באמצע הדרך

באמצע הדרך

מתוך החשיכה הוא הופיע. התיישב לצידי, בבת אחת נזכרתי למה כ״כ חיכינו לרגע הזה.
החיוך הממיס, היד שרפרפה בידי לאות שלום, על הספסל באמצע הדרך.
"בואי", הוא אחז בידי והוביל אותי לשביל שמעולם לא עברתי בו ולא ידעתי שהוא קיים.
מצדו האחד מבנה ציבורי שבשעות הערב ריק מאדם. מצדו השני מבנה מגורים מוקף חומה ועצים עבותים.
נשען על החומה, מקרב אותי אליו ומנשק. בלי היסוס הלשון שלו חודרת לפי, חמימה רכה ויצרית. הגוף נצמד לשלי ובלי מקום לטעויות אני מרגישה אותו מוכן לקראתי. נצמדים יותר ומתנועעים בחיבוק, מתנשקים בלהט ולרגע שוכחים היכן אנחנו, אך צלילי ארוחות הערב בבנין ממול, מזכירים לנו.
מתיישבים על הספסל הסמוך ומחכים לתאורה שתכבה. מדברים ונוגעים ומתחרמנים ומתנשקים ואי אפשר להפסיק.
"אני חייב לראות את הפטמה שלך", הוא לוחש באוזן ואני תופסת את ידו ומכניסה אותה למחשוף. הוא מסיט את החזיה ובוהה לשניה אחת ואז רוכן ומנשק את הפטמה. ידי מלטפת את רגליו וחייבת מצידי להרגיש את הזין הכלוא. מלטפת ממששת ומפלסת מקום אל תוך המכנס ואוחזת בו ביד חזקה.
הכוס שלי מרייר יותר ויותר עם מציצת הפטמה ואני נעה על הספסל מבלי להרגיש.
הידיים שלנו מתגפפות על הגוף, מלטפות, מחבקות ומקרבות.
הג׳ינס נפתח וידו חודרת באטיות בטוחה פנימה. הדרך קלה והאצבע נוגעת ומלטפת את הדגדגן.
"כמה רטיבות", הוא לוחש לתוך אוזני ומגביר את המגע. התנועות שלי בוטות יותר ואת הקולות שיוצאים מפי אני מחניקה בתוך פיו. הוא ממשיך בקצב מהיר יותר והפיצוץ מתקרב ובא, נושכת את לשונו כשזרם אדיר של רטיבות משתחרר ואני גומרת ברעידה ומצמידה את רגליי כשידו כלואה עמוק בפנים.
הגוף משתחרר מהמתח וידו לא מרפה. האצבע מלטפת שוב ושוב את הדגדגן, הפיות שלנו מחוברים בנשיקה אינסופית רטובה וחמימה.
בין לבין הוא לוחש לתוך אוזני, מספר לי כל מה שהיה עושה עכשיו, אילו רק היינו במקום אחר.
האוזניים שומעות אך הגוף מתנהג כאילו שזה קורה.
כאילו שהוא מושיב אותי עליו ומקפיץ אותי מעל הזין שלו, מביט על השדיים הקופצים ולוחץ עם אצבעו על הדכדגן, מחדיר את האצבע עמוק יותר ואוסף עוד ועוד מן הרטיבות המפעפעת.
התאורה נדלקת ושוב נכבית כמו אורגן אורות שמלווה את קצב הפמפום שלו בתוכי.
גל עצום של אורגזמה נוספת עוברת בי ומסוחררת שכמוני מפנה את פניי אל הזין שבינתיים מציץ לעברי מתוך המכנסיים. ליטוף קטן וידי נרטבת מהטיפות הנקוות בראש הזין.
לא חושבת, מתכופפת לעברו ואוספת אותן עם לשוני, עוטפת את הזין בפה ומוצצת את הזין בעדינות מתגברת, מלקקת ומוצצת, מכניסה אותו עמוק עמוק לתוך הפה וממוללת אותו עם הלשון. יד אחת מלטפת את החזה שלו וצובטת קלות את הפטמה הקטנה והבולטת. תנועות הזיון שלו רק מגבירות אצלי את קצב המציצה, קולות העונג שלו מטריפות לי את החושים ואני ממשיכה וממשיכה ומרגישה את הרגע הבא.
קולות נקישות הסכו״ם מהדירה הסמוכה מלווים את פרץ התשוקה ואנחת העונג שלו נבלעת בצווארי.
רכב השיטור העירוני החולף בכביש מעיר אותנו מהדמיון ומנער אותנו מהחלום.
ככה זה יהיה, בזמן אחר ובמקום אחר...

קראתי אותך

נשארתי בלי אויר, עכשיו צריכה דחוף הנשמה מפה לפה
מאחלת לך שיתגשם מהר, אתמול לפני מחר

כן הלכתי למקום בו צוחקים ומקשקשים על כלום ישבתי בצט כל הלילה
הם הנשימו אותי , עד שיגיע הגבר גבר וינשים אותי בפועל

giligil55

Member
קראתי כל מילה בשקיקה ...

אני מקווה שאת גם מיישמת את כל הפנטזיות שאת כותבת עליהן ...

אני יודעת שלפחות לי את נותנת רעיונות ...

פרפר אחד ומניע כנפיו

וההשפעה שלו גורמת לזרם אויר להתחמם
את כותבת וגורמת לאחרות ואחרים לחלום ולבצע
למילים שלך יש כח להשפיע על הנשמה שקוראת אותם
לגרום להם להניע ידיים ולגרום לתשוקה להתרחב בעולם
והשפתים עסוקות לכן הן לא מספרות מה קורה בחדרי חדרים

למעלה