באמת יהיה בסדר

באמת יהיה בסדר

כן,אני יודעת שזה הכי מעצבן לשמוע את זה כשמישהו מת אבל אין ברירה ממשיכים הלאה.....אוהבת ,טלי

amitush26

New member
טלי דיי את לא מבינה..

הצרחה הזאת שלך.. של ה"לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!" מהדהדת לכולנו בראש....... אנחנו חייבים לדעת מה יקרה... מה יהיה.. בבקשה.. **מנסה לשמור על קור רוח אחרי צרחות איימים בבית**

../images/Emo80.gifטליי!!

תעשי סדר פה!

0shir0

New member
טלי פליז תזרקי לנו משו

נשמה.....רק תגידי רמז אם הוא יחיה כל הפורום כאן ביום אבל כולנו בקריז רק תזרקו לנו רמז פליז....

קרן54321

New member
כון שזה קשה, אבל.....

שתבינו, אני רואה ת'פרק, רואה את הסיום, כל התקריבים, "קלואוז אפים", גרשון בוכה, מוזיקת דרמה ופתאום.... בווווווווווווווווווווווווווום!!!! מפחיד.... משה... :( אבל לנו, נשאר רק לחכות....

looka1

New member
יאאייייי אנלא מאמינה

איזה מזל שמשה כפרה עליו טפו טפו טפו חמסה חמסה חתולה לבנה כמו קוטג' טאצ' וד 20אלף פעם מת-זה היה הקטע הכי מעניין בסדרה ודורין המלכה השולטת כפרה עליה חמסה טפו טפו טפו בלה בלה בלה איזה מסכנה נשמה וקשת כפרה גם סתאאאאאאאאאאאאםםםםםםםם נראה לכם שכל מה שכתבתי רציני? זו רק סדרה אז תרגיעו עם התאורים שלכם כי אתם מגיעים לרמה כזו של פטתיות שלא הייתה מביישת את המעריצים של "חולדות באפלה"! במיוחד לזו שהלכה "להתאבל" אולי את צוחקת אבל את עושה מעצמך צחוק

שקט!

אולי תישטקי אני יודעת זה טלנובלה אבל את יודעת יש מעריצים חזקים לאומתך אז אני מבקשת קצת שקט ושלבה בפורום בלי כללות בבקשה.!.!.!

את מכולן????????

אם את אומרת שיהיה בסדר ואז אומרת את זה זה אומר שהוא באמת מת. לא לא לא! אני לא מוכנה לקבל את זה! הוא מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא ממשיכה הלאה. אני הולכת בעיקבותיו.

לירון 13

New member
הדיכאון חוזר...

למה משה? למה?! מה הוא עשה? בדיוק כשהוא למד לצחוק? ג'ון בריון המסכן! איזו טראגדיה!! בכיתי מול המסך וכססתי את ציפורני הכסוסות עוד מהפרק שאסי ומיכאלה נפגשו! אוי גרשון חתיכת נבלה אני שונאת אותך!!!!! הלוואי שמשה קפץ רגע לפני מהאוטו! הלוואי! שהוא יחיה הוא היה ותמיד יהיה משה הדג שלי ודוריני החמודה "סמרטוט הרצפה הרגיש"(דורין, מיכאלה) בבקשה שמישהו יציל לי את משויקו! אוח האימה... נ.ב טלי תודה על העידוד ד"ש למיקי ה"ג'ון בריון" שלנו!

beauty3

New member
פוקקקקקיייתתת

פוקיי ממתת ואת קיפצת בחול וו..ללא אני בוכה פה...קצת קשה לכתוב!

למעלה