באמת מסקרן אותי....

ashlaya

New member
באמת מסקרן אותי....

בעיקר אי מג`ין וספיר (נראה לי שאתם הכי קרובים לגילי) לאיזה חלק אתם מכורים באינטרנט ?????

e-magine

New member
אני מכור ליחסי אנוש וירטואליים

או סייברנטיים, היום עם נתיהה לפורומים. במקור הייתי גולש בכל התחומים ומתלהב מהכל, אבל הבום היה בקטע הזה של יחסי האנוש, בהתחלה צ`אטים בחו``ל, אחר כך צ`אטים בארץ בעיקר בתחום של תמיכה נפשית, והיום יותר פורומים, גם של תמיכה וגם של סיפורים ווידואיים וגם של הבעת דעה. ומי יודע מה הלאה. ,

ashlaya

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

ויש לי הרגשה שהתהליך די דומה אצל כולם ההתמכרות לאינטרנט היא בעצם לא ל``גולם`` אלא לתקשורת וירטואלית - ולמעשה אולי אין הבדל גדול כ``כ מהמציאות כי עדיין בבסיס האנושי אנחנו לא מוותרים על תקשורת בין אישית ולא מתנתקים מה``עולם החיצון`` אלא בתקופות מסויימות אולי מהסביבה המוכרת מחפשים עניין ותוכן שונה

סרפד

New member
אצלי זה לא לתקשורת וירטואלית

אצלי יש בעקרון שני דברים. אחד זה חיפוש חומר בנושאים שאני מתעניינת בהם והאינטרנט הוא פשוט האמצעי הכי טוב לעשות את זה, בעיקר אם זה לא נושא מאד פופולרי בארץ, כי יש בו המון חומר ואפשרויות מסוגים שונים - חומר עיוני, מולטימדיה, פורומים, מומחים או בקיאים בנושא, חדשות אקטואליות וכו`. ההתמכרות כאן, אם בכלל, היא לנושא המעניין אותי והאינטרנט הוא אמצעי נטו. אבל בגלל שדרך האינטרנט אני יכולה להגיע להרבה חומר ובכל אתר יש הרבה קישורים שמעניינים אותי אני מתפתה להשאר עוד ועוד. הדבר השני הוא בניית אתרים או דברים הקשורים לכך. כרגע, אגב, אני לא עושה לא את זה ולא את זה וסתם מסתובבת בפורומים. בדברים הטכניים יותר, כמו דברים שקשורים בבניית אתרים, יש מידה של הנתקות מכל מה שמחוצה לזה בחלק מן הזמן. אבל חוץ מזה תחומי העניין שלי די אנושיים ולא טכניים, כך שבאמת אין הנתקות מן ה``עולם החיצון`` אלא אולי התחברות לסביבה קצת אחרת מהרגיל.

e-magine

New member
סרפד, האם הרצון להתבודדות התחיל

לפני שנכנסת לרשת או אחרי? ואם לפני, האם עשית משהו עם זה?

למעלה