באמצע משבר

עידן 36

New member
באמצע משבר

שלום לכולם. יושב מול מסך המחשב והדמעות זולגות.... שלום שמי עידן,רווק בן 36 שנמצא במשבר זהות. מהו משב הזהות? בנעורים עברתי אקנה קשה שהשאירו סימנים (חטטים) חושש מלהתחיל עם נשים,לא הייתי בקשר רציני מזה מספר שנים בגלל הסיבה הזו. מעבר לכך נראה נעים ונחמד. האם בגלל הסיבה הזו נשים לא ירצו בי?האם זה עד כדי כך מפריע? אולי לא נמצא בפורום הנכון אבל אשמח לשמוע עצות או תגובות.

תראה...

זה תלוי בבחורה שתפגש איתה... יש בחורות שמאוד חשוב להן אסטתיקה ויופי כי בוא נודה שהעולם הזה ככל יום שעובר רודף אחרי יופי... ובטלויזיה יש לרוב יופי... וסוגדים לו... ועושים כך שטיפת מוח לנערות הצעירות עד כדי כך שהן יסבלו... ילכו על נעלי עקב.. יעשו דיאטת רצח וכו'... אז הבחורות שמאוד חשוב להן יופי יופי... לא ילך לך איתן יופי... ויש בחורות נורמליות שיודעות שחוץ מיופי יש גם נשמה... ויש גם אופי... אמנם הן לא רבות... אבל יש... חוץ מזה... היום יש טיפולים לסימנים שנשארים אחרי אקנה... פילינג עמוק וכו'... תברר... נגיד תחפש "רונית רפאל" וכאלה ותוכל לטפל בבעיה... אבל חוץ מזה... בחורה שהיא לא שטחית תקבל אותך כמו שאתה.... וכמובן ש...אם תדע לאהוב את עצמך על ידי הסתכלות על כל הטוב שבך... תסתכל בגדול:... על פניך.. .תסתכל על עיניך... על שפתיך... ואל תתרכז ברע בפניך... תתרכז בטוב... תסתכל בכלליות על עצמך ותתרכז בטוב... אל תסתכל על הפרטים הקטנים האלה... ואם אתה לא תסתכל על הפרטים הקטנים האלה... אז רוב הסיכויים שהבחורה שמולך לא תתרכז בהם... ושוב... אתה יכול לטפל בזה... היום יש הרבה מודעות ליופי שהביאה עימה טיפולי יופי... ואפשר אפילו להסיר צלקות בימינו... אם זה באמת מציק לך... אני חושבת שזה חשוב לשאוף להראות כמה שיותר טוב... ובגלל שיש לך כביכול את הבעיה בפנים... שהפנים הם תמיד חשופים ורואים אותם כל הזמן... ואי אפשר לכסות אותם בחולצה כמו שמכסים נגד בטן עם צלקת סתם דוג'... אז עדיף לך לחפש איזה פתרון לזה... אם לא טיפול שיעלים אז לפחות טיפול שיטשטש את הסימנים... אגב... העירו לך במקרה על האקנה? הרבה או רק מישהו אחד... אחת? מה...? כי אם נגיד הרבה העירו לך על זה... משמע שזה רציני... וצריך לטפל... ואם רק נגיד מישהי אחת לא רצתה אותך בגלל זה... אבל רוב האנשים שרואים אותך לא אומרים לך כלום על זה... אז נראה לי סתם אתה מנפח את זה בגלל השאיפה של העולם לשלמות... תשאל בן אדם קרוב... שיגיד לך בטוח ת'אמת... עדיף לשאול אישה... כי לאישה יותר חשוב אסתטיקה מאשר גבר... פשוט תשאל מה דעתה על האקנה... זה חמור ... זה לא חמור?... אבל אם זה בכל זאת מציק לך... שוב... יש טיפולים... סליחה על החפירה חח

מריוס זכריה

Member
מנהל
חטטים - לא; חוסר ביטחון עצמי מופרז - כן.

מבחינת החטטים: יש כאלו שלהן זה יפריע וכאלו שלא. אלו שיפריע להן - פשוט תתעלם מהן. אבל - אם אתה מאמין באמונה המופרכת שחטטים יכולים למנוע ממך קשר זוגי - סימן שיש לך בעיה רצינית של חוסר ביטחון. ובעיה כזו כן יכולה לגרום לנשים לא לרצות אותך. ובעיקר היא יכולה לגרום לך לא להעז. וזה כבר לא טוב. אני מבין שלא היית בקשרים משמעותיים עד גיל 36. זה חבל מאוד!!! טוב שאתה במשבר, כי הגיע הזמן לשינוי. וכנראה שבלי משבר לא היית עושה שינוי. אז עכשיו זה הזמן לאתגר את עצמך ואת כל האמונות המכשילות שלך לגבי העולם ולגבי עצמך.

אני אישית מכירה שתי בנות שאוהבות חטטים

ואומרות את זה בפה מלא ולב שלם. ולעניינך שלך: זה לא משנה איך אתה נראה בחוץ, אלא איך אתה מרגיש בפנים. אתה צריך להתחזק פנימית-נפשית.

chenby

New member
מממממ

מכיר את אלי דנקר? אבא של רן דנקר? מפוצץ חטטים.. איש סקסי מאוד קמרון דיאז- מלאה חטטים, נפלאות האיפור והפוטושופ לא מראים את זה בתמונות, אבל היא חיה עם זה יום יום.. לא החטטים הם הסיבה שלא היתה לך מערכת יחסים מספר שנים. המחשבה שלך - נשים לא ירצו אותי בגלל החטטים - זו הסיבה האמיתית. אני כוסית מהממת ולא היתה לי מערכת יחסים אמיתית כבר כמה שנים.. יש לי בטחון עצמי, אני מתה עליי וזה לא קרה.. האם יש לי שליטה על המציאות? האם אני יכולה להתווכח עם ה4 שנים האחרונות? מה יוביל אותי יותר למערכת יחסים -אם אני אהיה עצובה לגבי זה, או אם אהיה בשמחה ובתקווה לגבי מה יבוא? בקיצור, זה עד כדי כך מפריע לך שזו הסיבה שאתה לא רוצה את עצמך - רק חושב שזה העולם - שלעולם זה מפריע. העולם הוא המראה שלך. וכשאתה ממוקד בדברים שאתה לא רוצה לראות, זה מה שתראה כי בזה אתה ממוקד. ממליצה לך ללכת לטיפול - לא בפצעים, אלא באיך להתיידד איתם. ממליצה לך לקרוא 2 ספרים - 7 ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד- סטיבן קובי ולאהוב את מה שיש - ביירון קייטי http://www.youtube.com/watch?v=D4oxaZlzjzI תראה גם את החלק השני שבא אחריו.

אתה באמת לא מבין כלום בנשים

נשים מתאהבות באישיות ובתמורה הן שוכבות בעונג רב גם עם גברים בדמות קוואזימודו. אז תפסיק לנסות למכור את מה שאתה חלש בו (או ככה לפחות נדמה לך) שזה המראה החיצוני, ותתחיל למכור את האישיות שלך (ורצוי שהיא תהיה אישיות כובשת, כלומר סימפטי, נעים, פתוח, לבבי וכו'). ועוד טיפ קטן, תתרחק מ"כוסיות"

למעלה