באיי מיר ביסטו שייען.......

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
באיי מיר ביסטו שייען.......

(בעיניי אתה יפה)...... מי זוכר את האחיות בארי....? אמריקאיות ששרו שירים בייידיש....

magy

New member
ומקס פרלמן?

שאני לא זוכרת איזה שירים שר........אבל שר...... אולי בן בן יודע.......וזוכר.....

ביי מי ביסטו שיין../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

ביי מיר האסטו חעיין. ביי מיר קענסטו קריגען, אין די צעיין. אצלי את יפה, אצלי את חיננית. אצלי תוכלי לקבל בשיניים. שיר עממי ידוע. היו צמדים של אמנים יהודיים. דוגמת הוריו, של מוטל´ה בורשטיין. גם הילדים נולדו על הבמה, המשיכו, בחלקם, את המסורת. גם מקס פרלמן היה כזה. יחד עם אשתו, הופיעו כצמד רביו. לא ממש זוכר שיר מסויים שלו. אגב, השיר, א- יידישע מאמע, התפרסם ע"י הזמרת סופי טאקר המנוחה. נפטרה לא מזמן. הביצוע של יוסל´ה רוזנבלט. לא היה מוכר לי, נדיר במיוחד.

magy

New member
שעיין וי די לעבונע....

יפה כמו הלבנה...... ליכטיג וי די שטערען...... אוי די ביסט א - מתונע...... מאיר כמו הכוכבים....... אתה מתנה........ זהו....לא יודעת....

גל-עמית

New member
ביי מיר ביסט-דו שיין...

...מיט דיינע כרימאע צאיין......ביי מיר ביסט דו מיס, מיט דיינע כרימאע פיס....ועוד כהנה וכהנה.... אגב, אם אתרגם, זה יצא ללא חרוזים...אבל אולי בכל זאת... [עבורי את יפה...גם אם שינייך עקומות....עבורי את יפה...עם רגלייך העקומות....]

magy

New member
גם חירש ואילמת

מסתדרים טוב... בוקר טוב שקדי......... יפה שהואלת להגיע אלינו היום.......... איפה הברזת... לנו?????????????כל היום?

שקדי

New member
סתם יום של חול............/images/Emo65.gif

עם בקר כחול בלי חג ומחול בלי חצוצרות ותוף כלום לא קרה אבל נערה חייכה בעוברה פרח לקטוף שם על החוף ומה שלום החבירה המנהלת???

magy

New member
החברה מנהלת חזרה אל האהבה

הישנה שלה...... יצחק בשביץ זינגר..... לקחתי את ספרו "משפחת מושקאט"........חושבת.......לא ראיתי מה כתוב.... הספר בתיק....עם השוקולד...... כיף לחזור לאהבה ישנה.....ומוכרת........ הוא הולך איתי הלילה למיטה........מ´כפת לי שהוא מת....... העיקר שאני לא............
PPPP

magy

New member
למי? לבשביץ? לא יודעת

עוד לא נגעתי בו......בספר...........כלומר....... נראה בלילה......אם הכריכה תעמוד כמו שצריך..... זה בכריכה קשה....... אגב, איבדתי משהו הבוקר........ומצאתי....... כל כך נעים למצוא דברים אבודים..........
PPPPPPPPPP

תרשה לי תיקון גל עמית ?

ביי מיר ביסט דו מיס. ( אצלי את מכוערת.) והתרגום כולו. " עבורי את יפה, גם אם שינייך עקומות. עבורי את מכוערת, גם אם רגלייך, רגלי עקמת..." קונה ?

בארה"ב הם אומרים :../images/Emo68.gif

היי מיס. ביסט נישט אזוי מיס. וואט אבאוט א קיס ? אנד סאמטינג, צו ווישן די פיס?

אורניהו

New member
ויחד עם השיר ההוא,היה גם זה..

ווי נמט אביסלה מאזל,ווי נמט אביסלה גליק..

magy

New member
אני הולכת לבדוק אם את צודקת

לקסי........ אגגל את האחיות אנדריוס.......ונראה מה התוצאה...... אגב, הדבקתי כמה כתובות למשחקי אבנים..........

למעלה