באלוהים שנשבר לי הז**

reran1004

New member
באלוהים שנשבר לי הז**

אני בן 18, לומד נהיגה מבפברואר שעבר לכל החברים שלי כבר יש רישיון שנה כמעט ונפלתי על מורה חרא בהתחלה עברתי למורה אחר שעכשיו נכשלתי אצלו 4 טסטים (שהייתי צריך לעבור בשלישי אבל היה לי טסטר מזדיין) ואני לא יודע מה לעשות לוותר אני לא יוותר הקטע פה זה הכסף להוציא עוד על שיעורים? להחליף מורה? להמשיך עם אותו מורה? מה אני לא עושה בסדר ? חוץ מלנהוג כי אני יודע שאני נוהג כמו שצריך ,לא 100% אבל עדין יש לי חבר שהתחיל נהיגה שלוש חודשים אחרי וסיים לפני חודש עם טסט ראשון וזה ביאס אותי לאללה...לא יודע כבר מה לעשות

E v E T

New member
הייתי בדיוק במצב שלך מורה דפוק

שמוריד ת'ביטחון וכאלה......4 טסטים נכשלתי חמישי עברתי עם הרבה מזל! לפי דעתי קח כמה שיעורים עם מורה אחר שאולי ילמד אותך כמה דברים חדשים ותיגש לטסט.......ושזה לא ייתן לזה להוריד לך ת'ביטחון באמת שכולם עוברים בסוף וגם אני עד לפני חודש ראיתי את כולם עם אוטו ואכלתי את עצמי.....תנסה מורה אחר....ואם יש מצב לתרגל עם האוטו המשפחתי תעשה את זה, זה באמת מעלה את הביטחון......

galbo

New member
ואז הוא לא יוכל בכלל להוציא רישיון?

עצה מטומטמת להחריד , שלא יתרגל ברכב פרטי כי:א.אין לו רישיון ב.תופסים אותו והלך עליו ג.לא טוב להתרגל לרכב אחר משל המורה בגלל הדלים ד.חס וחלילה תאונה והוא אוכל אותה חזק עוד יותר עצות כאלו תבצע בעצמך אל תייעץ לאנשים סתם. הוא צריך מורה טוב שילמד אותו ויגיש , בשביל זה יש מורה , לא טוב המורה , תחליף ותעבור למורה שקיבלת עליו המלצות וסטטיסטיקה של מורה מוצלח.

E v E T

New member
עצה לא מטומטמת בכלל

אני בת דבר ראשון דבר שני אני גרה במושב, למדתי על בורה יש לנו סקודה אוקטביה.....המון דברים למדתי עם ההורים ולא מהמורה.....(וגם אחי שלמד אצל אותו מורה)

Gal isr

New member
זה שהמושבניקים כולם עבריינים

(וזה השם של מי שעובר על החוק ולומד נהיגה לא אצל מורה מוסמך אלא אצל ההורים שלו), זה לא אשמתנו נכון?

B B A

New member
אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך

גם אני למדתי נהיגה מפברואר ועברתי טסט מס' 9 בשבוע שעבר. הקטע ששבר אותי הכי הרבה אז היה לראות אנשים שהתחילו ללמוד נהיגה חודשיים אחרי מוציאים רישיון הרבה לפני כשאני עוד תקוע בטסטים. אחרי שבעזרת הקב"ה עברתי, חילחלו להבנתי כמה דברים: אחד- מהרגע שכבר קיבלת רישיון זה ממש לא משנה באיזה טסט עברת.שתיים- בעוד שנה גם אתה וגם החברים שעברו לפניך תהיו באותו מצב בדיוק ואף אחד כבר לא יזכורמי הראשון שקיבל רישיון. שלוש והכי חשוב- אתה צובר יותר ניסיון על הכביש מהם!! בשכבה שלי אירעו מאז תחילת השנה 4 תאונות דרכים וכל הנהגים המעורבים בהם עברו טסט ראשון, זה רק מוכיח שאין שום דבר רע בכך שאתה בזמן הזה צובר יותר ניסיון על הכביש ולא תעשה טעויות כמו אלו... תיקח הרבה אויר, תיעמד חזרה על הרגלים ותמשיך הלאה. בסוף כולם עוברים ובסוף גם כולם שוכחים באיזה טסט הם עברו.

reran1004

New member
תודה כולם

העלתם לי ת'מוטיבציה שוב וחיוך על הפנים

לא להתייאש זה מה שבטוח...

תעשה מה שאתה מוצא לנכון, הרי רק אתה יודע מה המצב עד הסוף. לא להתבאס אתה לקראת הסוף...

למעלה