באים אותך לקחת

באים אותך לקחת

באלבום ההופעה השני (CD 2) הרצועה השלישית באים אותך לקחת מאיפה זה? זה חומר מוקדם של פורטיס וסחרוף? או מה? באיזה אלבום זה הופיעה לראשונה?

טוב ואם כבר...

אז של מי הביצועים הלועזיים באלבום? Venus in furs וגם ghosts can't run away והאחרון children of the revoluotion
ווי ממש לא מוכר לי החומר הזה... איזה חור בהשכלה אה

CaerBannog

New member
אז ככה

venus in furs שיר מדהים, משהים במקור, ברי עשה אותו גם כן בגירסה מצויינת, המקור הוא של להקתו של לוריד, ואחת הלהקות היותר חשובות בהיסטרית הרוק, velvet underground childern of the revulotion במקור של להקת T-rex , להקת גלאם משנות ה80, כאלה שעשו שירים עם סולאים ארוכים וזמרים עם קול צווחני, הגירסה של ברי שונה מהמקור בעיקר בגלל הקול שלו, המקור נחמד, גם של ברי נחמד. לא יודע עם הרבה יותר מזה gohsts can't run away שיר מeast on fire של פוריין אפיר...

../images/Emo45.gif ווי תודה רבה ../images/Emo9.gif

מסקנה - אני חייב להשיג את פוריין אפייר ודחוף!!!!

CaerBannog

New member
גם את האלבום הראשון

של מחתרת הקטיפה, או לפחות את השיר הזה, הוא אחד הכי אהובים עליי להם מומלץ גם sister ray למרות שהוא די קשה להאזנה...

צחי24

New member
כל ה- Velvet Underground מומלץ

יש לי את הבוקסה של ה-5 דיסקים עם כל הבונוסים וזה ענק! LOADED אהוב עלי במיוחד.

CaerBannog

New member
כנראה...

אני פשוט מכיר רק אתאלבום הבננה וכמה שירים בודים מהמאוחרים יותר, למרותשממה ששמעתי הם יותר מעיניים... *עופר, מזכיר לעצמו לקנות עוד דיסקים של מחתרת הקטיפה*

צחי24

New member
עופר...

אם הקופסא עדיין קיימת (קופסא לבנה עם בננה שאתה יכול לקלף כמו פעם)...הייתי ממליץ לך לרכוש אותה. מדובר ב 5 דיסקים עם קטעי בונוס לכל דיסק שאי אפשר להשיג באף מקום אחר. בקיצור שווה קניה

CaerBannog

New member
אוי, בננה שאפשר לקלף זה שוס...

דווקא הייתי קונה, עם אני יראה את זה איפשהו, ראיתי פעם גם את לואד בגירסה עם כל הבונוססים, אבל לא ממש ידעתי מזה, זה היה שעוד לא התחלתי להקשיב להם ברצינות..., מאוד אהבתי את שירים ששמעתי אור לבן\חום לבן, אא אני חושב שאני יקנה אותו, וגם את לואד, עם אתה אומר שהוא מאוד מומלץ, ועם אני יראה את הקופסא, אז את הקופסא ןזהו...

צחי24

New member
Loaded אתה מתכוון

אז זהו שזה אחד הדיסקים המאוחרים שלהם...ויש שם שיר מדהים שנקרא OCEAN וגם הוא רק בבונוסים....שיר פשוט מדהים!

למעלה