באין הכרעה!

באין הכרעה!

למען האמת, ב-92 כאשר שמיר נזרק לזבל, כמעט ובכיתי כמו תינוק. עוד ארבע שנים (?) של שמיר והעם היה סוקל אותו באבנים. כך קיבלנו את רבין שנרצח ולא הספיק להגשים את עבודתו. כך קיבלנו את פרס שנזרק מיד מהשלטון. כך קיבלנו את הביביהו שנזרק לזבל, טרם זמנו. כך קיבלנו את ברק שהלך לפני שהספקנו להשתעל. כך קיבלנו את שרון שילך כמו אלה שקדמו לו ללא מיצוי דרכו הפוליטית. כך נקבל את הבא אחריו שילך מאיתנו בטרם נצליח להבין מה הוא רוצה מהחיים שלנו. כדי לעצור את התהליך הזה אנחנו חייבים לאפשר לשלטון, בין אם הוא ימין או שמאל, למצות את עצמו לדעת. כדי שנבין סופסוף שדרך אחת אינה יכולה להגשים את עצמה. הייתי תומך בהמשך שלטונו של שרון, כדי להוכיח, אחת ולתמיד, כי דרכו של הימין היא דרך ללא מוצא, אך המשך שלטונו מהווה סכנה קיומית על ישראל. אם מפלגת העבודה (יותר נכון, פרס) הייתה מאפשרת הקמת ממשלה ימנית-קיצונית רק עם גנדי + ליברמן + המפד``ל את מי היו הסהרורים הקיצוניים מאשימים?

כרגע

ממצים לדעת את הגישה השמאלנית. לאחר שיובהר כישלונה מעל צל של כל ספק, נעבור לגישה הנכונה.

האמת.....תיזי!

שגם אני לא הסתובבתי בפורומים הרבה, בזמן האחרון - עוד 10 ימים יהיה לי יותר זמן להקדיש לפורומים - ראה הוזהרת! (-:

נשארה לי עוד בחינה....תיזי!

ובזה אני מסיים את השנה הזו - בתקווה שעברתי את כולן! (-: בכל מקרה, אני אקבל את התואר מתישהו! (-:

nirkabalo

New member
להיפך-

כאשר ממשלת שרון עדיין עומדת על תילה אנחנו בעצומה של הוכחה שדרך השמאל היא ללא מוצא, מכיוון שממשלה זו היא ההמשך הישיר וחסר ההבדלים של ממשלת ברק(לצערי) רק קצת יותר עמידה וחסינה ממנה (ושוב לצערי).

nirkabalo

New member
אלק ממשלת ימין....

אני מתוודה שאני מאוכזב מהימין וזאת מהסיבה הפשוטה: כל פעם שהימין עולה לשלטון הוא מתנהג כמו שמאל. אך לצערנו גם זה לא פותר את המצב ולכן אני מעדיף לחכות למנהיג אמיתי ציוני שלא יזגזג כאשר הוא עולה לשלטון .

המוסד

New member
שמיר לא נזרק לזבל...

הוא הפסיד ברוב זעום רק בגלל הסכמי העודפים של העבודה ובעצם(אם היה לך מושג במה שאתה אומר) לליכוד היו יותר מצביעים מלעבודה ואל נא נשכח את ההתגייסות המלאה של הגייס החמישי לטובת המערך

למעלה