באילת שחור משחור...
ש שי אגם New member 4/11/12 #2 התצ"ל מאשר-מסה שלעננות בינונית וגבוהה מעליכם אני לא פוסל שהעננות הזו תחל לטפטף אצלכם.. כשאולי אחה"צ עשויים להתפתח תאי ס"ר (אבל סביר להניח שהם יהיו שוב כמו אתמול מעל סיני, ואתם תתאכזבו). פוטצניאל טוב יותר לס"ר בתוך שטח הארץ קיים מחר ומחרותיים...
התצ"ל מאשר-מסה שלעננות בינונית וגבוהה מעליכם אני לא פוסל שהעננות הזו תחל לטפטף אצלכם.. כשאולי אחה"צ עשויים להתפתח תאי ס"ר (אבל סביר להניח שהם יהיו שוב כמו אתמול מעל סיני, ואתם תתאכזבו). פוטצניאל טוב יותר לס"ר בתוך שטח הארץ קיים מחר ומחרותיים...
ש שי גנדל New member 4/11/12 #8 עוד כמה שלא ניסיתי לשחק עם המצלמה, צילומי הילות אף פעם לא שיקפו את הדבר האמיתי. נצטרך להסתפק באיכות זו
עוד כמה שלא ניסיתי לשחק עם המצלמה, צילומי הילות אף פעם לא שיקפו את הדבר האמיתי. נצטרך להסתפק באיכות זו
ש שי אגם New member 4/11/12 #12 מדהים! הנה אתר עם הסברים על אותן הילות שצילמת.. [URL]http://www.atoptics.co.uk/halosim.htm[/URL]
ש שי גנדל New member 4/11/12 #17 תודה לכולם שי ויעקב- את האתר הבריטי אני מכיר. עזר לי הרבה. מופע של שלוש הילות ויותר מתרחש פעמים ספורות מאד בשנה. תמיד כדאי לזרוק מבט השמיימה כשיש עננות גבוהה
תודה לכולם שי ויעקב- את האתר הבריטי אני מכיר. עזר לי הרבה. מופע של שלוש הילות ויותר מתרחש פעמים ספורות מאד בשנה. תמיד כדאי לזרוק מבט השמיימה כשיש עננות גבוהה