באלאנס לפורס

Thanos

New member
באלאנס לפורס

מה משמעות העניין? להרוג את כל הסית'ים בגלאקסיה? כי אם כן אז זה לא ממש באלאנס כי לפי תורות כמו הטאואיזם הטוב והרע חייבים לשרור בעולם ביחד (או משהו כזה).

Thanos

New member
ועוד שאלה - קוואי גון

קוואי גון מופיע גם בטרילוגיה הישנה (כרוח או משהו כזה..)?

juggernaut

New member
אממ

למסדר הג'דיי אף פעם לא היו שאיפות להרוג את כל הסית'ים והדארק ג'דיי...(כן זה שני דברים שונים) הם רצו רק שיבוא מישהו חזק מספיק כדי שיוכל להטות את הכף לכיוונם...או לפחות שהכף של הסית'ים לא תהיה חזקה יותר מהם...

Obi Dan Kenobi

New member
לפי מה שאני חושב ../images/Emo71.gif

איזון ב"כוח" הוא השמדת הסית'. אבל, ישנו את הדבר שאתה כתבת. יכול להיות שזה אומר להשאיר רק סית' אחד - אבל אם כך, מי אמר שהוא לא יפתה אחרים להיהפך לסית'ים? אז כמו שאתה מבין, זאת שאלה שרק לוקאס יכול לענות עליה. ולא, קוואי-גון לא הופיע בטרילוגייה הישנה. היו כאלה שאמרו שהוא יופיע ב-ROTS. רק אלה שראו אתמול את הטרום, יכולים להגיד אם השמועה נכונה, או לא.

idanyd

New member
../images/Emo58.gif לפרק III

לוקאס מעולם לא טען שהוא טאואיסט, עד כמה שאני יודע. בסרט, ווינדו אומר שהפירוש המקובל של הנבואה הוא ש"הנבחר" יביא את האיזון לכח ע"י השמדת הסית' והחזרת השלום לגלקסיה. לזה מגיב יודה בטענה שאולי הנבואה פורשה לא נכון. הוא לא מרחיב לגבי פירוש נוסף לנבואה, אבל יש סוג של הסכמה שהאיזון הובא לכח ע"י צמצום מספר אבירי הג'די, שיהיה זהה למספר אדוני הסית' בגלקסיה.

Thanos

New member
אבל לפי אפיסוד 2

יש רק שני סית'ים, אחד סית' לורד ושני אפרנטיס ומצד שני יש מלא ג'דאיים.

Obi Dan Kenobi

New member
מה עם אסאג' ונטראס? ../images/Emo71.gif

היא לא סית'ית, אלא אבירת ג'דיי אפלה. אני לא בטוח לגבי גנרל גרייווס - אני לא בטוח שיש לו את היכולות של הג'דיי - טלפתיה, וכ'ו. יכול להיות, שנגלה משהו ב-ROTS.

Obi Dan Kenobi

New member
אבירת ג'דיי אפלה.. ../images/Emo71.gif

היא כיכבה ב-20 הפרקים של מלחמת המשובטים. דוקו חיפש לוחם אשר יהרוג את אנאקין, ומצא אותה. היא שניונית, כמו ציידת הראשים שנסתה לרצוח את פדמה. אנאקין הרג את אסאג', עם הרבה כעס, כלומר - הצעד הראשון לצד האפל.

tactical

New member
אחי....

היא לא מתה... היא שורדת ואח"כ היא גם מחזיקה בשבי באובי וואן וב-ARC TROOPER אבל זה כבר סיפור אחר... בכל מקרה לסוגיית דארק ג'די וסית'... האתר הרשמי מגדיר את המושג דארק ג'די ככינוי לג'די שהוגלו ובסופו של דבר הגיעו לקוריבאן וגילו את אנשי הסית' הפרמיטיבים, ובעצם הפכו את עצמם "לאלים" שלהם.... חוץ מזה אין הגדרה מדויקת למי נחשב דארק ג'די.... ככה שאין לנו תשובה רשמית... אבל פעם מישהו פה אמר שדארק ג'די נחשב מי שמשתמש בDARK SIDE אבל לא עבר הכשרה של סית'... ואני חושב שזה ההסבר הכי הגיוני... אלא אם כן יש למישהו תאוריה אחרת....

Obi Dan Kenobi

New member
חשבתי ככה ../images/Emo71.gif

לא הגיוני שהיא נראית כל כך חזקה, ולא שורדת נפילה. אני אשמח לדעת, באילו קומיקסים רואים את החזרה שלה? או לפחות, את מה שסיפרת, על אובי-וואן וה-ARC Trooper?

tactical

New member
אני פשוט קראתי על זה....

בDATABANK.... לפי מה שאני זוכר כתוב שם שאובי וואן נשבה על הכוכב ג'אבים יחד עם איזה ARC TROOPER בשם אלפא והם הועברו למבצר של אסאג' שנמצא בכוכב ראטטאק... היא מענה אותו אותו במטרה לשבור אותו במטרה להציג אותו שבור לדוקו... היא ואלפא בורחים מהשבי ותוך כדי בריחה הוא גם גונב לה את הלייטסייבר של המאסטר שלה קי נארק שנהרג... זה בגדול מה שכתוב בנושא הזה... אנא קישור ישיר לדף שלה זה מתואר בפסקה הלפני אחרונה

למעלה