באמת מה אתם עיורים...

לחש האש

New member
באמת מה אתם עיורים...

ראש העיר יגאל יוסף לא עשה לראש העין הותיקה כלום, שום דבר, רק הרס והשחית אותה, באינטרס אישי בלבד!!! ולא לטובתץ המקום. לכן אתם רבים ומתוכחים בינכם. אם הוא לא היה הורס אותה אתם לא הייתם רבים ומתוכחים. ומי שיגיד שהוא כן עשה- או שהוא משוחד... אינטרס... או שהוא עיוור... נאיבי או שהוא מחפש סתם להיתנגח משעמום. אין לו מה לעשות. או שהוא חושב שהוא חכמולוג... ויש הרבה כאלה. או שהוא רוצה שיבוא אליי ויתנו לו, בכדי שישתוק... אינטרס... או שהוא סובל מחוסר תשומת לב. מסכן או שאני כבר לא יודע מה??? זה מוגזם. באמת תהיו אמיתיים ותפקחו את עיניכם, על עצמכם, תראו כמה אתם טועים. יגאל יוסף עשה בחדשה הכל... ולמטה כלום ממש כלום, ואם עשה זה רק בשביל לסתום לנו את הפה. וחלק מהעשיה שלו למטה, זה היה רק - להיות יפה נפש... ההתייחסות לבני העדה שלו... לב חם ואוהב, אהבה תכסה על כל הפשעים. תימני לתימני, מחייך ומסיח את דעתו בדיבור תימני ובמנהגים. צחק על כולנו... חוץ מהשותפים שלו שקבלו... מה אתם אהבלים??? מה קורה לכם? יקום האחד ויצביע על עשיה אחת, רק אחת, של יגאל יוסף לותיקה... נדה כלום. אז מה לכם לקום ולצעוק בינכם לבין עצמכם?? אם משה סיני לא עושה למטה? הוא רק ממשיך את דרכו של יגאל יוסף. אתם סובלים מרגשי נחיתות... מבכיינות... מפחדנות... ממה??? מה הבעיה שלכם? באמת תתעוררו כבר, תהיו אמיתיים... ודרך אגב!!! בשעה טובה נכנסו לעבוד בותיקה, ברחוב אבן גבירול ויבניאלי... תודה לראש העיר שהוא עושה את המחוייבות שלו... ואנו צריכים להבין שיש קושי מהגרעון שהשאיר לו הקודם... יום טוב לכולם!!!

רפי 11

New member
לחש האש אתה קשה הבנה בעצמך

טול קורה מבין עיניך ידידי בן שכונתי מעולם לא אמרתי בויכוח שיגאל יוסף היה ראש עיר טוב בבסיס כל מה שאמרת נכון ואני חותם על כל מילה שבניית השכונות שמתהדר בהם יגאל יוסף באו על חשבון בוחריו מהותיקה והגולם [והגולם קם על יוצרו ] את זאת אמרתי והויכוח הוא כיום אם לאחר הקרדיט שניתן לראש עיר החדש האם הוא הצדיק את עצמו והעובדות הם מוכיחות שמהדיבורים הרמים לא היה עד עכשיו כלום נדה ומכאן להשתלח בציבור התושבים בותיקה ולומר שהם יש להם טענות לשווא אתה פשוט הבעייה הקשה היא אצלך ו ושכמותך אחותי וחבריי הטובים ביותר גרים במקרה ברחוב אבן גבירול ואת ביצוע העבודות לא עושה העירייה אלא זאת התחייבות של הקבלן שבונה את מרכז המער וכדאי תמיד לדייק בעובדות אני מקווה שאני לא מבלבל לך את המוח בעובדות

../images/Emo35.gif

אני חייבת לשאול אותך, האם אתה חושב שראש העיר הספיק להצדיק את הקרדיט שניתן לו? מה גם שאני לא מבינה איזה קרדיט ניתן לו.... בל נשכח כולנו, וכבר אמרו את זה פה עשרות פעמים, את "הירושה" הכבדה שקיבל ראש העיר הנוכחי.... בבקשה תתייחס, אם תחליט שאתה מעוניין להתייחס, בצורה עניינית ולא בוטה

רפי 11

New member
רקדתי ביום בחירתו של משה סיני

ראשית כל צריך להפנים שיגאל יוסף הוא היסטורייה של העבר אלפים מתושבי ראש העין הותיקה בחרו בעתיד חדש וניתן קרדיט עצום מכל שכונות העיר והעובדות כיום שמהדיבורים הרמים לא רואים את השינוי ואם רואים שינוי אז זה לרעה אני מקווה להתבדות ויתברר שאני קצר רוח ושאני עוד אראה שינוי ויהיו גנים ויהיו ספסלים ועצים בכל רחובות ראש העין אשרי המאמין

לחש האש

New member
אתה טוב המשפטים ידידי רפי...

לא בעיה להעתיק אותם מהספרים... הבעיה היא להבין אותם, ולהשתמש בהם בזמן הנכון... ואף בעיה היא להצדיק את הדברים ולחתום על כל מילה, ובכל זאת למצוא פגמים לא מוצדקים... רק חכם יכול...
ואם לענות לך במשפט אענה כך ועם כבוד לאישיותך ומבלי לפגוע בכבודך. (ולא לשכמותך... משום מה מילה זו משמשת אותך ואת קסום) "הפוסל במומו פוסל" ומכאן- אינני משתלח בציבור התושבים, ההאשמה זו שבאה מצדך היא ניסיון לרכוש כוח וגיבוי מהתושבים. הנה מאשימים אותכם בהתנהגות שלילית, כאילו שזה יעזור לך, תנסה לנגוע בבעיה (שלדעתי אין) ולא בנסיון להגן ולהראות לציבור שפוגעים בו. אלו דברים שחוזרים על עצמם אצלך... אני פשוט תמהה על חלק קטן מהם, ואולי אתה בינהם, שחוסר הסבלנות, והפחדנותם, ויצר הנקמה על אדם רחוק מהם ולא שייך לעדתם... התושבים הם משפחה, חברים, ידידים, ושכנים שלי. אל לך לנבור בדברים שכותבים, ולחפש בהם האשמות על הציבור, בכדי להגן עליהם, חלילה אף אחד לא מנסה לפגוע בהם, אנו חלק מהם, אז בבקשה בו נניח את האשמות האלה, וניגע בעיקר. ונזניח את הטפל... ונשתדל לדבר. יותר מלפגוע ולהאשים. קרידיט לא ניתנה לראש העיר, ולא תינתן. ישנם שליחים של אוהבי הכסא, ואוהבי העליונות, ורודפי הכבוד, שלא יתנו לו צ'אנס להצליח, כי אחרת הם לא יתעלו... אז אי אפשר להגיד שנתנו לו צ'נאס. נכון אתה צודק תמיד צריך לדייק בעבודות, אבל צריך גם ללכת כמה צעדים אחורה, בכדי לדייק יותר... מה זה משנה אם התחלת העבודה היא ע"י העיריה או הקבלן, אם הקבלן ירצה לדחות או להיתחמק מההתחייבות שלו לפיתוח האיזור הוא יעשה זאת בשמחה, וכבר קרו התחמקויות כאלו, באיזור המע"ר, אז כל הכבוד לראש העיר, שהוא משתדל להגשים את ההתחיוביות של הקבלן... לא כל הדברים צריכים לבוא דרך מימון העיריה... גם לעמוד עם עין פקוחה על הסכמים עם הקבלנים, זה חלק מתפקידה של העיריה. ולא מה שקרה עם הקודם... אתה לא מבלבל לי את המוח עם העובדות, השיחה הזאת יכולה לא להיגמר, ואני מקווה שאני לא מבלבל לך את המוח עם האמת.

ניKו

New member
../images/Emo4.gif

לחש האש, רונית , וכל שאר השפויים. אתם מנסים לשווא, לפקוח עינהם של אלו שנמנעים בכוח מלעשות זאת לבד, עדיין לא שמתם לב לדבר פשוט ? מה שיגאל יוסף לא עשה ב20 שנות כהונתו, החבר'ה הנ"ל מצפים ממשה סיני שיעשה בשנה ( אם יש להם אורך רוח) , ואם הוא לא מצליח לעמוד בכך, הרי יגאל יוסף כבר טוב יותר , ומי שלא חושב כך הריהו , " תימני" , שלא יודע לפרגן לבני עדתו ושם מבטחו ב"אשכנזי מלמעלה" ! בפורום המקומי שנסגר לצערי , נכנס מישהו(ואולי יותר מאחד) וכתב בשמות שונים, אותו איש, האשים אחרים בהסתתרות מאחורי שמות בדויים , משום מה , פה בפורום זה, הוא מסתתר בעצמו מאחורי כינוי. לחש האש... שמת לב מה כתבת לרפי? על המילה שמשמשת אותו ואת קסום.. עד כאן דבריי להיום , רק אומר לקסום... כן זה אני יובל ( אתה בטח תחשוב - יורם אוחיון , אבל לא אכפת לי ) שבת שלום לכולם

kasum47

New member
תגיע למפגשששששפוי?

אתה גם מוזמן למפגש, ולא משנה באיזה כינוי תגיע... יובל, יורם, רוני, איסמעיל... העיקר תן תשובה לחיוב או לשלילה. המפגש המבוקש רוקם גידים ויתקיים בקרוב. שבת שלום איש...הגדי.

yavin

New member
../images/Emo18.gif

חברה, השירשור לא ימחק. השרשור החל בהיתבטאויות שעוברות על חוקי הפורום אך התפתח לשינוי. במידה ויחזרו ההיתבטאויות [שיכולות לפגוע באחר] כל השרשור ימחק. שירשור נעים

למעלה