באמצע הלילה

באמצע הלילה

באמצע הלילה התעוררתי משינה, משכתי את הטמפון החוצה, זרקתי לפח ובשבתי על האסלה חרמנית עד העצם, בודקת את ריח גופי שלא יהיה בלתי מזמין, קול קורא לי בואי את בסדר כמו שאת. שאלתי עם זה לא אני שמריחה כמו פח, ענו לי את נהדרת.. מתגלשת למיטה החמה לצד גופו של הפרטנר שלי לחיים, בעלי השני – יש לי עוד שניים למעלה, הוא חצי ישן, אך מזנק כפנתר, ואומר בקול קצת צרוד..בואי שרמוטה שלי, בואי ואתן לך אותו קשיח כמו שאת אוהבת, שרמוטה שלי, אהובה שלי, מתוקה שלי, בואי אני אזיין אותך , משך אותי על צידי, מה שעורר גל של התכווצויות מזעזעות, מחזור כואב קיבלתי הפעם..עם דימום חזק במיוחד, ואז הבנתי שלמרות מידת החרמנות, עדיף להסתפק בחדירה סטנדרטית - כשאני על הגב והוא שכוב ב90 מעלות לגופי, חדירה שאנחנו מכנים בצחוק תנוחת העצלנים...(תאמת אם יש קיר מאחורי ואני יכולה לדחוף כקונטרה זה מעצים את ההנאהוהאגן חופשי כך שאני יכולה להתנועע בחופשיות יחסית..וזה כר בילתי נדלה לאורגזמות... ואכן..לאורך כל ההתעלסות בקעו מגרוני נהמות ענקות, התנשמויות מואצות, המלוות רטט וגמירות מופלאות. בעלי שלרוב הוא שקט ודומם, כשאנו בהתעלות משותפת..בגוף ובטלפתיה ותקשור הופך פייטן, מילות שירה וחרמון ליוו את הביאה הז, לו רק יכולתי לחזור על כולן, אני זקוק לגוף שלך, אני צריך רק אותך, אני נושם את מתיקותך בואי אלי, ואני מעודדת בתנועות של אגני ומתוך התנשפות אומרת תזיין אותי חזק והוא נענה, אני אוהבת את זה, בוא אלי אהובי ועוד.. זהו שהו...הוא למעשה נשמה שמאפשרת לנשמה נוספת לחדור דרכה , ולכן זה לרוב קורה באישון לילה ובמין חצי חלום.. כשזה נגמר חשתי כה מסופקת שמיד אחרי שהתנקיתי והחדרתי טמפון מחדש שקעתי לשינה, לא לפני שלחשתי לתוך הכר תודה אום, תודה ".." (שמו של בעלי השלישי / בעולם עליון) להם נישאתי ביום נישואי. ואף חידשתי נדרים במסיבה שרק בגן עדן – בארמון השכינה- אפשר להרים.

Maja the Naked

New member
הי, רק עכשיו ראיתי

מעולה, מה אני אגיד לך, אהבתי מאוד לקרוא, יש בטקסט שלך חיבור בלתי אפשרי כמעט של ה"נמוך" של יומיום עם "הגבוה" של השמיים, זה באמת מיוחד, החיבור פשוט מושלם, כתוב בטבעיות, כבר אמרתי שאהבתי?

תודה תודה לך, ויום טוב...

למעלה