באמת כל הכבוד...

באמת כל הכבוד...

לכל הפעילים והפעילות מרחבי הארץ שהגיעו היום להפגנה בת"א מול מועצת שינוי, אני חושב שכולם נהנו, אני באופן אישי חושב שהייתה ההפגנה הכי מוצלחת שלקחתי בה חלק מאז תום מערכת הבחירות. אל תחשבו שלא ייצא לנו להפגין על נושא המילואים שוב, החוק ששינוי תמכה בו רק עבר קריאה ראשונה, את הרעש האמיתי נעשה לקראת ההצבעה הסופית לקריאה שלישית. תנו ל
מרצ
לעלות

כל הכבוד

ההפגנה נכנסה מעולה ישר לתוך הפתיח של ערוץ אחד והרבה ירוק במשך המגזין . הפגנה חזקה כנגד החוק מלאה במרצ (תרתי משמע) תודה למי שהגיע מי יתן ויהיו עוד הרבה הפגנות כאלו! עמרי

Alexco

New member
כל הכבוד לכם!

מצטער שלא יכולתי להגיע להפגנה, אבל נראה כאילו היה ממש אחלה!

cnogl

New member
חצי עמוד על הנושא בידיעות אחרונות

פלוס אייטם בשער ותמונה של הגימיק. גיל

TheSimon

New member
מה עם ערוץ 10?

ומעריב? אני קונה ידיעות אחרונות היום. באיזה עמוד זה נמצא?

תגובה לכתבה בy net

שאני ממש מזדהה איתה והישתמשתי בה המון כדי להשפיע על אנשים לא לבחור שינוי לפני הבחירות שינוי=ד"ש+צומת+מפלגת המרכז כל התמימים שהצביעו לשינוי ולא רצו להבין ששינוי היא גלגול חדש של המפלגות הנ"ל, יבינו זאת בעתיד הקרוב, ובודאי מתחילים להפנים את הטעות שבהצבעתם. יש למישהו ספק ששינוי לא תסיים את הקדנציה באופן שבו היא נמצאת עכשיו?? היא הרי תתפצל ותתפרק לגורמים. חכו ותראו. לא יעזור - מי שמגיע לכוח שוכח מאיפה הוא הגיע ולמה.

נוער מרצ בעשייה!

אני רוצה להודות לכל הפעילים שהגיעו להפגנה מול מועצת שינוי אתמול, ולהוסיף ולחזק את הברכות החמות מאמיר וכל החבר'ה פה. אני מאוד שמח על שיתוף הפעולה המוצלח שהיה לנו עם צעירי מרצ, וכך במקום הפגנה קטנטנה מול מצודת זאב נכנסו לתקשורת וכמו שגיל אמר ואני הספקתי לראות בעיתון בדרך חזרה מחיפה (וראיתי את מאור לשנייה בתחנה) קיבלנו חצי עמוד בידיעות אחרונו. את הפרצוף של גיל רואים שם יפה מאוד, בעוד אותי - אפשר לזהות רק ע"פ השעון... בדקתי גם בYnet וגם שם יש תמונה, אז אני מעלה אותה. אני זה עם החולצה האדומה, בעוד שגיל זכה לתהילת עולם... גיל - איך אתה עוצר את מבול הטלפונים מכל עמישראל?

למעלה