באמצע

באמצע

הסייבר הכללי העיף אותי דיפנס...... וואי איזה סייבר קרן זמרש אבי2 וסקסי 25 פשוט עשו לי את זה וגם מרק אלאניס עם אבוקדו או משהו כזה... העייפות גוברת... אנרכיה בלעעעעעעעעעעע בוקר טוב בינתייםםםםם עלה הרחק אי שם לא נרדמת

קרן^

New member
את גדולה נשמה

אני אשלים לך מה היה בהמשך....... זמרת וקרן: אוי סקסי.... אני חודרת לך לפופיק.. סקסי: לא פייר. אני רוצה גם זמרת וקרן: אנחנו גומרותתתתתתתתתתתתתתתת סקסי: לא פייר.. זמרת וקרן: גמרנו. תודה ושלום, לך לישון! סקסי: לא פייר... סקסי עזב/ה את החדר בערך. משהו כזה.... אה.. ושלא יהיו טעויות.. זה לא היה אבי2 זה היה אבי. (עם נקודה) אבל לא נורא..... קורה... העיקר שגמרנו זמרת וקרן^ ומאמא אנרכיהההההההבעעעעעעעעעעבעעעעעעעעעעעעעלעבעעעעעעע אמא סתם קרפדההההההההההההההההבעעעעעעעעלעבעבעעעעעעעעעעע

קרן וזמרש אשר נרדמה לה בינתיים.....

ולונה וזרבובית המעצבנת וכל מי שסבל את אלאניס והפירמידה עד השעות ההמוקדמות של הבוקר.............. יא שרוטותתתתתתתתת חולה על החדר הזה!!
הגיע זמן ארוחת בוקר שניה.. התרנגולות פה צורחות כבר 3 שעות בוקר נפלאאאאאאאאאאאאא עלה הרחק אי שם

קרן^

New member
בוקר אנרכיהההההההההבעעעעעעעעעעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שאני צריכה טיפול..... שמישהו יעזור לי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב בוקר באמת נפלא, מלא בתרנגולים! חחחחחחחחחחחחח אני מחפשת את הראש שלי... בת"א.... הלך

זרבובית את מעצבנת אותי!!!

אחחחח איזה שמש נפלאה......... יש ריח של עוגה או שאילו הגרביים שלי אני כבר לא מבדילה בשעות כאלה... בכל אופן בשעה זאת ממש אתן משכימות קום ואני הולכת לי לישון......... קרןןןןןןןןןןןןןן יא מסטולה אחתתתתת אמא סתם קרפדה בלללעעעעעעעעעעעעעעעעעעע?? מה הם עשו לך? בוקר טוב והמשך צפיה מ ה נ ה פ י ר מ י ד ה עלה הרחק אי שם

קרן^

New member
פ י ר מ י ד ה

נשבעת לכן..... אני לא רואה בעינייםםםםםםםםםםם בלעעעעעעעעעע מאמא אנרכיההההההההההההההכהכהבהבעעעעעעע אלאניססססססססססססס
ססססססססס
סססססססס
סס
ססס
סססס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא סתם קרפדהההההההההההההההבעלעעעעעעעעעעעעעעעעבעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי מתוקה שלי פישלת בגדול! אני רוצה לסלוח אבל לא יכול.... בלי
ביי, יום מעולה לך ולכל הבנות..... ד"ש מזמרת.. מהחלום שלה, כי היא נרדמה
יאללה ביי בינתיים......... קרן^ חתול או מה שזה לא יהיה שמצוייר פה

למעלה