באם ערפאת ילך

אור ירח

New member
באם ערפאת ילך

כבר אמרתי בהודעתי הקודמת שערפאת בעצם סיים את תפקידו. הרי זה ברור שאין הוא מעוניין לעצור את הפיגועים נגדנו. מצד שני עלינו כבר עכשיו לחשוב על האלטרנטיבות לערפאץ הזה שלנו. שרון אמר שהוא אישית מעדיף לדבר עם החמאס. השאלה היא האם החמאס בכלל ירצה להגיע לאיזה שהם הבנות איתנו על הפסקת אש אפשרית (שלום לא עולה כלל על דעתי). בכל מקרה אני חושב שאם יהיה משהו שיביא את הערבים להגיע להסכמה איתנו זה רק עוצמתנו הצבאית שהם יחושו על בשרם.

אור ירח

New member
לא נראה לי מעשי

צריך לדעתי ללכת לכיוון של הקמת גדר הפרדה בינינו לבין הפלשתינים. איך יעשה הדבר זה כבר משהו שצריך לדון בו לעומק.

הגנוב

New member
ישנה רק אלטרנטיבה אחת מוכה ירח.

והיא להגיע למשא ומתן על עתיד השטחים עם ירדן ומצרים. זאת הדרך היחידה למנוע טירור ולתת בטחון לתושבי ישראל. שום גדר הפרדה לא תעצור את הטירור.

אור ירח

New member
איחרת את הרכבת מוכה שרפה מגניב

בסוף שנות ה 80 פרס והמלך חוסין המנוח ניסחו טיוטת הסכם שנקרא הסכם לונדון. שמיר ברוב תבונתו טירפד הסכם זה. לצערי לא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור וכיום אנו נאלצים לעשות מו"מ עם הפלשתינים בין אם זה נוח לנו בין אם זה לא. נקודה.

הגנוב

New member
איך אבי ז"ל נהג לומר איחרת את הרכבת

אל דאגה שב בסבלנות וחכה לרכבת הבאה. אין דבר כזה לא ניתן להחזיר את הדבר לאחור. גם אז בשנות השמונים וגם היום אין דבר כזה פלשתינים ואנחנו לא צריכים להאלץ לעשות שום דבר שמזיק לנו או בגלל שמישהו חושב שאין ברירה. בכלל אנשים ומשפטים לא עושים עלי רושם אסור לנו להתפס למנטרות שהמציאו אנשים כמוך למשל. אתה קובע בפסקנות של אדון עולם לצערי לא ניתן ואני אומר לך שאתה דג רקק לעומת ההיסטוריה והעתיד. אנשים מסוגך נסוגים כל הזמן וזה גרוע. יש אופציה להחזיר את הגלגל אחורה בטוב וברע.

למעלה