באיין

ng גבאי

New member
באיין

אני לא יודע מה איתכם אבל לי יש בעייה עם הגישה האנטי ישראלית שלו כאילו אל תבינו אותי לא נכון הבן אדם גאון (מבחינה מוזיקלית ומילולית) אבל שמעתי כמה יציאות שלו בראיונות (בטלוויזיה ובעיתונים) והבן אדם פשוט סרוט הוא היתראיין באיו תוכנית בלווין וכל כך התחיל להיתבטא כנגד ישראל והיישראלים שזה פשוט עצוב דברים בסגנון של שאלה : "מה אתה חושב שכן טוב פה באנשים במדינה אולי משו אחד קטן" תשובה : "שום דבר" לא טוב לך פה לללללללךךךךךך!!!!!!

Latent

New member
אני מסכים איתך בעניין הזה

באיין סתם מזיין בשכל. רק מתלונן ומתלונן, הכל אצלו חרא, ומה הקטע שלו במיקרופון למקסימום 2 "הייתי מעדיף שהמטוס שלי יפול"? נכון שלא קל להיות עולה חדש (הייתי בעצמי כזה לפני 9 שנים), אבל הוא מגזים עם זה. רואה רק את הדברים הרעים.

dresta

New member
מי גאון?

מי שיש לו בעיה עם ישראלים הוא לא שונה מערבים שונאי יהודים וגורלו צריך להיות כגורלם - רחוק מאיתנו. שיקח את הדעות שלו ואת המזוודות שלו ואת הכישרון שאין לו ושיזדיין מהארץ.

ng גבאי

New member
זה לא מה שהיתכוונתי שיקרה ../images/Emo46.gif

אל תסחפו בהיתבטאויות שלכם !!! אבל תגידו את אשר על ליבכם

Queen Y

New member
ובכן,

התנדבתי הרבה במרכז הקהילתי בנושא קליטת עולים, וראיתי הרבה מתוסכלים כמוהו. אבל הם למדו עם הזמן להשתלב (גם עם זה רק בין רוסים) , לקבל ולאהוב את הארץ. הוא מכעיס אותי כי הוא עלה לפה בגיל 21 , בגיר, ולכן הוא מוזמן לעזוב כל רגע. מצד שני - כל עוד הוא פה יש לו לזכות להביע את דעתו לטוב ולרעה.

asdfgh

New member
דווקא במוסיקה הוא מעולה!!!

בניגוד לטי.אן שגם עושה מוסיקה חרא!!! (נא לא להגיב על משפט זה, אין לי כוח לריבים. אמרתי את אשר על ליבי וזהו...)

Wakizashi

New member
חמומי מוח ישראלים התאחדו לקבלת כדור

ואליום. אני מאמין שאת הדברים שבייאן אומר הרבה עולים חדשים יותר וחדשים פחות מרגישים (ולא בהכרח רק עולים אפילו), שפוט הוא זה שמוציא את זה לאור, ובכשרון רב, יש לומר. אני לא תומך בו ב-100% על דבריו (אני גם לא שמעתי כ"כ הרבה ממנו מלכתחילה), אבל חופש הדיבור מקנה לו את הזכות לומר את אשר על ליבו. וחוץ מזה, הוא באמת אמר שהוא מתכוון לעזוב את הארץ ולחזור לברית-המועצות. אם שם הוא ימצא את האושר והשלווה שהוא מחפש, אדרבא.

Latent

New member
גם אני הייתי עולה חדש, אבל הסתגלתי

ולמדתי לאהוב את הארץ. אני מחשיב את ישראל כהמולדת שלי. מי שבא בגישה שלילית רואה רק את הדברים הרעים.

ng גבאי

New member
סלחו לי

אבל אני בספק אם הוא יגיע לשלוות נפש בברית המועצות בן אדם נטול כישורים חברתיים לא ימצא חברים גם אם ילך עד תאילנד ברגל

ng גבאי

New member
ואני אומר את זה

בגלל שבריאיון הוא העיד על כך שהוא לא מצא ביישראל אף חבר אחד (וזה כולל את העולים החדשים)

Queen Y

New member
אני חייבת לאשר את דבריך

וזאת בגלל שאמא של חברה שלי נסעה לשם לבקר את אמא שלה...מהסיפורים שלה זה נשמע רע מאוד.

למעלה