באמת מיואש כבר

CHAOTICBOY

New member
באמת מיואש כבר

אהלן חברים,
בהמשך להודעות הקודמות שלכם, אני חייב לשתף אתכם בנושא די רגיש: הידידה המוזכרת בכל ההודעות שלי
לפני שבוע בערך החלטתי שאני מזמין אותה לצאת, וזוהי פעם ראשונה בחיים שלי שבה הזמנתי מישהי לצאת.
כששאלתי אותה את זה בוואטסאפ, לא קיבלתי תשובה 3 ימים... הבנתי את המסר, אבל הייתי חייב לדעת אם היא כועסת או משהו, היא אמרה שלא.
מאז היחס שלה אליי הוא קר והיא לא מרבה בדיבור איתי, אך נמרחת המון על הגיי פרינד שלה בכל יציאה של כל החברים, וזה מוציא אותי מדעתי, ולא מקנאה.
אני מתוסכל מהמצב כי אני לא סגור עם עצמי מה אני מרגיש עכשיו או מה אני רוצה עכשיו, ופשוט הייתי צריך לשתף את זה...

אני באמת מוכן לעשות הכל כדי להשיג אותה, ולדעתי הדחייה הזאת אפילו נתנה לי זריקת מרץ שגורמת לי לא לוותר

האם המצב מוכר לאחד מכם? מה אתם עשיתם אילו הייתם במקומי?

תצטרך לתת טיפ רקע.

מה זה בעצם "ידידה" בעיניך... האם אתם צוחקים, מדברים, מבלים יחד, רק לא במובן הרומנטי?

או שבעצם זו בחורה שאתה מכיר וסתם כי אין לה סטטוס ברור, קורא לה ידידה?

ידידים הם אנשים שאתה חשוב להם , וככאלה, ההתנהגות שלה תמוהה בעיני, יכול להיות שהיא פשוט לא יודעת איך להתנהג איתך עכשיו שחצית איזה שהוא סף.

יכול להיות שהיא לא מתמודדת טוב עם הסיטואציה החדשה וההתמרחויות הן דרך יעילה להעביר לך את המסר.. יחד עם ההתעלמות.

אף אחד מהדברים האלה לא נותן לגיטימציה להתנהג לא יפה אל ידיד אמיתי..

BreakOfDawn

New member
תפוס איתה שיחה, קרובה ואינטימית.

קודם כל תסביר לה את כל מה שעובר עליך, שזה לא קל לך...
לא קראתי עדיין את ההודעה הקודמת שלך, אבל ברור לי שאתם צריכים לדבר.
זה שהיא קרה אני יכולה להבין. היא כנראה בשוק...
רק חבל שהיא נמרחת על מישהו אחר.
נסה לדבר איתה ולראות מה היא רוצה, מה היא מרגישה, חושבת...
בהצלחה.

זה מוציא אותך משלוותך כי אתה מקנא

כנראה התאהבת או משהו כזה,
אז במקום לבנות תקשורת עם בחורה שהיא חברותית, אתה בוחר להסתגר בילדותיות בקונכיה של עצמך, לקנא ולאפשר לעצמך לקבל את מה שאתה רוצה.
אם אתה בחור עם אומץ, אתה חייב לדבר איתה ולהבהיר עניינים, קרוב לוודאי שהיא באמת עדיין חושבת.
מה הבעיה לדבר איתה גלויות?

Megie

New member
היי..

אני חושבת שבאיזשהו מקום אתה עלול להיפגע אפילו יותר..
ההתנהגות שלה לא משדרת בגרות, אם היא הייתה בעיניין היית יודע ומנגד-אם היא הייתה בוגרת אז גם הסירוב שלה היה יכול להיות משהו שהיית מעריך מצידה.
אני במקומך הייתי פשוט מדברת איתה על הדברים פנים מול פנים-כשאתם לבד..אין שם הרבה מקום להתחמק, רק ככה תדע מה היא באמת רוצה ותוודא שהיא לא משחקת משחק של ילדים, תדע גם איך באמת להמשיך משם.
ותיקח הכל בפרופורציות, אם היא תמשיך לסרב, תשחרר..בטוח תמצא מישהי מתאימה יותר.

בהצלחה

שלום

אולי התקרבת אליה מהר מדי והרתעת אותה קצת. נסה עכשיו לשחרר ולתת לה עוד אהבה. חשוב לשמור על קשר טוב עם אדם שאוהבים. התקרב אליה לאט ובהדרגה והשקע בה.

למעלה