י ח פ נ י ת
New member
באמ´של´כם כנסו רגע!
אני חייבת להגיד לכם כמה מילים בקשר למפגש שהיה, אז נכון שזה כבר מאוחר אבל יש כמה "משואים" חשובים. קודם כל אני רוצה לספר לכם שיוניתוש המסכנה הסתובבה איתי עד ארבע לפנות בוקר (יען לא מצאנו את הדרך הנכונה הביתה) אבל בסוף מצאנו. תודהההההה יוניתושששששששששששששששששששששששש! נשיקות וחיבוקים . זה כמובן עלה לי בסיר ג´חנון שהבטחתי להכין לה
)))))))))))וצנצנת סחוג
על זה אחותי אומרת " אם היא תכין לך, אני צינצנת" ואני אגלה לכם שאחותי רחוקה מלהיות צינצנת. עכשיו למפגש עצמו. קודם כל אני רוצה למחות על הצורה בה אנחנו מתחלקים בחיידקים! לא מקובל עלי שיש כאלו שקיבלו יותר חיידקים ממני!!! אני דורשת במפגיע שבפעם הבאה כל אחד יתנשק לפי התור ובכמות שווה של נשיקות וחיבוקים עם כל אחד. למה? ככה! סתםם ,כי מרוב ידיים ורגליים ושפתיים אתה כבר לא יודע את מי אתה מחבק ומנשק, באותה הזדמנות אני רוצה לבקש סליחה מהעציץ שעמד שם ובטעות חטף ממני חיבוק הורס (תרתי משמע). ולכל הזייפנים. עופר שתדע לך שעד צומת יבנה שמענו את החריקות של רוזה במורד הגרון שלך. וסליחה שלא נשארנו
לא היה לנו זמן היינו צריכים להספיק גם לטעות בדרך ועוד לחזור אחר כך... זיסי ומקסי, מה אני אגיד? קטונתי! מי שלא שמע דואט של זיסי ומקסי לא שמע שירה מימיו. כשאתן שרות יחד אני מרגישה שאני יכולה לקטוף כוכבים מלוא חופניים. אתן פשוט גורמות לי להיות שמחה ומאושרת יותר. ואחר כך שמקסי שרה לבד וכל הכוכבים פשוט נפלו מאליהם בלי שבכלל אצטרך לקטוף אותם, אז זה היה פשוט...נו איך אומרים את המילה הזו? ...ניפלא? קטנה עלייך מקסי, המילה הזו. את יותר מ"ניפלא" . ברנדה ושמנה אתם אני בכלל לא רוצה לדבר איתכם! אני ברוגז איתכם לעד ולעולמי עולמים אמן נצח סלה ואמן...חתול שחור מים מלח סוכר שמן. שמנה בגלל שהכאבת לי בבטן מרוב צחוק וברנדה שלא שרה בסוף, לאכזבתי
(((( ברוגז אמרתי? אונה לכם! (מוציאה לשון) אשה יפה וגילה, אני רק רוצה שתגלו לי בסוד על איזה חומר אתם מתודלקות, מפטיחה לא להלשין! מה אתן אוכלות לפני שאתן באות? סוללות אנרג´ייזר? ספרו או שתושמדו בלחיצת כפתור! ברשימת הנוודים מצאתי את אלכס ועופר שהיו צריכים לתת לכולנו צומי אז פשוט נדדו מכסא לכסא ללא מנוח, ממש כמו היונה של נוח (לא חשוב, העיקר החרוז). ראיתי אתכם רושמים מאתיים שירים, מה יצא לנו מזה? רוזה??????????. תתיבשו לכם על חבל (כשהחבל על הגרון כמובן...)! ולחשוב שאפילו את "רוזה" הפסדנו
((((((( והיתה ילדה אחת יפה ועוד אחת ולנטינית חייכנית וחדשה שבפעם הבאה אני דורשת שתושיבו אותי לידם! יש לי הרגשה שאני צריכה לתחקר אחת מכן... אני במילא ברוגז עם ברנדה והשמנה , לא? ברשימת "דפקו כניסה" נימצא רק אחד. תנחשו מי זה?????????????????? נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הקורנפלקס המסוכר. מי שהאמין לתירוצים שלו שירים ת´יד! הלו תרגעווווווו! לא להרים עליו את היד! טוב הבנו, אתם כולכם נגדי! צורה לכם! ולנושא כאוב... מאוד כאוב... נורא כאוב... כל כך כאוב שבא לי לבכות... רשימת הנעדרים... וברשימת הנעדרים האישית שלי: יפעת שהבריזה לי
)))- מותק החשבון רק ניפתח...והוא יהיה "כבד" עלייך. צ´רי הדובדבנית שהעיזה להבריז ככה בלי להודיע- החשבון איתך רק יתפח... וכל השאר כמובן שהבריזו ... חרם עליכם ועל ראשכם! וכמה דברים לפעם הבאה... בחיית עוגילה ( למי שלא יודע זה קיצור של עופר וגילה) לא שם!!!!!!! מקום אחר. מצידי שיהיה במערות טורה בורה , רק לא שם! וכל הקטע של "לא באתי כי לא היה לי איך"... בפעם הבאה שכל אחד ישרשר מאיפה הוא בא וכמה הוא יכול לקחת איתו ושלום על ישראל. היה עוד משו? אהההה כן! הצ´יפס היה סביר. אבל רק סביר. הייתי מצפה שיכינו לי צ´יפס אמיתי, אבל אז הייתי מסתכנת בארבע צלחות , משו שאני לא יכולה להרשות לעצמי.
אני חייבת להגיד לכם כמה מילים בקשר למפגש שהיה, אז נכון שזה כבר מאוחר אבל יש כמה "משואים" חשובים. קודם כל אני רוצה לספר לכם שיוניתוש המסכנה הסתובבה איתי עד ארבע לפנות בוקר (יען לא מצאנו את הדרך הנכונה הביתה) אבל בסוף מצאנו. תודהההההה יוניתושששששששששששששששששששששששש! נשיקות וחיבוקים . זה כמובן עלה לי בסיר ג´חנון שהבטחתי להכין לה