באמת, סליחה.

Don Nirtin

New member
באמת, סליחה.../images/Emo267.gif

גם הדאבל של אתמול וגם זה של השלשלום היה מאוד מורט עצבים. שמרתי על ערוץ שלי והתאמנתי כדי להרוג את הזמן. בדאבל הראשון בא ווילד האנטר. כמובן האקר, ופשוט בלי למצמץ בעין לקח את כל הערוץ בלי להתנצל. אמרתי בסדר, הבלגתי לו על זה, והתחלתי לעבור ערוצים למרות שידעתי שכל הערוצים כבר תפוסים לקראת הדאבל. לא עזר לי הזמל והמשכתי למפה הבאה, הרקסטונים. מתברר שגם הם היו בעמוסה מלאה. היום הייתה לי חסרה רק 15% עד שהדאבל התחיל. רק רציתי לשחק חצי שעה וללכת לישון. מה שקרה זה שאיזה מכונאי נכנס לחדר, ראה שאני על החבל והחליט שאני AFK, אבל בפועל דיברתי עם החברים שלי בגילד וראיתי טלוויזיה. אבל, הוא גרם לי להרגיש בושה. הוא רץ ומהר ועשה כל מה שהוא עושה בכל המפה ובקושי הספקתי לרדוף אחריו ולבקש שיחליף ערוץ. הוא כזה ילד אמריקאי עם שמנת ביד שאוהב לגרום לאנשים להיות בהרגשה הכי זבלית שיש. אני ניר, נעים מאוד. אני חולה בשיתוק מוחין (ועוד כמה דברים אחרים....) ולכן התנועה שלי במשחק קצת איטית בניגוד לזה שפשוט שלט בכל המפה ורצח בקצב מהיר ושם ז*ן עליי. האירוע הזה נקודתית היה מעצבן. לא אכפת לי אם היה מבקש להצטרף לערוץ ולחלוק אותו- אין בעיה, אבל הילד הזה גרם לי להרגיש בושה במגבלות שלי. מה עשיתי? פשו, החלפתי ערוץ. מצאתי NL או משהו כזה חביב שרצה פארטי. ידעתי שייקח קקצת זמן אבל אמרתי בסדר, הייתי ליידר, עשינו הכל. זה הלך מהיר כי היה דאבל בדיוק
. בסופו של דבר, דווקא אני יצאתי מוורווח מכל העניין הזה. השגתי ENRAGE 30 מהרקסטונים ממש על תחילת הדאבל מבלי שהוא ראה
. גם השגתי 300 מעטפות והכל. על זה ארחיב בה"י כלשהו. השורה התחתונה היא שיצאתי בהרגשה שרק לאנשים כאלה יש זכות לשחק במשחק הזה. רק החזק שורד. רק החזק דורס אנשים. מזכיר לכם משהו? אז ויתרתי לווילד האנטר אחד ולמכניק אחד רצחני שהיה אתמול. בסופו של דבר, באמת סליחה, שאני לא יכול להיות כמוך, מכניק אחד. אני פשוט נירוש, ואני מה שאני. אתה? סתם ילד שמנת.. ונסיים בנימה אופטימית
. דון נירטין, תפוזבל אנשים בע"מ, 2011.

GינGית

New member
../images/Emo24.gifנירצו'ק האמת שאני לא מנסה אפילו

בדאבלים למצוא מפות אתמול לפני הדאבל היה כל כך עמוס שהיו לי כאלה לאגים העדפתי לכבות מחשב מלמות כל דקה בגלל לאגים

Hawkgirl

New member
הא! היה דאבל אתמול?!

זה יסביר למה המשחק כל שניה נתקע :X פחח..

ניר - המון דברים שאני רוצה להגיד לך

קודם כל קח
אכן יש ילדים שלא יודעים קודי התנהגות בסיסיים במשחק. הכל מתחיל ונגמר בחינוך מהבית !! אני באופן אישי שונאת אותם ממש. כל פעם שיוצא לי לאמן נוב אני משתגעת כמה זה קשה.... היו עושים לי KS ואפילו שהייתי מאיימת להביא את הדמויות הפרו שלי היו צוחקים עלי שאין לי בכלל דמויות בדרגות האלו ובכלל, יש להם 5 דמויות בדרגה 200.... מי שסובלת מזה עכשיו זו הבת שלי. ביום ששי היא אירגנה פארטי בג'סטרז ומישהו הלך אחריה, הרג את מה שהיא נסתה להרוג וגם לא הפסיק להגיד לה כמה היא חלשה.... למה? כי התחשק לו. לשמחתי היא התעלמה ממנו עד שעזב להציק לילדים אחרים. איזה יום מישהו אחר הציק לה ובאתי עם חצי גילדה שלי לעזור לה. אז מה הבחור אומר לנו - אני תמיד כל כך בודד במשחק בסה"כ רציתי תשומת לב והנה אני מצליח לקבל אותה..... אני חושבת שלא כל הילדים שמתנהגים ככה הם ילדי שמנת. ברור שחלקם על תקן של "אני מלך העולם ומגיע לי" אבל אני בטוחה שרוב הילדים במשחק שמנסים לקבל תשומת לב בפיקסלים הם ילדים מסכנים שאין להם תשומת לב במקום אחר..... אולי אין להם חברים אולי המשפחה שלהם הרוסה.... אין לי מושג. אבל אין ספק שהתנהגות מסויימת במשחק מנסה לכפר על משהו חסר בחיים. מה שיפה הוא שאתה לא התייאשת, אמנם התעצבנת אבל בסוף מצאת מישהו נחמד ועוד הרווחת מזה. גם לי יש דוגמא לזה שעוד יש אנשים נחמדים במייפל: אתמול - ההיה לי יום מבאס רצח במשחק. בכלל , יש לי תקופה לא מוצלחת מי יודע מה.... מבחינת מזליסטיות וכו'. השיא היה ששכחתי לפתוח את החנות שלי. יש לי חנות לשבוע (שעולה הרבה NX לדעתי...) בדיוק היינו בפתח סוף השבוע = שיא המכירות והיה לי מקום טוב. בסקניה אם אתה מאבד מקום טוב זה מאד משמעותי מבחינת מכירות. והשוק צפוווףףףףף ! בקיצור. שכחתי לפתוח את החנות שלי וכשהגעתי לשוק (שניה אחר כך) ראיתי שמישהי כבר תפסה לי את המקום ומתארגנת לפתוח את החנות שלה. מתוך תיסכול כתבתי לה בחנות שזה היה המקום שלי עם פרצוף עצוב. היא לא חטפה לי או משהו - זו היתה הטעות שלי. תוך שניה היא סגרה את החנות ונתנה לי את המקום שלי חזרה. כל כך הודתי לה ! אמרתי לה שאין עוד הרבה אנשים נחמדים כמוה במשחק. היא באמת עשתה לי מצב רוח טוב לשארית היום. בקיצור - יש המון אנשים מגעילים במשחק הזה. שיכולים להרוס לנו ולגרום למנו לתיסכול. אבל יש גם המון אנשים נחמדים מאד וחברים טובים.

sapir aloud555

New member
סלח לי אבל אני לא מבינה

למה אתה לוקח את זה קשה? זה רק משחק. אנשים מניאקים יש בכל מקום ואתה יודע את זה. תמיד יהיו המהירים והחזקים יותר. אין טעם להכניס לזה את הCP שלך, בכלל לא קשור. מישהו לקח לך את המפה? אחלה. גם לי זה קרה, יותר מדי פעמים. בקש יפה שיעבור, ואם זה לא הולך עבור מפה בעצמך. המטרה במשחק הזה היא (ותזכור את זה) להנות. ברגע שמישהו מנסה לקחת את זה ממך אל תתן לו ותמשיך הלאה. מצטערת אם העלבתי באיזו שהיא צורה, זו לא הכוונה שלי.

אני חושבת שאת צודקת בגישה שלך הכללית

אבל אני מבינה את ניר שטרח לשריין לעצמו מקום והתבאס מילדים חוצפנים שמתעלמים מהנוכחות שלו ומשבשים לו את התכניות. ההנאה שלו באותו ערב היתה להתאמן במפה שהוא רצה ומישהו ביאס לו את ההנאה.....

מ י ל ר

New member
לא יכלתי להגיד את הדברים יותר טוב משרשמת את

מסכים איתך ב-100%.

כמו שקורה לכולנו../images/Emo201.gif

מי כמוני יודעת מה קורה באמת, וגם אני זכיתי אתמול לאחלה מחמאות בצהריים אבל אין מה לעשות... יש אנשים נורמליים שמבינים שזה משחק רשת חברתי ושכדי להתקדם גם להיות נחמד לאחר מועיל במשהו ויש כאלה שחושבים כאילו אלוהים ברא את המשחק רק בשבילם
מי כמוך יודע שאין לזה שום קשר לקשר בנוגע לCP שלך ושלל המתנות האחרות, אני אפילו איטית לפעמים יותר ממך
ואתה חושב שזה ממש איכפת לי
המשחק הוא בשביל הכיף בלבד... הוא לא גורם לי להנות, אני לא משחקת...

yonVata

New member
יהיה בסדר נירו!

אני באופן אישי כבר מזמן לא מתאמן בזמן דאבלים, גם השרתים מפוצצים, וגם יש KS מטורף... את הזמן שהייתי בדאבל אתמול העברתי בעשיית קצת קווסטים, לא מעבר... אין מה להתרגש, ואם אתה לא מרגיש שבא לך על המשחק, קח הפסקה, עשיתי אתזה לא פעם ולא פעמיים

Blazefreezer

New member
מבין אותך לגמרי אחי!

בכל זאת אני אתן פה טיפ קטן לדאבלים הבאים: להבא, אם קיים איזה מיני-צינוק עבור הרמות שלך(פחות או יותר) - עדיף לך להתחבר לפחות שעה לפני תחילת הדאבל ולהשאיר את הדמות של AFK בתוך המיני-צינוק. ב90% מהפעמים כשאנשים מנסים להיכנס למיני-צינוק בזמן דאבל, פשוט אין מקום שם! לכן עדיף לשריין מקום מלכתחילה. כשהזמן שלך בטיימר יהיה על פחות מחצי שעה, אני מציע לצאת ולהיכנס בזריזות. הסבירות שמישהו יכנס בדיוק באותה רגע לא בשמיים, אבל עדיין קיימת. נ.ב. כמובן שצריך להצטייד בהמון שיקויים עוד מבעוד מועד. יהיה טוב אחי, don't worry ^^

מ י ל ר

New member
מה זה "מיני צינוק"?

אתה מתכווןלמיני דאנג'ן? אם כן, הוא יכול ללכת לשם מתי שהוא רוצה, במיני דאנג'ן כול אחד והמציאות שלו שם, אין הגבה של מספר אנשים, כול אחד שנכנס המפה רק בשבילו לבד סוליקו. הסיפר שיש טיימר, זה שהאקרים לא ישאירו שם דמות שתיהיה כול החיים, אז אחרי שעתיים בערך זה מעיף החוצה

yonVata

New member
טעות בידך...

קודם כל כן, הוא התכוון למיני דאנג'ן (צינוק), שנית, יש הגבלה על מספר האנשים שיכולים להיות בתוך הדאנג'ן, הוא פשוט גדול בהרבה מ19 (מס' הערוצים), ולרוב אתה לא תראה מצב שבו כל הדאנג'נים מלאים...

צ ל י ל 8

New member
ניר, אל תראה בזה העלבה אישית

אבל לפני כל דאבל, מייפל נהיה מטורף לחלוטין (לא שהוא לא כזה גם ככה..). אנשים עושים KS על כל פיסה קטנה של מפה. יש מפות פשוט ענקיות שאנשים לא מוכנים בשום אופן לשתף. כאילו דא? הרי אם 2 אנשים במפה כאשר אחד למעלה אחד למטה זה הכי בעולם. לא צריך להתרוצץ והספאון מעולה. אבל אנשים בשלהם. "זה רק שלי". נו, רמה של גיל 15 מינוס. זה לא קשור למגבלה שלך ניר. זה הם. זה לא אתה
העיקר שהסתיים טוב

SimsY

New member
וכשאני מתלונן על זה שעושים לי KS

אתה עושה לי רגשי במסנג'ר....

למעלה