שבוע בסימן 'סוף סוף!'
כבר מתחילת מבצע צוק איתן חיפשתי שותף לדירה וקונה לאוטו הישן שלי. את הדירה ראו אולי 40 איש, אבל בתוך ה'בהלה לדירה' שהתרחשה בב"ש בחודשים האחרונים לא מצאנו שותף. הבעל בית כבר לחץ, החוזה החדש נכנס לתוקף ולא מצאנו... השבוע סוף סוף מצאנו! שותף נחמד ממש,עם גור כלבים שיהיה חבר לטאזי שלי, והכי חשוב- מוכן לשטוף כלים, אם אני עושה ספונג'ה!
למחרת גם מצאתי קונה לאוטו! היו הרבה שיבושים בדרך למכירה, אבל בשעה טובה הבעלות הועברה, ולי ירדה אבן מהלב.
עוד 'סוף סוף' שקרה השבוע הוא שסידרנו את החדר של אחותי סופית, ובמוצ"ש היא עוברת רשמית לגור 5 דקות נסיעה ממני

דברים פחות טובים שקרו השבוע: נפלו לי שתי תלמידות
לאף אחת מהן לא קרה שום דבר, אבל זה אף פעם לא נעים. היה די מעניין לראות את ההבדלים בתגובות של ההורים שלהן. כשהראשונה נפלה, בסוף השיעור ניגשתי לאמא שלה ואמרתי לה שאני מניחה שהיא לא ראתה אבל הילדה נפלה, וצפוי שמחר יכאב לה הגוף, ואם זה כאב לא סביר אז לגשת למיון וכו'.. ואז היא אומרת לי "כן ראיתי, לא נורא, לא קרה כלום". לעומת זאת, כשהילדה השניה נפלה סבא שלה רץ בהיסטריה לתוך המגרש, ולא עברו 10 דקות ואמא שלה התקשרה לבוס שלי לבקש אישור שהיא נפלה מסוס. לא יודעת מה עדיף... היסטריית יתר או התעלמות מוחלטת...
גם איבדתי את הפלאפון השבוע, והרגשתי די דבילית. מה שכנראה קרה הוא שהנחתי את הפלאפון על הגג של האוטו בזמן שקשרתי את הכלב, והשארתי אותו שם. אז מעבר להוצאה המרגיזה מאוד של 900 שקל על פלאפון חדש (אני גם ככה שונאת את המכשיר הזה, אז לקנות חדש זה מאוד מעצבן, אבל יש קבוצות ווטסאפ שלא נעים לי לצאת מהן...), איבדתי את כל התמונות, סרטונים, ספר טלפונים וכו'...