באמ´של´כם כנסו רגע!

באמ´של´כם כנסו רגע!

אני חייבת להגיד לכם כמה מילים בקשר למפגש שהיה, אז נכון שזה כבר מאוחר אבל יש כמה "משואים" חשובים. קודם כל אני רוצה לספר לכם שיוניתוש המסכנה הסתובבה איתי עד ארבע לפנות בוקר (יען לא מצאנו את הדרך הנכונה הביתה) אבל בסוף מצאנו. תודהההההה יוניתושששששששששששששששששששששששש! נשיקות וחיבוקים . זה כמובן עלה לי בסיר ג´חנון שהבטחתי להכין לה:))))))))))))וצנצנת סחוג:) על זה אחותי אומרת " אם היא תכין לך, אני צינצנת" ואני אגלה לכם שאחותי רחוקה מלהיות צינצנת. עכשיו למפגש עצמו. קודם כל אני רוצה למחות על הצורה בה אנחנו מתחלקים בחיידקים! לא מקובל עלי שיש כאלו שקיבלו יותר חיידקים ממני!!! אני דורשת במפגיע שבפעם הבאה כל אחד יתנשק לפי התור ובכמות שווה של נשיקות וחיבוקים עם כל אחד. למה? ככה! סתםם ,כי מרוב ידיים ורגליים ושפתיים אתה כבר לא יודע את מי אתה מחבק ומנשק, באותה הזדמנות אני רוצה לבקש סליחה מהעציץ שעמד שם ובטעות חטף ממני חיבוק הורס (תרתי משמע). ולכל הזייפנים. עופר שתדע לך שעד צומת יבנה שמענו את החריקות של רוזה במורד הגרון שלך. וסליחה שלא נשארנו:) לא היה לנו זמן היינו צריכים להספיק גם לטעות בדרך ועוד לחזור אחר כך... זיסי ומקסי, מה אני אגיד? קטונתי! מי שלא שמע דואט של זיסי ומקסי לא שמע שירה מימיו. כשאתן שרות יחד אני מרגישה שאני יכולה לקטוף כוכבים מלוא חופניים. אתן פשוט גורמות לי להיות שמחה ומאושרת יותר. ואחר כך שמקסי שרה לבד וכל הכוכבים פשוט נפלו מאליהם בלי שבכלל אצטרך לקטוף אותם, אז זה היה פשוט...נו איך אומרים את המילה הזו? ...ניפלא? קטנה עלייך מקסי, המילה הזו. את יותר מ"ניפלא" . ברנדה ושמנה אתם אני בכלל לא רוצה לדבר איתכם! אני ברוגז איתכם לעד ולעולמי עולמים אמן נצח סלה ואמן...חתול שחור מים מלח סוכר שמן. שמנה בגלל שהכאבת לי בבטן מרוב צחוק וברנדה שלא שרה בסוף, לאכזבתי:((((( ברוגז אמרתי? אונה לכם! (מוציאה לשון) אשה יפה וגילה, אני רק רוצה שתגלו לי בסוד על איזה חומר אתם מתודלקות, מפטיחה לא להלשין! מה אתן אוכלות לפני שאתן באות? סוללות אנרג´ייזר? ספרו או שתושמדו בלחיצת כפתור! ברשימת הנוודים מצאתי את אלכס ועופר שהיו צריכים לתת לכולנו צומי אז פשוט נדדו מכסא לכסא ללא מנוח, ממש כמו היונה של נוח (לא חשוב, העיקר החרוז). ראיתי אתכם רושמים מאתיים שירים, מה יצא לנו מזה? רוזה??????????. תתיבשו לכם על חבל (כשהחבל על הגרון כמובן...)! ולחשוב שאפילו את "רוזה" הפסדנו:(((((((( והיתה ילדה אחת יפה ועוד אחת ולנטינית חייכנית וחדשה שבפעם הבאה אני דורשת שתושיבו אותי לידם! יש לי הרגשה שאני צריכה לתחקר אחת מכן... אני במילא ברוגז עם ברנדה והשמנה , לא? ברשימת "דפקו כניסה" נימצא רק אחד. תנחשו מי זה?????????????????? נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הקורנפלקס המסוכר. מי שהאמין לתירוצים שלו שירים ת´יד! הלו תרגעווווווו! לא להרים עליו את היד! טוב הבנו, אתם כולכם נגדי! צורה לכם! ולנושא כאוב... מאוד כאוב... נורא כאוב... כל כך כאוב שבא לי לבכות... רשימת הנעדרים... וברשימת הנעדרים האישית שלי: יפעת שהבריזה לי:))))- מותק החשבון רק ניפתח...והוא יהיה "כבד" עלייך. צ´רי הדובדבנית שהעיזה להבריז ככה בלי להודיע- החשבון איתך רק יתפח... וכל השאר כמובן שהבריזו ... חרם עליכם ועל ראשכם! וכמה דברים לפעם הבאה... בחיית עוגילה ( למי שלא יודע זה קיצור של עופר וגילה) לא שם!!!!!!! מקום אחר. מצידי שיהיה במערות טורה בורה , רק לא שם! וכל הקטע של "לא באתי כי לא היה לי איך"... בפעם הבאה שכל אחד ישרשר מאיפה הוא בא וכמה הוא יכול לקחת איתו ושלום על ישראל. היה עוד משו? אהההה כן! הצ´יפס היה סביר. אבל רק סביר. הייתי מצפה שיכינו לי צ´יפס אמיתי, אבל אז הייתי מסתכנת בארבע צלחות , משו שאני לא יכולה להרשות לעצמי.

תודה יקירתי...

אני פשוט מתמוגגת מעונג לההודעה....
שששששששששש אל תפריעו לי להנות...
לך ורק בשבילך יחפנית שלי מקסימושששששששששששש

sherry 30

New member
יחפניתתתתתתתתת../images/Emo124.gif

יפה שלי מה קורה ....? געגעגעתי אליך .. נראה לך שהברזתי בכוונה .. ?
לצערי הרב לא הסתדר לי להגיע אותו ערב .. גם עברתי דירה וגם שיפוצים בקיצור שבוע מטורף שתודה לאל נגמר ...
מבטיחה לך מתוקה מפגש הבא אני מגיעה .... כמה שזכור לי דיברנו על מפגש קטן של קפה ועוגה ... לא ? שיהיה לך אחלה סופ"ש מתוקה אוהבת שרי

תירוצים , תירוצים...

ולחשוב שפעם האמנתי לך.... ניפגשה אף ניפגשה. את רוצה במקרה גם ג´חנון?:))))))

גם אני רוצה ג´חנון וסחוג!

ככה ? על הבוקר מספרת לנו מה הכנת לה? ראבק.....זה לא פורום אנורקסיות.....קצת רחמים...... אני גם רוצה..(ועכשיו!!!)....אוףףףף.......נו טוב, אני אלך לנקות את הבית עם המנקה (ראית מה זה? לא יכולה לתת לה לעשות לבד...) ואת תישני ותחלמי על ג´חנון שחום וטעים עם רסק וביצה חומה (אחחחחחח יש לי ריר)..... טוב, בקיצר...מתי אני אוכלת ג´חנון? (מבטיחה להסתפק רק בחצי ג´חנון
מקסימוששששש

בעצם ,שום ג´חנון! נעליים!

את לא מתביישת???????????????? עשית על האש ולא הזמנת אותי? אותי? שאני צמתי וכל היום פינטזתי על כוס קולה קרה? אני בטוחה שהאכלת שם רק צדיקים שצמו כל היום נכון???????????? ג´חנון את רוצה??????????????????? אם לא תדווחי לי את מי עשיתם על האש ומי בדיוק היה את לא מקבלת אפילו לא "בד" אחד מהג´חנון! הבחורות של היום זה משו... משו משו:)))))))))))))

השמנה

New member
יקירתי היחפה ../images/Emo25.gif

אפילו שבחרת לא לדבר איתי... ואני לא מבינה למה (מבט מיתמם) אני חולה עלייך ועל ההודעות שלך, כנראה שהיום של המפגש לא היה משהו בשבילי, את לא מדברת איתי, ועופר הרחיק אותי לשבועיים.... בכל אופן לכבוד הוא לי לחלוק איתך שולחן כיסא וצ´יפס ו....אחותי.... בפעם הבאה אנחנו עולות על השולחן ושרות! אל תוותרי לי יותר! יען כי מאז המפגש אני לא מפסיקה לשיר (מהפיספוס) והשכנים כבר ברחו... ואני חייבת לסיים בשידור בקשה נרגשת ליקום או למי שלא יהיה אחראי על החום הזה
ח ם ל י
יופסק החום לאלתר אני לא יכולה יותררררררררררררררררררר

זהו כל מה שאמרת מוקלט!!!!!!

את שרה במפגש הבא,,,, ואני לא מוותרת לך........ שכחת שאת והיחפנית שלנו, הייתן המלוות של כולם
ודורשת איתך יחד,,,,, יוחזר החורף שובבבבב אישה יפה.

גילה37

New member
מי שמדברת???????

אנחנו במיפגש ממש שמחנו לשמוע אותך שרה כן מה זה שיר ? חבל"ז ..... את לא תלכי פעם הבאה לי לשיר גם אם אגרור אותך ... יפה שלי, את כל מילות , האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד....... זהו עד לפה

z i s y l e

New member
יאאאא תודה....

יפתי! כל רגע איתך היה אושר צרוף... מחכה בקוצר רוח למפגשנו הבא! ו....... גם אני רוצה ג´חנון עם הרבהההההההה סחוג!!!!! ואם יש קובנה אז אני מעדיפה! וגם מרק תימני ו.......לחוח ו...... טוב. דיי לבינתיים. מה אני עז????

תעשי רגע "מההההההה"?

לא, את לא עז! את בטוחה שאת רוצה הרבה סחוג???????????????????????????????????????? אדום ואמיתי? יאללה תחתמי ליד מקסי, איך שבא לי לראות אתכן "בוערות"....

z i s y l e

New member
מהההההההההההההה

בטוחה שאני רוצה מהאדום החריף הזה. תתפלאי כמה חריף הפה האשכנזי שלי אוכל... תשאלי אפילו את מקסי. היא מכירה את הפלפלים החריפים שלנו..

יחפנית יקירתי

את משהו מהסרטים את....... ואני כבר מתגעגעת,
תיזכרי, אני עוד חייבת לקחת אותך ל"דיווה" אני לא מוותרת... אז יאללה תגידי מתי???
אישה יפה.

יוניתי1

New member
יפה שלי, כפרההההההההההההההההה

מה שלומך? קודם כל רק שתדעי שלקחת אותך איתי הביתה היה העונג שלי ושלי בלבד!!! האמת...? לא רציתי שאיזה נהג מונית יחטוף לי אותך בדרך, אני עוד מתכננת על הג´חנון עם הסחוג וקובנה לקינוח.... אני צריכה לנקות את הריר שנוזל לי מהשפתיים למחשבה על זה, יאמייייייי...... אח, אח, איזה כיף היה המפגש הזה כבר אמרתי? נשים יפות (וקדימה,גברים, בואו בהמוניכם..)ומוכשרות בטירוף, איזה כיף.... טוב, אני מציעה שלמפגש הבא כל אחד יביא משהו טעים,ואת, רינתוש, תביאי ה ר ב ה ג´חנון, שמעת? אני אביא ממליגה,אל תשאלו.... בייי

רוצה גם ג´חנון ../images/Emo92.gif

בתמורה יחפנית אני מוכן להסיע אותך גם לגן עדן
אני מת על ג´חנון! גדלתי על ג´חנון שאמי הפולניה היתה מכינה לא אשכח את יציקת הבטון שנקראה בביתנו ג´חנון לא אשכח את כעסה כשהיינו יורקים ואומרים בעעעעעעע ושהיא היתה עונה שהיא מכינה ג´חנון טוב יותר מהתימנים עצמם <היא מאמינה בזה עד היום> אז אם יש בך קצת רחמים על הילדות הקשה שלי הכיני גם לי ג´חנון

למה גן עדן? אתה מתאבד שיעי?

לא תודה! בלי טובות מהסוג הסופני הזה... חוצמזה אני ניראת לך מ"שיקום שכונות ומצוקות"? יאללהההההההה איתכם רק הזכירו פה ג´חנון פתאום כל הלפלפים האשכנזים התעוררו לחיים. זה קורה לכם גם שאומרים "גפילטע"? אחת שתיים אחת שתיים נסיון..נסיון..אחת אחת.. גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע גפילטע :)))))))))))) טוב נו, אולי פעם נביא לכולכםםםםםםםםם ג´חנון.

גילה37

New member
אחלה סיכום../images/Emo51.gif

את נהדרת בעצמך, מלאת חיים ואת לא מצחיקה פחות.... למה טעית לא הבנתי ומה הקשר שלך ליוניתוש האם אתן גרות ביחד ???? ויחפנית יקרה בזה הרגע אימצתי לי את הרעיון של לשאול כל אחד מאיפה מגיע וכמה הוא יכול לסחוב אוהבת אותך מאוד את נ ה ד ר ת , מ ד ל י ק ה ואני מאוד נהנית לקרוא את כל ההודעות שלך
דרך אגב האנרגיות שלי ושל אישה הן מהגלידה של מה שמו

רוז בת 37

New member
אין מילים בפי

ארם אבוא פעם הבאה תמחקי אותי מרשימת הנעדרים והעונשים???? מתוקה את עוד סיבה נהדרת להגיע אחלה סופ"ש ואני אכין לך ציפס אמיתי

למעלה