רצון האויבים שלנו. תגידי, דודה שלך מהי? כוכבת? נדבנית, מתנדבת? שחקנית קולנוע..
אחלה דודה שבעולם. ואת אחלה אחיינית - בדרנית..

niya

New member
הדאגנות הפרסית

שלא יודעת גבולות... אם אין משהו אישי שבגללו צריך לדאוג, מוצאים כבר משהו... לאומי, של מישהו אחר, וכו'. האם זוהי תכונה פרסית או שמא מאפיינת את כל העדות? משום מה לי יש הרגשה שזו תכונה שמאפיינת בעיקר את הפרסים (ולצערי לא נמלטתי ממנה...) - לדאוג. סתם ככה, בלי סיבה. הלב דופק, דואג...

Mor L

New member
זו תכונה של הפולנים...

נראה לי הם קבעו בעלות עליה

למעלה