באלי לבכות

באלי לבכות

הפרשה בעמנואל מחרידה אותי.העניין שהגזענות קיימת בכל חור בציבור החרדי.מתי יקום הציבור הספרדי ויבעט בכל האשכנזים יצא מהמוסדות שלהם מכל הכאילו עזרה שלהם מתי כבר זה יקרה אני רוצה לעשות משו בנידון רק למי לפנות???כל השקר מתגלה אצל הלבנים החלמנו שהמנהל יהיה פדופייל וזה מה שהם ינסו להסתיר?? מי יקום כבר ויצעק דייייייייייייייייייי ראם לא נילחם נגדם זה ימשיך דורות שלמים. ה' יצילנוו מהם ומהמדות הרעות שלהם.

תבכה מרה על מר גורלך שנולדת שחור

ואחרי הבכי קח קבוצה של שחורים קחו נשק תכנס לאיזה חצר חסידית ,למה שם אין שחורים תרסס את כולם וחלאס .

למה חסידים??‏

לבנים כמוך.ולמה כדורים ‏,צריך להוציא אותך בשן ועין,ואין לי מה לבכות אלא לרחם עלייך אצלכם יש ספק יהודיים תמשיכו לעשות בדיקות לפני החתונה מצורעים.

חשבתי אתה רוצה חסידים לבנים

אל תרחם עלי אני חסיד לבן שאתה לא רוצה לרסס אותם,איזה מזל יש לי שכבודו חס על חיי ,עכשיו תספר לעבדך הנרצע מי ספק יהודי ומי מצורע תשכיל אותי אני לא בעניין,

לא הבנתי את עומק התשובה המלומדת שלך

אתה כלומניק קטן שמקשקש בלי סוף לך למנהיגים החסודים שלך בש"ס זרוק להם כמה נבלות בדמות כסף ותשאר שם , אתה קטן עלי בכמה מספרים אתה חושב שאתה סחורה? פשוט רציתי לראות מה סף הטימטום והעצבים של של פח כמוך להשתמע בגלגול הבא,

ואולי לפני שאתם לוחצים על שלח

תיקראו שניה מה כתבתם!!!למה לפגוע?למה?חסר למישו צרות?רק שנבין...משעמם לכם?אז תתחילו לעלות נושאים יותר נורמאלים לדיון...

ארטיימר

New member
אתה יודע מה זה

סחורה? בן אדם. זו הסחורה הכי טובה. אז די עם כל הצביעות וההתנשאות הזו. היא רק מעלה תכונות נפש לא יפות. ואדם עם תכונות נפש לא יפות, לא יכול להיות באמת שלם עם עצמו ומאושר. זה לא שלמות, ובעומק לבך אתה מבין את זה. אז עדיף שכל 1 יחיה את החיים שלו, ובמקום לירות גיצים, תביט מסביבך ותראה אנשים. אתה מפספס את החלק המרכזי בבני אדם. סורי. יום טוב

אני הראשון שיעשה מעשה

לבנתיים אני מפיץ סביביי את הגזענות המתקנת.ואדרבה אני מוכן לכל פעולה.

ראיתי ת'כתבה

זה פשוט נורא ואיום אבל סוף האמת לנצח! אין קשר בין הפרשה הזו לבין פרשת יואב ללום, אני בכל אופן לא מוצא קשר לא כל האשכנזים כאלה, ישנם טובים ומעולים ומה לעשות שיש גם רעים ונתעבים!

למעלה